Ekskomisarų Biuras DOVANOJA NUOLAIDĄ: VKL VASAROS LYGA - REGISTRACIJA

2019-06-01

 

Registracija į VILNIAUS KREPŠINIO LYGOS - Ekskomisarų Biuro VASAROS TAURĘ tęsiasi, o "EKSKOMISARŲ BIURAS" VISIEMS DALYVIAMS DOVANOJA NUOLAIDĄ - RUNGTYNIŲ KAINA TIK 45 EUR !

 

 

INFORMACIJA IR REGISTRACIJA vykdoma iki Birželio 17d.

 

vasarosvkl@gmail.com 
tel.: +370 646 67621  arba +370 633 19698


Praėjusių metų "Vasaros taurė" susilaukė milžiniško pasisekimo ir į ją užsiregistravo net 41 komanda! Turnyras pasižymėjo ne tik didžiuliu populiarumu, tačiau ir atkaklių bei nenuspėjamų rungtynių gausa.

Šiemet, kaip ir pernai, komandoms nereikės rūpintis  krepšinio sale – VISOS RUNGTYNĖS VYKS ORGANIZATORIŲ SALĖSE: KOMANDOS KAUSIS PUIKIUOSE MRU ir "EKINSTOS" SPORTO SALIŲ KOMPLEKSUOSE !

 
Planuojama čempionato trukmė: Birželio mėn. 28 d.   – rugpjūčio  mėn. 31 d.

REGISTRACIJOS  ANKETA (pildyti)

 

* - BŪSIME VIENINTELĖ LYGA VILNIAUS MIESTE, ORGANIZUOJANTI VASAROS LYGĄ. Vilniaus krepšinio lygoje, nepriklausomai nuo pajėgumo grupės sužaisite ne mažiau, nei 4 - 5 rungtynes. Komandai nepatekus į kitą etapą NEPRARASITE PAPILDOMŲ IŠLAIDŲ, nes MOKATE TIK UŽ ŽAIDŽIAMAS RUNGTYNES!

 

REKVIZITAI MOKĖJIMAMS ATLIKTI:


VšĮ "VILNIAUS KREPŠINIO LYGA"
Juridinio asmens kodas: 302525576
Banko sąskaita: AB „Swedbank" a/s LT06 7300 0101 2311 9914

 

PAJĖGUMO DIVIZIONAI

 

1 Divizionas

*  - KONKURENCINGAS I DIVIZIONAS - čia gali rungtyniauti visos komandos, kurios savo sudėtyje turi NE DAUGIAU, KAIP 3-is profesionalius žaidėjus (LKL, NKL ar užsienio analogiškose lygose 2017–2018m. žaidusius žmones).

1 rungtynių kaina I- ajame divizione - 45 € 

2 Divizionas

Čia gali rungtyniauti komandos, kurios žaidė VKL II ir SKL B lygos čempionatuose. Organizatoriai pasilieka teisę į turnyrą pakviesti ir garantuotai taurės pajėgumo neviršijančių naujų ekipų. 

 1 rungtynių kaina II - ajame divizione- 45 € 

3 Divizionas

Čia gali rungtyniauti komandos, kurios NEPATEKO į VKL Įmonių ir II Lygų čempionatų PLAY-OFF etapus ! Taip pat visos III lygos ekipos. Organizatoriai pasilieka teisę į turnyrą pakviesti ir garantuotai taurės pajėgumo neviršijančių naujų ekipų. Pagrindinis šios taurės tikslas yra sudaryti galimybes į atkrintamąsias nepatekusioms komandoms varžytis dėl medalių. 

