IV Lyga - Savaitės apžvalga

2019-01-24

Atėjus ketvirtadieniui,  TOP SPORT - VKL pristato jau ketvirtąją  šiais metais  ketvirtos pagal pajėgumą lygos apžvalgą. Kaip priartėjo pusiaužiemis, taip vis labiau prie savo pusiaujo artėja ir IV lygos čempionatas ir kiekviena pergalė tampa aukso vertės. Toliau pasakosime apie įdomiausias kovas naujuosiuose pogrupupiose. Supažindisime su  turnyrinės lentelės pokyčiais. Išskirsime geriausių savaitės žaidėjų simbolinius penketus, išrinksime įdomiausias kiekvieno pogupio varžybas ir trumpai aprašysime jų eigą. Ir šioje lygoje pristatome naują rubriką - savaitės interviu, o pradedame nuo TOP-1 pogrupio.

 

Savaitės interviu

 

Paulius Jasukaitis VKL istorijoje sužaidęs jau 173 rungtynes, tad jį drąsiai galima vadinti vienu iš lygos senbūvių. Per savo karjerą Vilniaus Krepšinio Lygoje (VKL) krepšininkas gynė jau 8 skirtingų komandų spalvas o šiame čempionate rungtyniauja "LabasPasauli.lt" (VKL II) ir "BC Bokalaurų" (VKL IV) ekipose. Puikius rezultatus sezone demonstruojantis krepšininkas pateko ir į VKL apžvalgininkų akiratį, tad šiandien kviečiame trumpai pažinčiai su juo.

 

Kokiomis aplinkybėmis prisijungei prie IV lygos klubo "BC Bokalaurai“? Iki šio sezono pagrindiniame čempionate   žaidei tik II lygos  komandoje "BC LabasPasauli.lt“( buv. "BC Geležinis vilkas“)?

Pradžiai supažindinsiu su komanda "BC Bokalaurai“. Klubas įkurtas 2010 m. bendros draugų kompanijos (tarp jos ir aš). Pats esu vienas iš klubo steigėjų, taip ir prisijungiau prie komandos.

 

Šiuo metu esi rezultatyviausias ir vienas naudingiausių žaidėjų. Kaip ir kas lemia tokį pačio žaidimą bei sportinę formą?

Esu metikas, komandos draugai pasitiki manimi puolime, padeda susikurti laisvas progas metimams. Tai atsispindi ir statistinėse grafose. O lemiami faktoriai dėl sportinės formos - tai individualios treniruotės, bei pasiruošimas vasarą. Taip pat didelė rungtynių gausa sezono metu, kuri leidžia įgyti didesnę patirtį per praktiką, tad tiek psichologiškai, tiek ir fiziškai atsiranda laisvas pojūtis aikštelėje.

 

Kokio profesionalaus Lietuvos krepšininko žaidimas tau imponuoja ir kodėl?

Iš aktyviai sportuojančių šiuo metu išskirti vieno negalėčiau. Galėčiau paminėti karjerą baigusį Ramūną Šiškauską - kuris buvo, kaip ir idealas - imponuojantis žaidėjas vaikystėje. Ramūnas pasižymėjo tiek geru pataikymu iš įvairių distancijų, tiek plastiškai prasiveržimais ir tais laikais nemažu atletiškumu, gera gynyba. Pats ir norėjau orientuotis į panašios opcijos žaidėją - all around (scorer), kuris tiek gali prasiveržti, bei atakuoti iš toli, bei sėkmingai atlikti funkcijas gynyboje.

 

Gal žinai kas sugalvojo tokį komandos pavadinimą ir kodėl jis būtent toks?

Pavadinimą sugalvojome patys, vieną penktadienio vakarą. Kadangi tuo metu studijavome ir mėgdavome pašėlti naktimis, priėjome sprendimo, jog geriausiai tai atspindintis pavadinimas būtų - Bokalaurai - Bokalo ir Bakalauro žodžių junginys.

 

Komanda  "BC Bokalaurai“ šiuo metu yra ketvirtoje 8 vietoje BOTTOM-1 pogrupyje. Kokie komandos tikslai likusiai sezono daliai?

Likusiai sezono daliai tikslai paprasti - stengtis pasiekti kiek galima daugiau pergalių ir įšokti i PLAY-OFF traukinį.

 

Ką reiktų pagerinti tavo ir komandos žaidime, jog pavyktų užimti bent 6 vietą grupėje ir sudalyvauti atkrintamosiose?

