Įmonių 3x3 turnyras grupė B

2017-02-18

Tęsiame Įmonių 3x3 krepšinio turnyro dalyvių pristatymą. Šį kartą Jūsų dėmesiui "B" grupės atstovai.

(Prognozuojama 1 vieta grupėje) SAFETY STYLE
1. Vilius Pakalniškis
2. Mantas Mackevičius
3. Rokas Mackevičius
Vieni iš viso turnyro favoritų bus "SAFETY STYLE" krepšininkai. Trys aukšti, vežlūs ir mobilūs vyrukai gali tolimais metimais ir aštriais prasiveržimais nurungti bet kurį varžovą. Rokas ir Mantas Mackevičiai yra net vieną sezoną žaidę unikalioje "3x3" krepšinio lygoje, kuri trūko visą sezoną. Vilius tokios patirties neturi, tačiau mėgėjiškame krepšinyje rungtyniauja ne pirmus metus ir jau spėjo solidžiu žaidimu užsikelti savo vertę. Tiesa, daugiausiai varžovai turėtų prisibijoti Roko Mackevičiaus, kuris šiuo metu yra rezultatyviausias Vilniaus krepšinio 3 lygos žaidėjas (vid. 27,4 tšk.).


Rokas Mackevičius (atlieka metimą) - bus daugiausiai šio sezono individualiais pasiekimais išsiskiriantis krepšininkas visame turnyre

(Prognozuojama 2 vieta grupėje) MARKMONITOR
1. Egidijus Mažeika
2. Rapolas Čepė
3. Arūnas Liudvinavičius
4. Deividas Slivinskas
Rimtą iššūkį "Safety Style" vyrukams gali mesti "MarkMonitor" klubas. Du pajėgūs aukštaūgiai (Egidijus Mažeika ir Rapolas Čepė) sudarys bene galingiausią viso turnyro priekinės linijos tandemą, tad gynėjui Arūnui Liudvinavičiui svarbiausia užduotis bus išnaudoti savo ekipos pajėgiuosius aukštaūgius, o jeigu ir šis krepšininkas pradės pataikyti iš toli, kristi gali bet kas. Be to ši trijulė yra ne vieną sezoną žaidusi Įmonių lygoje, tad puikiai vienas kitą pažįsta. Deividas Slivinskas, greičiausiai, aikštelėje pasirodys, kai rungtynių baigtis jau bus aiški. 

(Prognozuojama 3 vieta grupėje) AMALVA
1. Julius Gustys
2. Ernestas Blažys
3. Mindaugas Šliumpa
4. Voldemaras Kačinas
Mėgėjiško krepšinio patirties šioje ekipoje turi sukaupę visi krepšininkai. Šis faktorius leidžia spėti, jog tai ir bus pagrindiniai pretendentai užimti trečiąją vietą grupėje. Neabejotinai komandos lyderiu bus Mindaugas Šliumpa, kuris seniau yra gana neblogai rungtyniavęs aukšto pajėgumo "B" lygoje. Mindaugui po krepšiais talkins "Mažeikiškių krepšinio klubo" atstovai - Ernestas Blažys ir Julius Gustys, o didelę atsakomybę apsiimti turės Voldemaras Kačinas, kuris bus vienintelis šioje ekipoje rungtyniaujantis gynėjas.


"Amalva" komandos krepšininkas Julius Gustys (7 nr.) šį sezoną aktyviai rungtyniauja 5x5 krepšinį

(Prognozuojama 4 vieta grupėje) SKINSET BALTIJA
1. Paulius Malinauskas
2. Artūras Gružauskas 
3. Gytis Martūnas
4. Valdas Rasimas
Be abejonės mėgėjiškame krepšinyje didžiausią patirtį sukaupęs yra ir komandos lyderiu stengsis būti puolėjas Paulius Malinauskas. Pauliaus vadovaujama Karoliniškių mikrorajono komanda ne vienerius metus rungtyniauja įvairiose mėgėjiškose krepšinio lygose, o pats Paulius yra mėgėjas pažaisti įvairiuose 3x3 turnyruose. Būtent šis krepšininkas ir turėtų imtis iniciatyvos, vedant savo komandą į pergales. Nemažą vaidmenį turėtų atlikti ir Valdas Rasimas, kurio kaip įmonės vadovo buvimas sutelks kitus krepšininkus atiduoti dar daugiau jėgų pergalių vardan. 

(Prognozuojama 5 vieta grupėje) VSGA2
1. Miglius Lapinskas 
2. Karolis Kacerauskas
3. Gediminas Buja
Kaip ir pirmojoje VSGA komandoje, šios ekipos žaidėjai daug patirties nėra sukaupę. Galima išskirti Miglių Lapinską, kuris mokyklos laikais sėkmingai rungtyniavo tarp moksleivių Kupiškyje. Likę du krepšininkai ryškesniais pasiekimais neišsiskiria. Kovoti dėl vienos ir pirmų dviejų pozicijų šansų ši ekipa praktiškai neturi, tačiau pabandyti pasivaržyti dėl trečiosios vietos, kuri garantuoja patekimą į atkrintamąsias varžybas, tikrai drąsiai galima.  

Įmonių 3x3 turnyras grupė B

Komentarai

2010 - 2021 © VILNIAUS KREPŠINIO LYGA         ||        e-paštas:  info@vilniauskl.lt      ||      +370 607 81192  arba  +370 635 69009