Įmonių 3x3 turnyras grupė C

2017-02-18

Visų dėmesiui pristatome dar 5 Įmonių 3x3 krepšinio turnyro komandas. Šį kartą atėjo eilė grupei "C".

(Prognozuojama 1 vieta grupėje) LITCARGUS
1. Andrius Kurecas
2. Žygimantas Šavelis
3. Mindaugas Čiupkevičius
4. Mantas Vaitulionis
Daug mėgėjiško krepšinio patirties sukaupusio Žygimanto Šavelio ir Andriaus Kureco tandemo vedami kelią į pergales turėtų skintis "Litcargus" vyrukai. Žygimantas, greičiausiai, bandys išnaudoti savo veržlumą ir taiklumą iš toliau, o Andrius šioje ekipoje bus nepamainomas dėl savo sukauptos didelės patirties ir puikių žaidimo po krepšiu įgūdžių. Mindaugas Čiupkevičius ir Mantas Vaitulionis turės prisitaikyti prie šių dviejų patyrusių krepšininkų diktuojamo tempo ir padėti jiems siekti pergalių.

Žygimantas Šavelis (su kamuoliu) bus vienas pagrindinių grupės favoritų komandos krepšininkų

(Prognozuojama 2 vieta grupėje) APRANGA
1. Haris Čibisovas
2. Mantvydas Mikalauskas
3. Viktoras Mickus
4. Rėjus Aižinas
Žaidimo aukščiausiame mėgėjiško krepšinio lygmenyje turintis Haris Čibisovas bus neabejotinas "Apranga" klubo lyderis. Aštrūs šio krepšininko prasiveržimai ir taiklūs tolimi metimai turėtų būti neretas vaizdinys turnyro metu. Hariui gynėjų grandyje tandemą sudarys kitas nemažai mėgėjiško krepšinio patirties sukaupęs krepšininkas - Rėjus Aižinas. Visgi šių gynėjų indėlio kovai dėl medalių turėtų neužtekti. Kad komanda būtų konkurencinga kovoje dėl apdovanojimų, solidžiai po krepšiais turėtų sužaisti aukštaūgiai - Viktoras Mickus ir Mantvydas Mikalauskas.

(Prognozuojama 3 vieta grupėje) HUMANA
1.Dalius Damynas 
2.Marius Lavrov
3.Mindaugas Gaveika
4.Rolandas Ruzgelis
Visi keturi krepšininkai turi sukaupę didesnės ar mažesnės mėgėjiško krepšinio patirties. Klubą į priekį vesti turėtų gynėjų Daliaus Damyno ir Mindaugo Gaveikos tandemas. Veržlūs ir galintys iš toliau pataikyti krepšininkai turėtų surinkti dižiąją dalį komandos taškų. Gynyboje svarbi užduotis teks Mariui Lavrovui ir Rolandui Ruzgeliui, kuriems teks kartais priešintis aukštesniems ir stipresniems varžovų priekinės linijos žaidėjams.

Mindaugas Gaveika - vienas individualiai meistriškiausių šios grupės krepšininkų

(Prognozuojama 4 vieta grupėje) GLIMSTED
1. Tadas Matusevičius
2. Gediminas Zaranka 
3. Justinas Poderis 
4. Ovidijus Speičys
Žvelgiant į teisininkų komandą "Glimsted" į akis pirmiausiai krenta puikių duomenų vidurio puolėjas - Justinas Poderis. Dviejų metrų ūgio ir šimto kilogramų svorio aukštaūgis gali tapti labai sunkiai užengiamu krepšininku bet kuriam varžovui. Jeigu Tadas, Gediminas ir Ovidijus sugebės deramai išnaudoti Justino ūgį, šiai ekipai gali atsiverti nemažos galimybės. Bet kokiu atveju nuspėti šios komandos pasirodymą pagal turimą informaciją yra labai sunku. 

(Prognozuojama 5 vieta grupėje) VSGA  3
Tadas  Dimavičius 
Ignas Kupčinskas
Rimantas Valiukevičius 
Trečiąją "VSGA" komandą turėtų vesti praeityje mėgėjiško krepšinio patirties turintis lengvasis krašto puolėjas Rimantas Valiukevičius. Epizodiškai prieš aštuonerius metus krepšinio aikštelėje pasirodęs krepšininkas, greičiausiai, imsis daugiausiai iniciatyvos, o komandos draugai stegsis jam kiek įmanoma daugiau padėti. Ignas Kupčinskas ir Tadas Dimavičius dar mėgėjų krepšinyje rimčiau žaidę nėra, tad šis turnyras bus puiki galimybė šiems krepšininkams parodyti, ko yra verti.

Įmonių 3x3 turnyras grupė C

Komentarai

2010 - 2021 © VILNIAUS KREPŠINIO LYGA         ||        e-paštas:  info@vilniauskl.lt      ||      +370 607 81192  arba  +370 635 69009