Problema, kad kartu nežaidėme praeitą sezoną. To rezultate tiek komandinis žaidimas, tiek pataikymas šlubuoja. Taip pat prisideda ir bendras praktikos trūkumas, kas stipriai atsiliepia žaidžiant lemiamas rungtynių pabaigas - tuo ir nudegėme, keletas rungtynių pralaimėdami kovą keliais taškais, po pratesimų.

 

Kaip vertini VKL - Top Sport IV lygos pajėgumą?

Su kiekvienas metais visu lygų lygis pastebimai tik sparčiai kyla, tai juntama ir IV lygoje: daug stiprių žaidėjų ir komandų, dėl to konkurencija tik dar didėja.

 

Ar jau matai komandas - favorites į medalius šioje lygoje?

Dėl favoritų nieko išskirti negalėčiau - pradžioje sezono atrodė, kad ,,U.S. Embassy“ bus stipri jėga lygoje, buvę profesionalai sudėtyje davė savo svorio. Jeigu jie visąlaik susirinktų pilna sudėtimi, juos ir išskirčiau favoritais.

 

Ko palinkėtum lygai, komandoms, sirgaliams bei Vilniečiams miesto 636-ojo  gimtadienio proga?

Palinkėčiau visiems gerų emocijų, pergalių ir, svarbiausia - be traumų. Vilniui ir vilniečiams palinkėčiau toliau išlikti žaismingiems ir tolerantiškiems, bei džiaugtis vienu iš gražiausių miestų Lietuvoje ir pasaulyje.

Šį kartą trumpam į svečius rubrikai užsuko Paulius Jasukaitis ("BC Bokalaurai")

 

TOP-1 pogrupis W L Tšk. Skirtumas
1. Vaikinai 10 0 20 740/580 (160)
2. Senieji Trakai 8 3 19 843/776 (67)
3. Žiemgala 7 5 19 905/800 (105)
4. BC Pilaitė 8 2 18 671/641 (30)
5. BC Bedugnė 7 3 17 761/729 (32)
6. BC Vilnius 6 5 17 707/719 (-12)
7. draudimas.lt 7 3 17 805/702 (103)
8. Avedus 5 5 15 751/730 (21)
9. Elektrėnų PGT 5 5 15 713/710 (3)
10. Sudervė TEAM 5 5 15 706/727 (-21)

 

Šiame pogrupyje jau dešimtą iš eilės pergalę įsirašė komanda ,,Vaikinai”, kurie šią savaitę namų rungtynėse Tauro sporto mokyklos salėje  priėmė "Sudervė team” ir po sunkios ir gan rezultatyvios kovos įveikė svečius vos trijų taškų persvara. Paskutinės rungtynių minutės buvo labai nervingos, nes jų metu nepataikė net ir abiejų komandų lyderiai. Paskutinę rungtynių minutę kiek geriau sužaidė ,,Vaikinai”, o jiems lemiamus taškus pelnė Julius Didžgalvis ir Mantas Leišis. Galutinis rungtynių rezultatas - 76:73. ,,Sudervė Team” klubui tai jau buvo jau trečiasis pralaimėjimas šiame etape. Jis lėmė, kad ši komanda bent savaitei nukrito į paskutinę grupės vietą. Nugalėtojų gretose Vaidas Petrulionis įmetė 23 taškus, o jam gerai puolime talkino jau minėti Mantas Leišis ir Julius Didžgalvis, pridėję po 19 taškų. Mantui tai buvo rezultatyviausios rungtynės sezone. Toliau antrajame etape be pralaimėjimų žengia "BC Pilaitė”, kuri šeštadienio popietę vyko žaisti savo rungtynių į Nemenčinę ir susitiko su pajėgia Bezdonių ir Nemenčinės jungtine komanda "BC Bedugnė”. Čia, veikiausiai, dvikovos baigtį nulėmė sėkmingai svečių sužaistas pirmasis kėlinukas, kurį dėka kibios gynybos ir geresnio savo pataikymo Pilaitės mikrorajono žaidėjai laimėjo 12 taškų persvara. Po šio nokdauno "BC Bedugnė” neatsitiesė, o svečiai daugiausia Algirdo Macijausko pastangomis, dar padidino persvarą ir laimėjo rungtynes rezultatu 71:58. Šeimininkų pralaimėjimą veikiausiai lėmė ir tai, kad komandos gretose nebuvo įžaidėjo ir rezultatyviausio komandos krepšininko Povilo Kirdeikos, kuris visada sėkmingai vadovauja komandai bei pats puikiai meta į krepšį iš visų distancijų. Nugalėtojams daugiausia taškų pelnė jau minėtas Algirdas Macijauskas - jo sąskaitoje net 37 taškai. Tikslą pasiekė kas antras šio žaidėjo metimas "iš žaidimo". Komandos atstovas dar atovojo 12 kamuolių bei surinko 45 naudingumo balus, kas leido šiam žaidėjui patekti į simbolinį savaitės žaidėjų penketuką ir tapti geriausiu dienos žaidėju per visus VKL divizionus. Pralaimėjusiems daugiausia taškų – 20 pelnė Edgaras Liachovič. Jam gerai talkino vienas geriausių komandos žaidėjų sezone Rimvydas Stankevičius, kuris įmetė 14 taškų ir atkovojo 18 kamuolių.

