Startuoja Populiariausio visų laikų Vilniaus krepšinio lygos trenerio rinkimai

2020-05-07

Didelio susidomėjimo sulaukus Populiariausio visų laikų Vilniaus krepšinio lygos žaidėjo rinkimams sulaukėme nemažai įvairių pasiūlymų, kokių būtų galima daugiau padaryti tokio paties tipo varžytuvių. Vienas iš pasiūlymų buvo - trenerių rinkimai.  Būtent šiuo konkursu ir bandysime pritraukti Jūsų dėmesį artimiausias šešioliką dienų.

Per pastarąjį dešimtmetį trenerių buvo labai daug, tad turėjome labai sunkią užduotį, kaip atrinkti  60 verčiausių dalyvauti rinkimuose. Net keturių žmonių komisiją peržiūrinėjo pirminį sąrašą ir siūlė savo papildymus. Esame tikri, jog net ir su tokia gausia komisija praleidome bent gerą dešimtį strategų, kurių iš anksto dėl to atsiprašome.

Pirmiausiai 60 dalyvių susigrums 12-oje grupių po 5 trenerius.Skirtingos kovos vyks dvylika dienų iš eilės (pradedant nuo rytojaus - vasario 8 dienos). Oponentai savo varžymosi metu turės lygiai 12 valandų (nuo 10:00 ryto iki 22:00 vakaro) rinkti savo gerbėjų balsus. Daugiausiai balsų surinkęs kiekvieno pogrupio atstovas taps nugalėtoju ir žygiuos į pusfinalio etapą. Pusfinaliuose tokiu pat principu varžysis trys pirmojo etapo nugalėtojų ketvertai, o jų laimėtojai užsitikrins apdovanojimus bei tryse finale susikaus dėl populiariausio visų laikų Vilniaus krepšinio lygos trenerio vardo.

Kad išliktų azartas, visiems treneriams ir jų palaikymo komandai leidžiama įvairiausiais būdais (dalinantis, asmeninėmis žinutėmis ir t.t.) agituoti savo fanus,  tačiau griežtai draudžiama pirkti ar generuoti nesąžiningus balsus. Komisija stebės visą balsavimą ir reaguos, jeigu vyks kažkas įtartino. Taip pat iki balsavimo pabaigos galima bus kreiptis, pastebėjus netinkamą balsavimą ir jis bus peržiūrėtas.

Grupės buvo skirstomos principu, kad pagal trenerio vardą kiekvienas dalyvis buvo  perkeliamas vis į kitą grupę. Ratui apėjus, procesas prasidėjo iš naujo. Pastebėjus, kad vienoje grupėje treneris (Denisas) jau dalyvavo populiariausio žaidėjo konkurse, jis buvo pakeistas kitu dalyviu. Emocijos treneriams buvo priskirtos abecelės tvarka pagal vardą: pirmas gavo širdutę, antras juoką, trečias nustebimą, ketvirtas verkimą, penktas piktį.

Rytoj startuoja A grupės varžybos.

Linkime geros ir sąžiningos kovos. Tenugali geriausias!

Startuoja Populiariausio visų laikų Vilniaus krepšinio lygos trenerio rinkimai

Komentarai

2010 - 2021 © VILNIAUS KREPŠINIO LYGA         ||        e-paštas:  info@vilniauskl.lt      ||      +370 607 81192  arba  +370 635 69009