VKL dalyviai gali būti ramūs - 100% GARANTIJA DĖL COVID-19 situacijos

2020-10-21

Vis labiau artėja naujasis krepšinio sezonas. Tačiau kai kuriuos krepšinio mėgėjus nenorom baugina pranešimai apie COVID-19 situaciją šalyje. Kaip jau esame minėję registracijos naujienoje, VKL tvirtai priėmė sprendimus, kurių būtų laikomąsi situacijai Lietuvoje pablogėjus. 100% GARANTUOJAME, JOG VKL ČEMPIONAI PAAIŠKĖS BET KOKIU ATVEJU. Net jeigu tektų dėl apribojimų laikinai stabdyti pirmenybes, jos nebūtų nutraukiamos įskaitant tuo momentu fiksuojamus rezultatus, o pratęsiamos pirmai galimybei atsiradus. Taip apsaugosime ne tik Jus - mūsų ištikimus dalyvius, tačiau ir Jūsų finansus, sumokėtus už čempionato startinius mokesčius.

Baiminatės dėl COVID-19 galimo pavojaus VKL čempionatų metu ? Mes užtikriname, jog VKL kolektyvas visada bus atsakingas ir laikysis nurodymų bei socialinių distancijų.

JEI ČEMPIONATO METU VIENAM IŠ ŽAIDĖJŲ NUSTATOMAS COVID-19: tokiu atveju abi ruungtyniavusios komandos ir rungtynes aptarnaujantis personalas informuojami apie situaciją bei asmeniškai sprendžia dėl izoliacijos pagal NVSC nurodymus. Pateikus atvejį patvirtinantį dokumentą komanda neprivalės mokėti rungtynių nukėlimo mokesčio. Praėjus izoliacijos periodui komanda vėl galės tęsti pasirodymą čempionate.

JEIGU BŪTŲ ĮVESTAS KARANTINAS: VKL užtikrina, jog NVSC ar LR atsakingoms institucijoms paskelbus pakartotinį karantiną, ČEMPIONATAS BUS PRATĘSIAMAS 100%, kai tik tai bus įmanoma remiantis aplinkybėmis. Pirmenybės nutraukiamos neišaiškinus čempionų nebus.


VKL - KURKIME KREPŠINIO ŠVENTĘ KARTU !  

VKL dalyviai gali būti ramūs - 100% GARANTIJA DĖL COVID-19 situacijos

Komentarai

2010 - 2021 © VILNIAUS KREPŠINIO LYGA         ||        e-paštas:  info@vilniauskl.lt      ||      +370 607 81192  arba  +370 635 69009