            Kitame mače, kuriame buvo kovojama dėl tvirtesnės vietos pirmajame grupės penkete, susitiko aikštės šeimininkai ,,Draudimas.lt” su šiame sezone 5000 taškų ribą peržengusiu Arvydu Ūsaičiu priešakyje, bei svečių komanda - ,,Senieji Trakai”. Abi komandos panašios, nes turi bent 5 krepšininkus, kurie kiekvienose rungtynėse pelno dviženklį taškų skaičių. Šiose rungtynėse buvo laukiama lygios kovos, bet ji praktiškai vyko tik pirmąjį kėlinuką, o į daug klausimų atsakė antrasis ketvirtis, kuri svečiai laimėjo dviženkle persvara ir atitolo nuo šeimininkų. Draudikai po ilgosios petraukos bandė atsitiesti, bet jiems neužteko dviejų žaidėjų - tai Arvydo Ūsaičio bei Edmundo Akstino pastangų puolime ir teko pralaimeti. Šie žaidėjai kartu pelnė net 50 komandos taškų iš 74. Nugalėtojų gretose išsiskyrė 26 taškus įmetęs Edgaras Fedorovičius bei  15 taškų pridėjęs Marius Pavlovskis. Verta paminėti, kad  rezultatyviausias ,,Senųjų Trakų” komandos žaidėjas žaidė tik antras rungtynes sezone. Jei jis dažniau atvyks į rungtynes, tikrai gali tapti puikiu pagalbininku panašios pozicijos  žaidėjui komandoje Vitalij Podgaiskij. Po šios pergalės svečiai bent turui atsidūrė antrojoje grupės vietoje, o tuo tarpu "BC Bedugnė” nusmuko į penktąją.

            Galimybe pakilti aukštyn turnyrinėje lentėleje vėl nepasinaudojo pajėgi bei savo sirgalių toliau nedžiugianti "Elektrėnų PGT”, kuri namų rungtynėse triuškinačiai pralaimėjusi pirmus du kėlinukus svečių komandai "Žiemgala” nesugėbėjo atsitiesti ir pavyti varžovų bei pralaimėjo jau trečiąjį kartą šiame etape, taip likdama 9-oje grupės vietoje. Elektrėniškių pralaimėjimą lėmė tai, jog tritaškiai buvo mesti vos 11 procentų taiklumu bei nepasinaudota net 34 svečių klaidomis. Tiek klaidų padaryti ,,Žiemgalai” nėra būdinga, o šis skaičius yra bene vienas didžiausių vienos komandos ,,pasiekimų” šiame sezone. Nugalėtojų gretose lūto dalį taškų surinko du žaidėjai: tai 31 tašką pelnęs Ignas Cibulskas bei 22 pridėjęs Edgaras Ivanovas.  Pralaimėjusiems 20 taškų įmetė Marius Radvilas, kuris praėjusią savaitę dominavo ir VKL - Top Sport III lygoje. 15 taškų pridėjo Eligijus Ašmena.

