Kviečiame registruotis į Vasaros krepšinio lygą 2019

2019-06-01

Kviečiame visas komandas, kurios nori palaikyti sportinę formą, atsipalaiduoti po darbų ir aktyviai praleisti vasarą registruotis į VILNIAUS KREPŠINIO LYGOS - VASAROS TAURĘ !

REGISTRACIJA vykdoma iki Birželio 17d.:
https://www.vkl.lt/form
Kontaktai pasiteirauti:
vasarosvkl@gmail.com 
tel.: +370 646 67621  arba +370 633 19698
Oficialus "Facebook" puslapis<---
 


Praėjusių metų "Vasaros taurėje" startavo 40 komandų, kurios buvo suskirstytos net į 5 skirtingo pajėgumo divizionus.  Sužaidusios nuo 4 iki 8 susitikimų reguliariajame sezone bei atkrintamąsias, visos 40 komandų tarpusavyje išsidalino net 15 medalių komplektų. Daug intrigos turėjęs praėjęs sezonas nubraižė kontūrus šios vasaros turnyrui. Kad būtų daugiau atkaklių kovų, komandos bus paskirstytos pagal savo pajėgumą į skirtingus divizionus - po 8-12 komandų viename, kur tarpusavyje susirungs dėl trijų to pajėgumo diviziono medalių komplektų. 

Tradiciškai komandoms nereikės rūpintis  krepšinio sale – VISOS RUNGTYNĖS VYKS ORGANIZATORIŲ SALĖSE. Pagrindine rungtynių vieta bus aukštos kokybės Ekinstos sporto kompleksas. Čia rungtynės vyks pirmadienio, antradienio, trečiadienio, ketvirtadienio ir sekmadienio vakarais (ne anksčiau 18  val.). Taip pat papildomai, priklausomai nuo komandų kiekio, turnyras tų pačių dienų vakarais dar vyks bent keliose aukštus turnyro organizavimo kokybės standartus atitinkačiose salėse. 

 
Planuojama preliminari čempionato trukmė: Birželio mėn. 25 d.   – rugpjūčio  mėn. 31 d.

 

* - Vasaros krepšinio lygoje, nepriklausomai nuo pajėgumo grupės sužaisite ne mažiau, nei  5 rungtynes. Komandai nepatekus į kitą etapą neprarasite papildomų išlaidų, nes mokama tik už žaidžiamas rungtynes. Vienerių rungtynių kaina - 55€.

 

REKVIZITAI MOKĖJIMAMS ATLIKTI:


VšĮ "VILNIAUS KREPŠINIO LYGA"
Juridinio asmens kodas: 302525576
Banko sąskaita: AB „Swedbank" a/s LT06 7300 0101 2311 9914

 

PAJĖGUMO DIVIZIONAI

 

1 Divizionas

*  - AUKŠČIAUSIO PAJĖGUMO DIVIZIONAS - čia gali rungtyniauti visos komandos, kurios savo sudėtyje turi NE DAUGIAU, KAIP 3-is profesionalius žaidėjus (LKL, NKL ar užsienio analogiškose lygose 2017–2018m. žaidusius žmones).Turnyras startuos susirinkus bent 6 komandoms. 

1 rungtynių kaina I- ajame divizione - 55 € 

Kiti divizionai

KONKURENCINGI IR NENUSPĖJAMI DIVIZIONAI. Likusiuose divizionuose profesionalūs krepšininkai rungtyniauti negali. Taip pat čia gali rungtyniauti daugiausiai vienas šį sezoną bent 5 rungtynes A lygoje sužaidęs krepšininkas. Visos ekipos registruojamos į vieną katilą, o registracijai pasibaigus paskirstomos pagal užregistruotus žaidėjus į skirtingus pajėgumo divizionus po 8-12 komandų viename. Paskirsčius divizionus papildomų žaidėjų registracija kainuoja 15€, tačiau tas krepšininkas turi būti patvirtintas vidinės VKL žaidėjų pajėgumo komisijos, kaip tinkamas žaisti šio pajėgumo divizione atitinkamoje komandoje. Komandos gali reikšti norą rungtyniauti aukštesniuose (2 arba 3) divizionuose. Į žemesnius divizionus ekipos paskiriamos pajėgumą reguliuojančios VKL komisijos. 

