TOP SPORT Pavasario čempionatas 2018: 4 divizionas E grupė

2018-04-11

O šai ir TOP SPORT Pavasario čempionato "E" pogrupio apžvalga. Kviečiame susipažinti su šio pogrupio komandomis!

Marijampolis
Marijampolio komanda sensacingai įveikė 3-ios lygos šešioliktfinalio barjerą, tačiau labai netikėtai krito jau šešioliktfinalyje 4-oje lygoje. Pavasario čempionatą klubas pasitiks su tais pačiais lyderiais ir tais pačiais ištikimaisiais sirgaliais. Klubo lyderius savo apžvalgose jau ne kartą minėjome, tad šį kartą dėmesį norėtumėme atkreipti į jaunąjį Daniel Vasiljev, kuris būdamas vos 16 metų amžiaus jau sugeba kartas nuo karto sužaisti brandžias rungtynes. Jaunasis krepšininkas tikrai šiuo metu turėtų sparčiai tobulėti ir po sezono ar dviejų jį turėtumėme išvysti tarp klubo lyderių. Kadangi ekipai kovos 3-ioje lygoje dar vis tęsiasi, Pavasario čempionatas turėtų tapti puikiu geros sportinės palaikymo būdu. Ką pasieks "Marijampolis" - sunku prognozuoti. Juk patys puikiai matėte, kaip banguotai šis klubas gali rungtyniauti. 

Komfakas
Vienu divizionu žemiau leidžiasi "Komfako" ekipa. Šiai ekipai nepadės svarbių krepšininkų trijulė: Vitalis Pancerevas, Edgaras Ivanovas ir Tomas Minkevičius. Taip pat rungtyniauti dėl patirtos traumos, greičiausiai šį sezoną nebegalės Vilius Aleksandravičius. Visgi ši ekipa tikrai nėra iš silpnųjų ir turės ką parodyti bet kuriam varžovui. Klubo puolimo lyderiais turėtų būti Juozo Skaros, Egidijaus Prieskenio ir Vytauto Peisoko trijulė. Visi šie krepšininkai buvo labai svarbūs savo komandai ir Vilniaus krepšinio 3-ioje lygoje. Be to prie ekipos prisijungia Dominykas Garuckas, kuris gerokai praplės komandos puolimo arsenalą. Gynėjų grandyje ypatingai didelis krūvis kris ant Gusto Muzikevičiau pečių. Šis žaidėjas neturėtų pasimesti ir, greičiausiai, sėkmingai išlaikys šį egzaminą. Vien ką pasako šį sezoną Gusto pelnytas 41 taškas vieneriose rungtynėse. Kaip komandai seksis, netrukus, parodys pirmosios rungtynės.  

BC Drambliai
Jauna ir energinga "BC Dramblių" komandai tikrai savo žaidimo stiliumi nebus panaši į komandos pavadinimą. Ekipą į priekį ves veržlusis ir labai atletiškas gynėjas - Aurimas Stelmokas. Nuo šio vyruko demonstruojamų lyderio savybių, labai priklausys ne vienerių rungtynių baigtis. Aurimui turėtų solidžiai talinkti Žygimanto Pranckūno ir Karolio Gutausko tandemas po krepšiais. Svarbiu krepšininku šiame klube bus ir po pertraukos į krepšinį sugrįžtantis Dominykas Cibulskas. Nors praėjusio sezono metu ekipai 3-iame divizione visiškai nesisekė, šį kartą su kiek atnaujinta sudėtimi šio klubo laukia kur kas šviesesnės perspektyvos. 

Aurimas Stelmokas bus sunkiai sustabdomas žaidėjas bet kuriam savo varžovui

Baldų arsenalas
Grėsmingas varžovas bet kuriai ekipai gali būti "Baldų Arsenalas". Pirmiausiai į akis krenta labai galinga klubo priekinė linija su Simu Vasiliausku, Gyčiu Šidlausku ir Eimantu Tauru. Jeigu Eimantas dar yra jaunas ir sparčiai tobulėja, tai Gytis ir Simas jau dabar demonstruoja labai aukšto lygio krepšinį ir žaidžia tikrai labai naudingai. Ši trijulė tikrai turi visas galimybes ne vieneriose rungtynėse kuo puikiausiai atstovėti po krepšiais. Puolime pavojingiausias turėtų būti universalusis atakuojantysis gynėjas Roman Blažko. Jeigu likę krepšininkai deramai talkins šiam ketvertukui, galime pamatyti "Baldų arsenalą" žygiuojantį labai toli. 
 
Vilko Brolija
Niekam lengvu grobiu būti neketina "Vilko brolija". 4-os lygos šešioliktfinalio įveikti nesugebėjusi ekipa Pavasario sezoną pasitiks pasistiprinusi. Ekipą pastiprins Mindaugas Paulavičius drauge su Mantu Jankevičiumi, kurie ne tik prisijungs prie klubo lyderių Igno Vilkelio ir Karolio Šimaičio, tačiau gali net juos pralenkti ir perimti iš šių "Vilko brolijos" žvaigždžių lyderių estafetę. Svarbus bus ir Artūras Giedraitis. Tvirtai sudėtas aukštaūgis yra be abejonės daugiausiai patirties sukaupęs šios komandos narys. Artūras komandai pagelbės ne tik solidžia statistika, tačiau ir pagelbės komandos draugams išmintingais patarimais.  Ekipos vadovas Ignas Vilkelis per ilgą laiką išmokė savo komandos draugus kovingumo paslapčių. Būtent užsispyrimas ir kovingumas gali būti pagrindiniu šios ekipos keliu į pergales. 

Sėkmės džentelmenai
Prie sėkmės džentelmenų prisijungę Povilas Vilkas ir Edgaras Ivanovas gerokai praplės komandos lyderių gretas, kurias iki šiol sudarė Svajūno Akstino, Artūro Povilo Kučevskij ir Eriko Ivanovo trijulė. Įdomu tai, jog visi penki kertiniai ekipos žaidėjai yra puolėjai, tad ekipos gynėjų grandis turės kaip reikiant susiimti, kad galėtų deramai išnaudoti maksimalų ekipos potencialą. Priešininkai neabejotinai bandys išnaudoti šio klubo silpnumą tarp žemesnių krepšininkų ir stengsis versti gynėjus klysti, tad jie tam turėtų būti pasiruošę iš anksto. Jeigu visa komanda spės įsižaisti, šis klubas gali parodyti dar labai brandžių rezultatų. 

TOP SPORT bukmekerių prognozė - kas taps grupės nugalėtojais:   
Vilko Brolija 2,2
Komfakas 3,1
Marijampolis 5,2
BC Drambliai 5,8
Sėkmės džentelmenai 7,0
Baldų arsenalas 8,5

TOP SPORT Pavasario čempionatas 2018: 4 divizionas E grupė

Komentarai

2010 - 2021 © VILNIAUS KREPŠINIO LYGA         ||        e-paštas:  info@vilniauskl.lt      ||      +370 607 81192  arba  +370 635 69009