Aivaras Rimkevičius ("Thug Life", meta į krepšį) šiemet rungtynėse - retas svečias

 

TOP-2 pogrupis W L Tšk. Skirtumas
1. BC Spartakas 8 3 19 724/688 (36)
2. Mad Lamb 8 2 18 736/613 (123)
3. Atea / Bitdefender 7 3 17 632/516 (116)
4. X Komanda 7 3 17 652/554 (98)
5. BC Salininkai 7 3 17 686/564 (122)
6. BC Burokėliai 7 3 17 785/698 (87)
7. Bekupė 5 5 15 727/715 (12)
8. Marijampolis 6 3 15 691/685 (6)
9. VK Zulu team 5 4 14 626/657 (-31)
10. Thug Life 4 5 13 667/641 (26)

 

TOP-2 pogrupyje situacija ir toliau išlieka labai paini. Praėjusią savaitę tarp savęs žaidė pirmojo grupės penketo komandos.  Centrinė savaitės dvikova, kuri vienai komandai vėl leido tapti vienvalde grupės lydere, vyko vėlyvą antradienio vakarą M.Biržiškos gimnazijoje. Ten susitiko vienos grupės ir turnyro favoričių, tai šeimininkai - traumų išretinti ,,Mad Lamb-2” bei ambicingieji "BC Salininkai”. Į šias rungtynes vėl neatvyko abiejų komandų lyderiai. Šeiminkų gretose nebuvo traumuoto Manvydo Statausko,  o svečių gretose - Andrej Kovalevskij. Tačiau šis faktas rungtynes darė tik įdomesnėmis. Pirmoje mačo pusėje kiek geriau atrodė svečiai, kurie po dviejų kėlinukų turėjo trapią 6 taškų persvarą. Antrojoje dalyje ,,Mad Lamb-2” prisiminė, kas yra aikštės šeimininkai ir daugiausia antro pagal rezultatyvumo komandos žaidėjo Šarūno Putnos bei įžaidėjo Justino Naidzinavičiaus pastangomis bandė perlaužti reikalus į savo pusę, bet visgi ketvirtą kėlinuką geriau ir šaltakraujiškiau sužaidė salininkiečiai, kurie ženkliai geriau už mačo šeimininkus kovojo dėl kamuolių po krepšiais ir šeimininkams beveik nesuteikė antrų šansų. Po šios pergalės "BC Salininkai” kyla į penktą vietą o ,,Mad Lamb-2” lieka antri.

            Kitas įdomus mačas vyko Baltupių progimnazijoje, kur susitiko trečioje ir ketvirtoje vietoje esančios grupės komandos, tai šeimininkai - "Atea / Bitdefender” bei svečiai - ,,X komanda”. Čia nerezultatyviose rungtynėse pergalę iškovojo šeimininkai, leisdami svečiams į savo krepšį įmesti tik 43 taškus. Po šios pergalės "Atea / Bitdefender” atsiduria trečioje grupės vietoje, o toliau šiame etape buksuojanti ir trečiąjį pralaimėjimą TOP grupės etape patirianti "X komanda” ritasi žemyn iki ketvirtosios pozicijos. Įdomaus mačo buvo laukiama ir Valčiūnų sporto salės derbyje. Rungtynės vyko rezultatyviai ir permainingai. Pirmojoje pusėje geriau atrodė "BC Burokėliai”, kurie prieš ilgąją pertrauką įsiveržė į priekį dviženkle persvara. Trečią kėlinuką puikiai sužaidė svečiai, bet to nepakako, nes daugiausia antras iš eilės geras rungtynes sužaidusio Vladislav Piskariov dėka ketvirtąjį kėlinį surinkdami daugiausiai taškų laimėjo "BC Burokėliai”, kurie ir laimėjo rungtynes dviženkle persvara. Pergalė iškovota nepaisant to, kad puolime šiek tiek buvo pristabdytas vienas komandos lyderių - Titas Šepetys. ,,Marijampolio-2” gretose blizgėjo 29 taškus pelnęs Valerij Rybak. Rezultatyviausias marijampoliečių krepšininkas Erik Bralkovski pelnė tik 12 taškų bei pralaimėjo kovą prieš tiesioginį savo oponentą varžovų komandoje Saulių Steponavičių, kuris įmetė 20 taškų. Po šios pergalės "BC Burokėliai” užima šeštąją vietą, o Marijampolis-2 - tik aštuntą.

