Įmonių 3x3 turnyras grupė D

2017-02-18

Artėjančio Įmonių 3x3 krepšinio turnyro apžvalgų ciklą baigiame grupės "D" komandų analize. Kviečiame susipažinti su paskutinio pogrupio dalyviais. 

(Prognozuojama 1 vieta grupėje) BENET DISTRIBUTORS
1. Martynas Trukšinas
2. Tadas Abišala
3. Gediminas Brazys
4. Karolis Barkauskas
Visi šios ekipos žaidėjai yra rungtyniavę mėgėjiškose krepšinio lygose ir tai yra labai didelis šio klubo privalumas prieš daugumą varžovų, kuris iškarto leidžia šią ekipą reitinguoti kaip pogrupio favoritę. Neabejotinu komandos lyderiu turėtų būti aukštaūgis Tadas Abišala, kuris jau ne pirmą sezoną yra labai svarbus pajėgios "BC Versus" komandos krepšinkas. Gynėjų grandyje iniciatyvos daugiausiai ims nemažą mėgėjiško krepšinio patirtį turintis Martynas Trukšinas. Komandos lyderius deramai palaikyti stengsis - Gediminas Brazys ir Karolis Barkauskas.

Tadas Abišala (nr. 12) - vienas pavojingiausių viso turnyro aukštaūgių krepšininkų

(Prognozuojama 2 vieta grupėje) ABOVO WOOD
1. Martynas Gruodis
2. Andžej Dolgovič
3. Virginijus Jurkevičius
4. Dovydas Daugevičius
Daugiausiai "Abovo Wood" ekipoje patirties sukaupęs ra Andžej Dolgovič, kuris jau ne vienerius metus sėkmingai rungtyniauja mėgėjiškame krepšinyje ir savo kolekcijoje turi ne vieną apdovanojimą. Andžej komandos draugai toli gražu neturi tiek daug patirties, tačiau noro varžytis neturėtų trukti. Prieš turnyro startą ekipą sukrėtė Ryčio Nemanio trauma ir jį paskutinę akimirką pakeitė kolega Dovydas Daugevičius. Ši netektis yra skaudi, kadangi Rytis kadaise yra rungtyniavęs gana pajėgiame "Merkurijaus" krepšinio klube. Dabar Rytis savo patirtimi galės dalintis tik nuo atsarginių žaidėjų suolelio.

(Prognozuojama 3 vieta grupėje) INTERLUX - 2
1. Justas Krasuckis 
2.Šarūnas Valinevičius 
3.Romanas Vindzbergas
Visi trys šio klubo krepšininkai turi sukaupę gana nemažai mėgėjiško krepšinio patirties. Tiesa visi jie savo ekipose užimdavo gana epizodišką vaidmenį. Bet kokiu atveju šios ekipos krepšinio supratimas bus labai aukštas, sudėtis subalansuota, o pergalių klubas galės siekti brandžiu komandiniu žaidimu. Mėgėjiško krepšinio užkulsiuose gana šmaikčiai yra pasižymėjęs Romanas Vindzbergas, kuris į vienas rungtynes atvyko tiesiai iš sporto prekių parduotuvės, nusipirkęs du kairės kojos sportbačius.

(Prognozuojama 4 vieta grupėje) ALTAS
1. Valdemar Suduika
2. Justinas Juknevičius
3. Tomas Kairys
4. Gediminas Banevičius
Du pajėgius aukštaūgius turinti "ALTAS" ekipa, greičiausiai, visą savo žaidimą bandys grįsti žaidimu po krepšiais. Gediminas Banevičius turėtų tapti pagrindine ekipos puolimo jėga, o jam solidžiai pagelbėti galės Valdemaras Suduika. Mėgėjiško krepšinio patirties neturintys Tomas Kairys ir Justinas Juknevičius, greičiausiai, stengsis kuo daugiau rezultatyviais perdavimais aprūpinti komandos aukštaūgius. Svarbų vaidmenį šioje ekipoje turės ir labai didelė sukaupta Gedimino Banevičiaus patirtis. 

Valdemar Suduika (su kamuoliu) praėjusiais metais sugebėjo iškovoti krepšinyje ne vieną medalį

(Prognozuojama 5 vieta grupėje) LINOKSA
1. Gediminas Juodėnas
2. Artūras Sabaliauskas
3. Valerij Tynčenko 
4. Arnas Šokelis
Mėgėjiško krepšinio patirties neturintys keturi krepšininkai bandys sužybėti 3x3 turnyre. Galima spėti, jog Gediminas Juodėnas ir Artūras Sabaliauskas bandys žaisti fizine jėga pagrįstą krepšinį, o Valerij Tynčenko ir Arnas šokelis - mobilesnį, judresnį. Visgi patirties trūkumas yra pagrindinis faktorius, kuris neleidžia šiai ekipai prognozuoti aukštesnės pozicijos. Savo vertę krepšininkams patiems reikės įrodyti aikštelėje. 

Įmonių 3x3 turnyras grupė D

Komentarai

2010 - 2021 © VILNIAUS KREPŠINIO LYGA         ||        e-paštas:  info@vilniauskl.lt      ||      +370 607 81192  arba  +370 635 69009