Startuoja naujas VKL projektas - Lietuvos Jaunimo Krepšinio Lyga U 14 !

2020-09-30

Vis labiau artėja naujasis krepšinio sezonas. Jis žada būti išties intriguojantis, nes VKL pasiūlys dar ne vieną naują perspektyvų projektą. Dar vienas iš tokių yra naujai startuojanti LJKL (U 14) - VKL - Lietuvos Jaunimo Krepšinio Lyga. Čia debiutiniame sezone kausis 12 pajėgių kolektyvų, kurie viso sezono metu rungtyniaus geriausiose skirtingų Lietuvos miestų sporto salėse. Čempionato partneriais ir rėmėjais mielai sutiko tapti Švietimo, Mokslo ir Sporto Ministerija (ŠMSM) bei ilgamečiai mūsų lygos bičiuliai - "UAB Daivilva Baltic".

Išskirtinės sąlygos ir dėmesys

Čempionatas bus vykdomas geriausiose Lietuvos krepšinio arenose ir vyks turais, iš kurių pirmasis jau Spalio pabaigoje planuojamas Marijampolėje ir Kėdainiuose pagrindinėse šių miestų krepšinio aikštelėse. Prie projekto noriai prisijungė ne tik reprezentacinės miestų U-14 komandos, tačiau ir LKL lygoje naudojamos Kėdainių, NKL - Jonavos, Marijampolės, bei žemesnių divizionų, kaip Kretinga ar Vilnius, arenos. Projektui vadovaus didelis jaunimo krepšinio entuziastas - VKM treneris Rytis Anskaitis. Varžybos vyks turais kiekviename mieste, kol galiausiai 8 stipriausios komandos kausis dėl Didžiosios čempionų taurės, o 9-12 vietos - Mažosios taurės turnyre. Pirmasis turnyras šiemet bus uždaras, o ateityje neabejojame, jog jis išsiplės į labai solidų čempionatą jaunimui.

Mes - naujas veidas moksleivių krepšinyje. Ateiname su naujomis mintimis, energija ir noru suteikti vaikams papildomą galimybę varžytis, kovoti, tobulėti ir dar labiau pamilti krepšinį. Kas laukia šioje lygoje? Įdomios rungtynės, stiprios komandos su fantastiškais treneriais priešakyje, jaunimo kovos ir nuostabios emocijos.


  LJKL puslapis Facebook grupėje


DALYVIAI:

1. Vilniaus KM I
 2. Vilniaus KM II
 3.  Mažeikių SC
 4. Kretingos SC
5. Kėdainių SC
6. Šiauliai
7.  KM Perkūnas
8. Utenos SC
9. KA Snaiperis
10. Tornado KM
11.  Jonavos SC
12.  Marijampolės ŽSM

 
Planuojama, jog šiame LJKL sezone Jus pasitiks:
 
*  - LIVE rezultato transliacijos;
 
* - DETALI VARŽYBŲ STATISTIKA KOMPIUTERINE PROGRAMA;
 
* - Foto reportažai;
 

* - Įdomūs interviu ir apžvalgos.

 

Projektas "Vilniaus krepšinio lygos 2020-2021 m sezonas" bendrai finansuojamas valstybės Sporto rėmimo fondo lėšomis, kurį administruoja Švietimo, mokslo ir sporto ministerija ir Švietimo mainų paramos fondas.


VKL - KURKIME KREPŠINIO ŠVENTĘ KARTU !

Startuoja naujas VKL projektas - Lietuvos Jaunimo Krepšinio Lyga U 14 !

Komentarai

2010 - 2021 © VILNIAUS KREPŠINIO LYGA         ||        e-paštas:  info@vilniauskl.lt      ||      +370 607 81192  arba  +370 635 69009