 

BOTTOM-1 pogrupis W L Tšk. Skirtumas
1. KK Juoda Balta 5 6 16 763/742 (21)
2. FNX 5 5 15 664/659 (5)
3. U.S. Embassy 5 5 15 734/800 (-66)
4. VK www.vilnews.lt 4 7 15 740/848 (-108)
5. VK Peace 2 4 6 14 626/585 (41)
6. SK Meškos 3 7 13 608/620 (-12)
7. MKK 3 7 13 647/693 (-46)
8. BC Bokalaurai 2 7 11 651/705 (-54)
9. Nepakeliui 2 7 11 512/643 (-131)
10. Vilniaus Olimpas 1 9 11 561/713 (-152)

 

BOTTOM-1 pogrupyje įdomaus susitikimo buvo laukiama tarp namų salėje žaidusios ,,FNX” ir svečių - ,,U.S Embassy”. Svečiai į rungtynes susirinko bene pajėgiausios sudėties, tad intriga šiose rungtynėse, galima sakyti, laikėsi tik pirmajame rungtynių kėlinuke, kuomet vyko žvalgyba ir kova taškas į tašką. Nuo antrojo kėlinio daugiausia viską aikštėje atlikusio įžaidėjo Dariaus Čiūto dėka, rungtynių kontrolę į savo rankas paėmė svečiai, kurie tik tolo nuo šeimininkų ir rungtynes laimėjo ganėtinai solidžia persvara bei pakilo į antrją grupės vietą, jei skaičiuosime komandų tarpusavio rungtynių santykį. ,,FNX” tokiu atveju lieka treti. Šiose rungtynėse nugalėtojų gretose naudingiausiai žaidė Darius Čiūta, kuris surinko solidų trigubą dublį (17 tšk., 18 atk. kam.,  bei 34 naud. bal.). Tokį rezultatą kažkam kitam bus labai sunku pakortoti šioje lygoje. Jam gerai talkino kitas profesionalaus krepšinio ragavęs komandos žaidėjas Žydrūnas Stankus, kuris surinko 40 taškų ir  net 41 naudingumo balą. Abu šie komandos žaidėjai pateko į savaitės simbolinį žaidėjų penketą. Pralaimėjusių gretose, kaip ir dažniausiai, rezultatyviausias buvo Geraldas Kasperovičius. Jis šįkart įmetė 18 taškų.

            Praėjusią savaitę net dvi rungtynes žaidė dėl daugiau sužaistų rungtynių grupės lyderiais esantys "KK Juoda Balta”, kurie pirmosiose savaitės rungtynėse neturėjo didesnio vargo su komanda ,,Nepakeliui” ir laimėjo išvykos rungtynes triuškinamai. Antros savaitės rungtynės jiems klostėsi gerokai sunkiau. Čia namuose "KK Juoda Balta” susitiko su svečiais - "VK www.vilnews.lt”. Mače viskas vyko lyg ant svarstyklių. Po kėlinį laimėjo tai viena, tai kita komanda, bet pergalę dėl dviženkle persvara laimėto trečiojo kėlinuko iškovojo svečių komanda. Šeimininkų pralaimėjimą lėmė pirmiausia tai, kad iš 12 mestų tritaškių buvo nepataikytas nei vienas. O tokiose rungtynėse bent du taiklūs tritaškiai galėjo atnešti ir pergalę. "KK Juoda balta” du žaidėjai kartu pelnė net 45 komandos taškus. Tai ir buvo komandos problema, kad ekipos draugai nebuvo išnaudoti tinkamai. "VK  www.vilnews.lt” gretose žaidė du rezultatyviausi komandos krepšininkai. Tai Džiugas Paškevičius bei Dovydas Butkus, kurie įmetė atitinkamai 24 ir 15 taškų. Po šios pergalės "VK www.vilnews.lt” pakilo į ketvirtąją vietą, kuri leidžia tikėtis vietos atkrintamosiose. "KK Juoda Balta” nepasinaudojo proga bent savaitei pergale būti atitrūkusiai nuo kitų dviejų grupės trejeto komandų.

            Pirmąją pergalę pagaliau iškovojo "Vilniaus Olimpas”, kuris išvykos mače įveikė vienus artimiausių savo konkurentų dėl geresnės grupės vietos - komandą ,,MKK”. Daugiausia taškų nugalėtojų gretose pelnė Audrius Gėrkis. Jo sąskaitoje - 23 taškai. Jam gerai talkino komandos naujokas Donatas Kilikevičius, kuris surinko 15 taškų, atkovojo 15 kamuolių ir atliko 9 rezultatyvius perdavimus. Tik vieno perdavimo jam pritrūko iki antrojo trigubo dublio per savaitę. Ar tai reiškia, kad ,,Vilniaus Olimpas” atgimsta ir turi šansų kovoti dėl atkrintamųjų? Tai paaiškės jau sekmadienį.

