Krepšinis sugrįžta - VKL Vasaros Lyga 2021: REGISTRACIJA IKI LIEPOS 15d. !

2021-07-01

Pagaliau švelnėja karantino reikalavimai, kas reiškia, jog į krepšinio sales su tam tikrais apribojimais jau galės sugrįžti ir krepšinio mėgėjai. Čempionato organizatoriai dės dideles pastangas saugumui dėl COVID užtikrinimui, todėl galite jaustis ramūs bei saugūs, o mes nieko nelaukdami kviečiame visas komandas, kurios nori atgauti ar palaikyti sportinę formą, atsipalaiduoti po darbų bei aktyviai praleisti vasarą registruotis į VILNIAUS KREPŠINIO LYGOS - VASAROS TAURĘ !

 

PILDYTI REGISTRACIJĄ   ČIA   (iki Liepos 15d.)

Kontaktai pasiteirauti:
info@vilniauskl.lt
tel.: +370 607 81192
Oficialus "Facebook" puslapis


Praėjusių metų "Vasaros taurės" varžybose naudotą sistemą šiemet keis gerokai įdomesnis turnyras. Sugrįžta ne tik ne tik lemiami finalai, į kuriuos ekipos galės patekti per pagrindines dvikovas net ir pralaimėjusios papildomose rungtynėse. Planuojama, jog kiekviena komanda iki Rugsėjo mėnesio sužais po 5-6 rungtynes, o visus organizacinius rūpesčius ant savo pečių tradiciškai prisiims organizatoriai.

Komandoms nereikės rūpintis  krepšinio sale – VISOS RUNGTYNĖS VYKS ORGANIZATORIŲ SALĖSE. Planuojama rungtynes vykdyti aukšto lygio arenose: "G7 Sportas", "Sigmos" sporto centre, "Vingio" sporto salėje bei pačiame miesto centre prie pat Vokiečių gatvės esančioje S. Nėries gimnazijos sporto salėje. Suprantame, jog vasarą - daug planų, todėl rungtynės penktadieniais bei šeštadieniais žaidžiamos nebus, o sekmadienį prasidės tik antroje dienos pusėje. 

 
Planuojama preliminari čempionato trukmė: Liepos mėn. 15 d.   -  Rugpjūčio  mėn. 31 d.

 

* - Vasaros krepšinio lygoje, nepriklausomai nuo pajėgumo grupės sužaisite 5 - 6 rungtynes. Komandai nepatekus į kitą etapą neprarasite papildomų išlaidų, nes mokama tik už žaidžiamas rungtynes. Vienerių rungtynių kaina - 70€.

REKVIZITAI MOKĖJIMAMS ATLIKTI:

VšĮ "VILNIAUS KREPŠINIO LYGA"
Juridinio asmens kodas: 302525576
Banko sąskaita: AB „Swedbank" a/s LT06 7300 0101 2311 9914

LIMITUOTAS DALYVIŲ SKAIČIUS

VKL kaip ir visuomet užtikrina, jog jums ir komandai bus pasiūlyti KONKURENCINGI IR NENUSPĖJAMI DIVIZIONAI. Profesionalūs krepšininkai rungtyniauti VKL Vasaros Lygoje negali. Taip pat čia gali rungtyniauti daugiausiai trys praeitą sezoną bent 5 rungtynes A lygoje sužaidę krepšininkai. Visos ekipos registruojamos į "vieną katilą", o registracijai pasibaigus paskirstomos pagal užregistruotus žaidėjus į skirtingus pajėgumo divizionus po maksimaliai 10 komandų viename. Paskirsčius divizionus papildomų žaidėjų registracija kainuoja 15€, tačiau tas krepšininkas turi būti patvirtintas vidinės VKL žaidėjų pajėgumo komisijos, kaip tinkamas žaisti šio pajėgumo divizione atitinkamoje komandoje. Komandos gali reikšti norą rungtyniauti aukštesniuose (2 arba 3) divizionuose. Į žemesnius divizionus ekipos paskiriamos pajėgumą reguliuojančios VKL komisijos. Komandų dalyvių skaičius - itin ribotas, todėl organizatoriai pasilieka sau teisę stabdyti registraciją anksčiau laiko surinkus reikiamą dalyvių skaičių.

