"Draudimas.lt Pavasario čempionato Mažosios taurės" prognozės: GRUPĖ "C"

2016-04-09

Gana aukšto lygio komandos susirinko į „Mažosios taurės“ turnyrą. Čia kovas pradės net 26 komandos.  Sunku prognozuoti, kuris klubas užims kurią poziciją, tačiau „Krepšinio exzpertas“ pabandys išreikšti savo nuomonę apie visas 26 komandas ir apžvelgti visas keturias turnyro grupes. Jūsų dėmesiui grupė - "C". Linkime gero skaitymo!

Mirtininkų grupe išskirti galima būtų pogrupį – „C“. Nors labai ryškaus lyderio čia nėra, tačiau visi septyni klubai yra tikrai pajėgūs. „Krepšinio exzpertui“ buvo labai sunku išreitinguoti šią grupę ir išskirstyti vietas. Pagrindiniais pretendentais kovoti dėl aukščiausios pozicijos turėtų būti – „YNOT“, „ReBALT Autošalna“ ir „St. Justiniškės“. Visos trys komandos demonstruoja greitą ir mobilų krepšinį. „YNOT“ komandos gretose turėtų išsiskirti Eligijaus Ročio, Haroldo Zenkovo ir Viliaus Nausėdos trejetas. Pasiekę savo sportinės formos piką šie krepšininkai gali varyti į neviltį bet kurį varžovą. Tuo tarpu „ReBALT Autošalnos“ klubo pranašumas bus pakankamai aukšto meistriškumo krepšininkų ir trenerio derinys.

Iš kairės: Marius Taparauskas ir Paulius Budėnas - du labai svarbūs asmenys "ReBALT Autošalnos" komandoje

Trečioji didžiojo trejeto komanda „St. Justiniškės“ bandys varžovus palaužti bendruomeniškumu, kuris suvienija ekipą. Žymanto Armono vedini Justiniškių rajono atstovai neabejotinai svajoja tik apie aukščiausius apdovanojimus, tačiau dėl apdovanojimų jiems teks varžytis krepšinio aikštelėje. Sunkiausiai nuspėjami turėtų būti „Stress OFF“ komandos rezultatai. 3-čiosios lygos klubas ženkliai pasistiprino ir bandys taikytis į aukščiausias pozicijas.  Komanda atsiuntė paraišką, kurioje galima išvysti tokias pavardes kaip: Denisas Oliferas, Mantas Kazlauskas ar Tomas Urbelionis. Tiesa, vieno krepšininko iš šios trijulės klubo vadovas turėtų iki pirmojo ekipos susitikimo atsisakyti. Į atkrintamąsias pretenduoti turėtų ir puikiai šį sezoną „Įmonių lygoje“ bei „LDA taurės“ varžybose atrodantys – „Balto Link“. „LDA taurėje“ ši komanda jau sugebėjo patekti į finalą, o „Įmonių lygoje“ reguliarųjį sezoną pabaigė triuškinančia pergale prieš „Tonybet“ ekipą. Puiki sportinė forma bei brandus susižaidimas turėtų leisti šiai ekipai demonstruoti gražų ir bet kuriam priešininkui pavojingą krepšinį. Nederėtų nuvertinti ir „BC Koralai - STILL“ komandos. Šio klubo koziriu turėtų būti aukščiausio meistriškumo vidurio puolėjas – Kristupas Surgėlas. Jeigu ekipos įžaidėjas Vaidas Žemaitis puikiai vadovaus savo ekipos žaidimui, o likę vyrukai iš Karoliniškių mikrorajono deramai pagelbės savo ekipos lyderiams, ši ekipa gali kaip reikiant paneigti „Krepšinio exzperto“ prognozes. Ar taip įvyks, pamatysime netrukus. Vietą turnyrinės lentelės apačioje, po didelių dvejonių, „Krepšinio exzpertas“ numatė Panevėžio miesto atstovams. Tokios prognozės turėtų užkaitinti karštą lietuviškąją „Čikagą“ atstovaujančių krepšininkų kraują ir šie vaikinai padarys viską, kad parodytų, jog jie yra verti daugiau. Tai padaryti panevėžiečiai turi visas galimybes, ar pasinaudos jomis, pamatysime turnyro eigoje. Debiutinėse rungtynėse panevėžiečiai pasiekė pergalę ir jau pradėjo neigti prognozes, mes nereagavome į šią pergalę ir apžvalgą palikome autentiška.

"Balto Link" komanda šį sezoną bent vieną medalių komplektą tikrai turės - jie pateko į "LDA taurės" finalą

"Krepšinio exzperto" turnyrinės lentelės, pasibaigus reguliariam sezonui, prognozė: 
1 YNOT
2 ReBalt Autošalna
3 St. Justiniškės
4 Stress OFF
5 Balto Link
6 BC Koralai – STILL
7 KK Panevėžys 
  

Komentarai

2010 - 2021 © VILNIAUS KREPŠINIO LYGA         ||        e-paštas:  info@vilniauskl.lt      ||      +370 607 81192  arba  +370 635 69009