TOP SPORT Pavasario čempionatas 2018: 4 divizionas D grupė

2018-04-10

Atėjo laikas pristatyti TOP SPORT Pavasario čempionato 4-o diviziono "D" pogrupį. Įdomaus skaitymo!

MKK 
Išlaikę puikiai susižaidusią sudėtį "MKK" krepšininkai ir toliau bandys savo kibioje gynyboje gniuždyti priešininkus. Puikiai prie komandos pritapęs naujokas Paulius Miškinis ir toliau turėtų puikiai tvarkytis po krepšiais, o iš toliau krepšį atakuoti Pauliui kaip visada padės Pauliaus Kalakausko ir Audriaus Gusčio tandemas. Labai svarbiu krepšininku bus ir antrasis klubo įžaidėjas - Andrius Mizgiris. Galime tikėtis ir Pauliaus Ilakio atsigavimo, kuris turėtų iš naujo atgimti "EY" ekipoje, o žaidimo pagerėjimas turėtų pasijausti ir "MKK" gretose. Tiesa, neaišku, ką pasirinks Mantas Bacevičius, kuris šiuo metu yra registruotas dvejose komandose. Bet kokiu atveju mažeikiškiai ir toliau bus daug rūpesčių įvairioms ekipoms keliantis klubas. 

BC Šalčininkai
Niekaip solidžiau pasirodyti negalintys "BC Šalčininkai" turės puikią galimybę pademonstruoti savo aukštą potencialą. Šį kartą ekipa startuos 4-ame divizione. Komandoje yra daug aukšto meistriškumo žaidėjų. Tomas Romanovski, Kšištof Songin, Silvestras Michalkevičius, Artūras Danielius, Aleksandras Šlempa, Romuald Grudinskij, Darijuš Barkovskij ir Edgar Svorobovič yra aukštą meistriškumą gebantys demonstruoti krepšininkai. Jeigu komanda sugebės deramai susirinkti, o pagrindiniams krepšininkams deramai talkins ekipos atsarginiai žaidėjai, galime laukti ne vienos įspūdingos pergalės. Nemažą įtaką gali turėti ir namų aikštės pranašumas. "BC Šalčininkai" garsėdavo kaip namų komanda. Nors sirgalių lankomumas, laikui bėgant, mažėjo, namų aikštelė išliko šios ekipos privalumu. 

Atea
Ne vienas rungtynes paskutinėmis sekundėmis 4-os lygos reguliaraus sezono metu pralaimėjusi "Atea" ekipa parodė savo galią atkrintamosiose varžybose, kai užkūrė tikrą pirtį vieniems iš visos lygos favoritų - "Kočėlui" bei sensacingai eliminavo šį galingą klubą iš tolimesnių kovų. Jau šešioliktfinalio serijoje pamatėme didžiulį "Atea" potencialą, kuris leidžia spėti, jog ekipa sieks brandžių rezultatų ir Pavasario čempionate. Komandos sėkmę lemia puiki gynyba, o ją sustiprina tokie epizodai, kai jau ne kartą minėtiems klubo lyderiams labai solidžiai padeda likę krepšininkai, kaip kad pirmajame šešioliktfinalio susitikime pavyko padaryti Andriui Oleckui.  "Atea" bus bet kam labai pavojingas varžovas, tačiau į grupės nugalėtojų titulą, greičiausiai, nepretenduos, o kaups visas jėgas atkrintamosioms varžyboms.

Edvinas Šimkus drauge su "Atea" kolektyvu sugebėjo pateikti vieną didžiausių šio sezono VKL sensacijų

BC Bombers
Netikėtai sezono pabaigoje sugriuvę "BC Bombers" krepšininkai savo kovas 5-ame divizione jau pabaigė. Ankstyva sezono pabaiga krepšininkų nepalaužė ir jie pasistiprinę startuos Pavasario čempionate. Iki šiol komandą į priekį vedė Andrius Šimanskas, Tomas Mačiulis ir Justas Cibulskas. Dabar prie šių trijų ekipos lyderių prisijungs Elijus Majauskas, kuris nuo pirmųjų rungtynių turėtų tapti kertiniu klubo krepšininku. Gerokai susistiprinę priekinę liniją "BC Bombers" išsibandys jėgas tarp 4-o diviziono ekipų. Susitikimai su stipresniais varžovais turėtų užgrūdinti "BC Bombers" kolektyvą ateities kovoms.  

Tinto.LT
Įdomi ir pajėgi ekipa turėtų būti "Tinto.lt". Komandos lyderiais šiame klube turėtų būti Paulius Karūnas ir Karolis Jatulevičius. Labai svarbus žaidėjas bus Andrius Pirtinas, kuris su Karoliu Jatulevičiumi sudarys vieną galingiausių 4-o diviziono priekinių linijų. Svarbų vaidmenį turėtų atlikti ir idėjinis klubo lyderis - Irmantas Čiginskas. Galiausiai, pergalingus šio klubo rezultatus pabandys sukonstruoti patyręs strategas Mantas Ambraška, kuris per savo karjerą yra pasiekęs ne vieną skambią pergalę ir iškovojęs ne vieną titulą. Krepšininkus gardžiu nealkoholiniu vynu turėtų paskatinti ir pagrindinis ekipos rėmėjas - "Tinto.lt". Visuma leidžia tikėtis tikrai gana neblogų šio klubo rezultatų.  

BC Burokėliai
Sezono metu puikiai tarpusavyje susižaidę Evaldas Amilevičius, Tomas Daškevičius, Aurimas Talutis ir Justinas Vainauskas labai greitai subūrė aplink save įdomų kolektyvą Pavasario čempionatui. Iš šešių naujokų įdomiausi, be abejonės, yra Deividas Dimbelis, Paulius Kavaliauskas ir Mantas Gajauskas. Dviejų aukštaūgių (Pauliaus ir MAnto) galimybės tikrai yra labai didelės ir jie gali atvesti ekipą į ne vieną pergalę, jeigu tik pavyks atrasti gerą ryšį su likusiais krepšininkais. O ryšiu pasirūpins dar aukštesnio meistriškumo krepšininkas, gynėjas, Devidas Dimbelis. Be to komanda yra pasivadinusi maisto krautuvėlės "Burokėliai" vardu, kuri turėtų padėti krepšininkams prieš kiekvienas rungtynes pasistiprinti šviežiu, sveiku ir energijos suteikiančiu maistu. Gal tai ir bus kelio į pergales raktas?

TOP SPORT bukmekerių prognozė - kas taps grupės nugalėtojais:   
BC Šalčininkai 1,7
Tinto.LT 2,2
MKK 3,8
BC Burokėliai 4,5
Atea 8
BC Bombers 10,5

TOP SPORT Pavasario čempionatas 2018: 4 divizionas D grupė

Komentarai

2010 - 2021 © VILNIAUS KREPŠINIO LYGA         ||        e-paštas:  info@vilniauskl.lt      ||      +370 607 81192  arba  +370 635 69009