1 rungtynių kaina  III - iajame divizione - 45 € 


4 Divizionas

* - SILPNESNĖMS KOMANDOMS - čia gali rungtyniauti komandos, kurios NEPATEKO į VKL III Lygos čempionato PLAY-OFF etapus, taip pat visos IV ir V lygos bei debiutuojančios ir pajėgių žaidėjų sudėtyse neturinčios ekipos. Organizatoriai pasilieka teisę į turnyrą pakviesti ir garantuotai taurės pajėgumo neviršijančių naujų ekipų, tad visos naujai susibūrusios ir pasižymėjusių mėgėjų krepšinyje žaidėjų neturinčios komandos gali drąsiai siūlyti savo kandidatūras, kad dalyvauti šiame turnyre. Pagrindinis šios taurės tikslas yra sudaryti galimybes pradedančiosioms komandoms varžytis dėl medalių. 

1 rungtynių kaina IV – ame divizione - 45 € 

 

KĄ PASIŪLYSIME JUMS ?


*  - REZULTATAS ir IŠSAMI STATISTIKA ONLINE IŠ BET KURIOS SPORTO SALĖS - kad ir kur bebūtumėte, lygos tinklapyje galėsite stebėti visų čempionato rungtynių rezultato ir išsamios statistikos kaitą, o, rungtynėms pasibaigus, galėsite matyti išsamias statistines analizes. Tokiu būdu nuolat būsite lygos įvykių sūkuryje. Statistikos gyvai Jus pasieks  IŠ VISŲ BET KURIO PAJĖGUMO RUNGTYNIŲ sporto salių.
 
 
* - FOTOREPORTAŽAI: dalyviai turės galimybę išvysti save nuotraukose. Pagrindiniame čempionate stengiamės, kad kiekviena komanda būtų bent kartą aplankyta fotografo. "Vasaros taurė" yra kur kas trumpesnis turnyras, tačiau ir jame bus skiriamas ypatingas fotoreporterių dėmesys komandoms. 


  * - VISŲ RUNGTYNIŲ APRAŠYMAI IR KOMENTARAI: po kiekvienų rungtynių iš abiejų komandų atstovų lygos darbuotojai paims po komentarą. Jeigu komentarai nebus pakankamai išsamūs, reporteriai trumpai aprašys rungtynių eigą.

 

Komanda užregistruojama tik tuomet, kai susimoka avansinį 200 € mokestį. 

 

Ilgametę krepšinio turnyrų organizavimo patirtį turintis „Vilniaus krepšinio lygos“ kolektyvas šios vasaros metu surengs  profesionalų krepšinio turnyrą. Varžybos vyks aukštus standartus atitinkančiose Mykolo Romerio universiteto ir (jei prireiks) Ekinstos sporto kompleksų salėse. Rungtynių laikas ir rezultatas bus matomas elektroninėje tablo, o visų rungtynių statistika - vedama kompiuteriu.

Rungtynės vyks pagal oficialias FIBA taisykles, tame tarpe, ir laikas bus stabdomas taip, kaip yra numatyta FIBA reglamente. Pačios rungtynės vyks komandoms patogiu laiku. Dauguma dirbančių asmenų ilsisi ir nuo penktadienio iki pirmadienio būna išvykę už miesto ribų, todėl varžybos vyks tik pirmų keturių savaitės dienų vakarais (ir, jeigu prireiks, – sekmadienio vakarą). Kaip ir visuose VKL čempionatuose bus galima įvertinti teisėjų ir sekretoriato darbą, o vertinimai padės atsirinkti bei paskatinti geriausiai darbą atliekančius darbuotojus, o personalą motyvuos stengtis kuo kokybiškiau darbtuotis rungtynių metu. 

DĖMESIO: Komandai neatvykus į rungtynes, mačo išlaidas už ABI KOMANDAS (100 EUR) apmoka nesusirinkusi komanda.

Ekskomisarų Biuras DOVANOJA NUOLAIDĄ: VKL VASAROS LYGA - REGISTRACIJA

Komentarai

2010 - 2021 © VILNIAUS KREPŠINIO LYGA         ||        e-paštas:  info@vilniauskl.lt      ||      +370 607 81192  arba  +370 635 69009