Vienas iš "FNX" senbūvių - Aurimas Urbaitis (pirmam plane) kartu su komanda sėkmingai žygiuoja PLAY-OFF link

 

BOTTOM-2 pogrupis W L Tšk. Skirtumas
1. Brasa / 4x4express.lt 5 5 15 620/640 (-20)
2. Žalgiris 1410 5 5 15 616/617 (-1)
3. Baltic Ground Services 5 5 15 653/659 (-6)
4. LabasPasauli.lt II 4 6 14 770/734 (36)
5. Litresta 4 5 13 571/562 (9)
6. Lentvaris 3 7 13 653/775 (-122)
7. FL Technics 2 8 12 558/733 (-175)
8. ESO 3 6 11 452/508 (-56)
9. VK JKK Kelelis 2 7 11 571/704 (-133)
10. Venomas 0 9 9 496/618 (-122)

 

BOTTOM-2 pogrupyje įdomiausias mačas vyko Vytauto Didžiojo gimnazijoje, kur susitiko aišktės šėimininkai ,,Brasa/4x4express.lt” bei svečiai - ,,Žalgiris-1410”. Abi komandos bent jau laikinai kovojo dėl pirmosios vietos grupėje. Rungtynės vyko nerezultatyviai ir klampiai, o pirmavo tai viena, tai kita komanda. Visgi paskutinį kėlinuką 4 taškais laimėjo šeimininkai, išsiveržė į priekį ir laimėjo rungtynes rezultau 54:52, taip bent turui atsidurdami pirmoje grupės vietoje. Nugalėtojų gretose išisskyrė Edvinas Ribokas, kuris pelnė 14 taškų ir atkovojo 13 kamuolių. Pralaimėtojams Aurimas Stelmokas pelnė 14 taškų. Išskirtinis mačas vyko ir Lazdynų mokykloje, kur susitiko aikštės šeimininkai ,,Litresta” ir ,,LabasPasauli.lt II”. Šiose rungtynėse rungtynių likimas, galima sakyti, išsprendė jau pirmajame ketvirtyje, kurį šeimininkai laimėjo 15 taškų persvara. Vėliau ,,LabasPasauli.lt II” dar bandė vytis varžovus, bet fenomenalus Artur Tyševič žaidimas neleido to daryti. Viskas, ką pavyko padaryti svečiams, tai sumažinti šeimininkų persvarą iki 13 taškų. Šiose rungtynėse nugalėtojų gretose Artur Tyševič pelnė 38 taškus, atkovojo 12 kamuolių, perėmė 6 kamuolius, atliko 5 rezultatyvius perdavimus ir surinko įspūdingus 55 naudingumo balus. Tiek naudingumo balų nebuvo surinkęs niekas kitas šių metu IV Lygos čempionate. ,,LabasPasauli.lt II” sudėtyje išsiskyrė 19 taškų įmetęs Liutauras Pabrinkis. Po šios pergalės ,,Litresta” yra 5 vietoje grupės, o ,,LabasPasauli.lt II” - ketvirti. Artur Tyševič po tokio pasirodymo žengia 3 vietoje pagal efektyvumo koeficientą ir 3-ioje - pagal taškus.

            Pirmają pergale šiame etape iškovojo  namuose žaidusi ,,ESO”, įveikdama svečius  - ,,Venomą” , kurie yra grupės autsaideriai ir niekaip neranda kelio pirmosios pergalės link. Šios rungtynes vyko labai nerezultatyviai ir klampiai, bet daugiau patirties sukaupę šeiminkai jas laimėjo rezultatu 50:43. Nugalėtojų gretose vėl rezultatyviausias buvo komandos lyderis Kęstutis Ingelevičius, kuris įmetė 24 taškus. Šis žaidėjas dar pridėjo ir 14 atkovotų kamuolių. Pralaimėtojams Dovydas Macijauskas įmetė 20 taškų.

 

Simbolinis savaitės penketukas

 

Artur Tyševič

38 taškai (+55 naud.)

Darius Čiūta

17 taškų (+34 naud.)

Algirdas Macijauskas

37 taškai (+45 naud.)

Žydrūnas Stankus

40 taškų (+41 naud.)

Linas Petruškevičius

23 taškai (+29 naud.)

PG SG SF PF C
IV Lyga - Savaitės apžvalga

Komentarai

2010 - 2021 © VILNIAUS KREPŠINIO LYGA         ||        e-paštas:  info@vilniauskl.lt      ||      +370 607 81192  arba  +370 635 69009