Pasirūpink dovanomis su VKL - be jokių kontaktų ir palaikyk VKL bendruomenės verslus !

2020-12-13

Visoje Lietuvoje pratęsiama karantinas, kartu su juo nelengvos dienos ateina ir visam verslui. VKL ne kartą akcentavo, jog visokeriopai palaiko VKL pirmenybėse dalyvaujančių žmonių norą kiek galima labiau prisijungti PRIE BENDRUOMENĖS VEIKLOS. O DABAR PRIE TO GALI PRISIDĖTI IR TU ! Būk atsakingas - pasinaudok pasiūlymais įsigyti šventines dovanas be jokių kontaktų. Būk pilietiškas bendruomenės nariams - VISOS ČIA SKELBIAMOS ĮMONĖS YRA VKL DALYVAUJANČIŲ ATSTOVŲ VERSLAI - palaikykime juos šiuo sunkiu laikotarpiu ! Mes suteikiame labai aktualią esamam laikui paslaugą - gauk visas siūlomas prekes PAŠTU - BE JOKIŲ KONTAKTŲ!

KALĖDINĖS EGLUTĖS - 10 %

Dar neturi gražiausioms metų šventėms puošimui medžių? Užsisakyk juos iš mūsų draugų - WWW.KALEDINESEGLUTESVILNIUJE.LT Įvedęs slaptažodį "VKL" arba pasakęs jį prekiaujančiam asmeniui bet kurį medelį įsigysi su 10% nuolaida, o nemokamas pristatymas į namus bus malonus siurprizas visai šeimai. Eglučių bei kitų šventinių medžių taip pat galite rasti adresu - PC "IKI", JERUZALĖS G.17, VILNIUS.

PARFUMERIJA "ECLAT" JAM IR JAI - 15 %

Daugiau, nei 400 skirtingų kvapų iš Vokietijos, kurie patenkins pačių išrankiausių skonius bei norus. Tiek jai, tiek ir jam. WWW.ECLAT.LT Įvedęs slaptažodį "VKL" arba pasakęs jį prekiaujančiam asmeniui prekėms gausi net 15% nuolaidą. Būk išskirtinis ir atrask naujus kvapus su ECLAT.

DIDELĖMS NAMŲ AUGINTINIŲ MAISTO PAKUOTĖMS - 20 %

Ištikimieji mūsų bičiuliai keturkojai mūsų niekada nepamiršta. Pasitinka tiek po pergalių, tiek ir po pralaimėjimų. Nepamirškime palepinti ir jų bei paprašyti Kalėdų Senelio dovanų. Dovanos kodas - "VKL", kuris suteiks net 20% nuolaida bet kurioms didelėms kačių ar šunų maisto pakuotėms. Nuolaida gali būti pritaikyta tiek internetu SHOP.MERADOG.LT tiek ir pačioje parduotuvėje -  UKMERGĖS G.163, VILNIUS.

SPALDING TF-1000 KAMUOLYS - 57 EUR

Koks krepšinis be tikro oficialaus Euroleage krepšinio kamuolio SPALDING TF-1000 ? Šis kamuolys, beje, yra ir oficialus visų VKL čempionatų kamuolys, tad jį atsinešę į savo komandos rungtynes galėsite drąsiai juo rungtyniauti oficialaus mačo metu. Speciali šventinė kaina kamuoliams galioja tik iki Sausio 1d., o kreiptis dėl jų galite tiesiai į VKL, arba adresu: info@vilniauskl.lt

Palaikyk VKL bendruomenės verslus ir visi kartu sugrįšime po karantino dar stipresniais !

Pasirūpink dovanomis su VKL - be jokių kontaktų ir palaikyk VKL bendruomenės verslus !

Komentarai

2010 - 2021 © VILNIAUS KREPŠINIO LYGA         ||        e-paštas:  info@vilniauskl.lt      ||      +370 607 81192  arba  +370 635 69009