DĖMESIO: Dėl COVID-19 situacijos VKL čempionatų startas atidedamas iki karantino pabaigos

2020-10-26

DĖMESIO !  Šiuo metu Lietuvoje susidarė labai nepalanki situacija su COVID-19 virusu ir jo plitimu. Kiekvieną dieną augant susirgimų skaičiui VKL sulaukė ne vienos komandos prašymų sezono pradžią nukelti šiek tiek vėlesniam laikui. Suprasdami atsakomybę, kuri tenka organizuojant rungtynes šiuo sunkiu laikotarpiu bei vadovaudamiesi Vyriausybės sprendimu paskelbti karantiną Vilniuje ir jo apskrityje, taip pat saugodami visų dalyvių ir rungtynes aptarnaujančio personalo sveikatą, nukeliame čempionato pradžią  IKI KARANTINO PABAIGOS, arba iki atskiro LR Vyriausybės sprendimo, leidžiančio sportuoti kontaktinio sporto mėgėjų komandoms.

Neabejojame, jog visi esate pasiilgę krepšinio dvikovų, todėl vos tik atsiras tinkamos sąlygos - VKL čempionatai startuos iš karto tokiam šansui atsiradus.

Kartu primename, jog sumokėti startiniai mokesčiai niekur nepradings ir dėl savo mokėjimų galite likti ramūs - jie galios artimiausiose VKL pirmenybėse.

Dėkojame už supratingumą ir visiems kantrybės bei sveikatos !

Dėl informacijos galima bet kada kreiptis e-paštu: info@vilniauskl.lt

DĖMESIO: Dėl COVID-19 situacijos VKL čempionatų startas atidedamas iki karantino pabaigos

Komentarai

2010 - 2021 © VILNIAUS KREPŠINIO LYGA         ||        e-paštas:  info@vilniauskl.lt      ||      +370 607 81192  arba  +370 635 69009