 1 rungtynių kaina II - ajame ir žemesniuose divizionuose- 55 € 

 

 

KĄ PASIŪLYSIME JUMS ?


*  - REZULTATAS ir IŠSAMI STATISTIKA ONLINE IŠ BET KURIOS SPORTO SALĖS - kad ir kur bebūtumėte, lygos tinklapyje galėsite stebėti visų čempionato rungtynių rezultato ir išsamios statistikos kaitą, o, rungtynėms pasibaigus, galėsite matyti išsamias statistines analizes. Tokiu būdu nuolat būsite lygos įvykių sūkuryje. Statistikos gyvai Jus pasieks  IŠ VISŲ BET KURIO PAJĖGUMO RUNGTYNIŲ sporto salių.
 
* - FOTOREPORTAŽAI: dalyviai turės galimybę išvysti save nuotraukose. Rungtynėse lankysis ir varžybas fotografuos lygos fotografas. Labai norinčios, kad jų rungtynės būtų įamžintos, komandos gali prieš sezoną apie tai informuoti organizatorius ir jų rungtynėse fotografas ypatingai pasistengs apsilankyti. 

  * - VISŲ RUNGTYNIŲ APRAŠYMAI IR KOMENTARAI: po kiekvienų rungtynių iš abiejų komandų atstovų lygos darbuotojai paims po komentarą. Jeigu komentarai nebus pakankamai išsamūs, arba komandos atsisakys komentuoti reporteriai trumpai aprašys rungtynių eigą.

* - AUKŠTOS KOKYBĖS SPORTO SALĖS: kadangi vasaros metu sporto salių nuomos paklausa mažėja, mes galime pasiūlyti praleisti vasarą besivaržant aukštos kokybės sporto salėse už priimtiną kainą. 

* - GALIMYBĘ VARŽYTIS DĖL TITULŲ: didelis dėmesio skyrimas komandų meistriškumui leidžia suformuoti panašaus pajėgumo divizionus, kur visos komandos turi labai panašias galimybes varžytis dėl medalių. Tuo tarpu, divizionų skirstymas po 8-12 komandų, suteikia kiekvienai ekipai  25-37% procentinę galimybę iškovoti medalius.

Komanda užregistruojama tik tuomet, kai susimoka avansinį 275 € mokestį (už pirmas 5 rungtynes). 

Rungtynės vyks pagal oficialias FIBA taisykles, tame tarpe, ir laikas bus stabdomas taip, kaip yra numatyta FIBA reglamente. Pačios rungtynės vyks komandoms patogiu laiku. Dauguma dirbančių asmenų ilsisi ir nuo penktadienio iki sekmadienio popietės būna išvykę už miesto ribų, todėl rungtynių laikas yra specialiai priderintas, kad nejauktų savaitgalio poilsio planų. Komandų atstovai galės vertinti teisėjų ir sekretoriato darbą, o geriausiai įvertinti arbitrai bei sekretoriato darbuotojai bus skiriami svarbiausioms sezono rungtynėms. 

DĖMESIO: Komandai neatvykus į rungtynes, mačo išlaidas už ABI KOMANDAS (110 EUR) apmoka nesusirinkusi komanda.

Kad žaistų atkrintamosiose varžybose, krepšininkas privalo reguliaraus sezono metu sužaisti bent 2 susitikimus. 

 

Kviečiame registruotis į Vasaros krepšinio lygą 2019

Komentarai

2010 - 2021 © VILNIAUS KREPŠINIO LYGA         ||        e-paštas:  info@vilniauskl.lt      ||      +370 607 81192  arba  +370 635 69009