 1 rungtynių kaina bet kuriame divizione - 70 € 

 

KĄ PASIŪLYSIME JUMS ?


*  - REZULTATAS ir IŠSAMI STATISTIKA ONLINE IŠ BET KURIOS SPORTO SALĖS - kad ir kur bebūtumėte, lygos tinklapyje galėsite stebėti visų čempionato rungtynių rezultato ir išsamios statistikos kaitą, o, rungtynėms pasibaigus, galėsite matyti išsamias statistines analizes. Tokiu būdu nuolat būsite lygos įvykių sūkuryje. Statistikos gyvai Jus pasieks  IŠ VISŲ BET KURIO PAJĖGUMO RUNGTYNIŲ sporto salių.
 
* - FOTOREPORTAŽAI: dalyviai turės galimybę išvysti save nuotraukose. Rungtynėse lankysis ir varžybas fotografuos lygos fotografas. Labai norinčios, kad jų rungtynės būtų įamžintos, komandos gali prieš sezoną apie tai informuoti organizatorius ir jų rungtynėse fotografas būtinai pasistengs apsilankyti. 

  * - RUNGTYNIŲ APRAŠYMAI IR KOMENTARAI: po kiekvienų rungtynių iš abiejų komandų atstovų lygos darbuotojai paims po komentarą. Jeigu komentarai nebus pakankamai išsamūs, arba komandos atsisakys komentuoti, reporteriai trumpai aprašys rungtynių eigą.

* - AUKŠTOS KOKYBĖS SPORTO SALĖS: kadangi vasaros metu sporto salių nuomos paklausa mažėja, mes galime pasiūlyti praleisti vasarą besivaržant aukštos kokybės sporto salėse už priimtiną kainą. 

* - GALIMYBĖ VARŽYTIS DĖL TITULŲ: didelis dėmesio skyrimas komandų meistriškumui leidžia suformuoti panašaus pajėgumo divizionus, kur visos komandos turi labai panašias galimybes varžytis dėl medalių.

Komanda užregistruojama tik tuomet, kai susimoka avansinį 350 € mokestį (už pirmas 5 rungtynes). 

Rungtynės vyks pagal oficialias FIBA taisykles, tame tarpe, ir laikas bus stabdomas taip, kaip yra numatyta FIBA reglamente. Pačios rungtynės vyks komandoms patogiu laiku. Dauguma dirbančių asmenų ilsisi ir nuo penktadienio iki sekmadienio popietės būna išvykę už miesto ribų, todėl rungtynių laikas yra specialiai priderintas, kad nejauktų savaitgalio poilsio planų. Komandų atstovai galės vertinti teisėjų ir sekretoriato darbą, o geriausiai įvertinti arbitrai bei sekretoriato darbuotojai bus skiriami svarbiausioms sezono rungtynėms.

Visose rungtynių sporto salėse bus griežtai laikomasi visų saugumo taisyklių, kad būtų maksimaliai užtikrintas žaidėjų ir personalų saugumas nuo COVID-19 infekcijos. NENUSTEBKITE, jei teks parodyti savo COVID galimybių pasą - taip visiems bus ramiau dėl esamos situacijos kovojant prieš virusus.

DĖMESIO: Komandai neatvykus į rungtynes, mačo išlaidas už ABI KOMANDAS (140 EUR) apmoka nesusirinkusi komanda. Visi mokėjimai už rungtynes atliekami tik į lygos banko sąskaitą iki rungtynių pradžios.

Kad žaistų atkrintamosiose varžybose, krepšininkas privalo reguliaraus sezono metu sužaisti bent 2 susitikimus.

Krepšinis sugrįžta - VKL Vasaros Lyga 2021: REGISTRACIJA IKI LIEPOS 15d. !

Komentarai

2010 - 2021 © VILNIAUS KREPŠINIO LYGA         ||        e-paštas:  info@vilniauskl.lt      ||      +370 607 81192  arba  +370 635 69009