TOP SPORT Pavasario čempionatas 2018: 4 divizionas A grupė

2018-04-09

Su 3-io diviziono dalyviais jau susipažinote. Kviečiame susipažinti ir su 4-o diviziono ekipomis. Pradėkime nuo pogrupio "A". 

Sudervė TEAM
Banguotą sezoną turėjęs "Sudervė TEAM" klubas išlaiko tradicijas ir bandys tęsti sportines varžytuves Pavasario čempionate. 4-oje lygoje ši ekipa jau prasibrovė į aštuntfinalį. Sudėtis beveik nesikeičia, tad Pavasario čempionatas bus labai geras būdas sportinei formai palaikyti. Vieną sidabro medalių komplektą savo kolekcijoje turinti Gžegoš Jasinskij vadovaujama komanda visada siekia tik aukščiausių tikslų. Pavyzdingas yra ir šios ekipos lankomumas, kurio galėtų pavydėti absoliuti dauguma mėgėjiškų ekipų. Klubą į priekį veda Fratišek Subatovič, Aleksandr Lipnevič, Zbignev Dubovski ir Eriko Augūno ketveriukė. Kai lyderiams sėkmingai padeda ir nuo atsarginių žaidėjų suolelio kylantys krepšininkai, galime tikėtis pergalės prieš bet kurį varžovą. 

Joniškio baldai
Po įspūdingo čempioniško Vasaros krepšinio lygos sezono "Joniškio Baldų" ekipa nesugebėjo atrasti deramo žaidimo rudens sezone ir 3-ioje lygoje net neprasibrovė į atkrintamąsias varžybas. Nukritę laipteliu žemiau joniškiečiai stengsis reabilituotis. Komandą į priekį ir toliau ves Edvino Urkio ir Martyno Jasiulionio tandemas. Juos deramai pakeisti turėtų atitinkamai Antanas Nacys ir Mantas Steponavičius. Labai svarbus po krepšiais klubui bus Mindaugas Jonas Petrikas, o tritaškiais budrumą praradusius varžovus bet kada nubausti galės ir Nerijus Rimdžius. Įdomu bus stebėti jaunojo Gusto Keturakio pasirodymą, kurio asmeniniai pasirodymai antrojoje sezono pusėje buvo ženkliai galingesni. Įdomu, kaip į klubo gretas įsilies naujokas Rokas Ginkus, kuris spėjo nemažai patirties sukaupti aukštesnių divizionų varžybose. Bet kokiu atveju "Joniškio baldai" gali labai daug pasiekti dėka labai kibios gynybos. 

KK Luksara
Labai solidžiai 5-oje lygoje atrodantis "KK Luksara" kolektyvas prieš Pavasario čempionatą pasistiprino Aisčiu Juočepiu ir jėgas išsibandys tarp 4-o diviziono ekipų. Įžaidėjas yra labai svarbi kiekvienos ekipos dalis, o Aistis yra labai geras įžaidėjas ir šiam klubui duos labai daug. Neabejotinai geriau atrodyti turėtų ir Manvydas Statauskas, nuo kurio tikrai sumažės varžovų dėmesys. Tiesa, gali prireikti laiko, kol prie naujojo "aikštelės generolo" pritaps visa komanda. "KK Luksara" visada garsėjo kaip puikiai besiginanti ekipa ir puolimo sustiprinimas buvo būtent tai, ko šiam klubui reikėjo. Dabar šie vyrukai galės dar užtikrinčiau kovoti dėl pergalių net ir su pajėgesniais varžovais. 

Manvydas Statauskas yra pasiruošęs priešininkams sukelti šiek tiek rūpesčių

EIRIF
Transporto ir ekspedijavimo paslaugų įmonės vardu pasivadinusi nauja ekipa iš pirmo žvilgsnio balansavo ties 4 ir 5 divizionų riba, tačiau įsigilinę pamatėme, jog tai tikrai pakankamai galingas klubas, kuris turi iškovojęs ne vieną titulą Utenos rajono varžybose. Komandos lyderiais turėtų būti galingi aukštaūgiai: Gediminas Norvilas, Šarūnas Tuskenis ir Egidijus Udras. Ekipoje yra registruoti net 18 krepšininkų, tad problemų dėl rinkimosi į rungtynes tikrai neturtų kilti. Labai įdomu bus stebėti, kuris iš gynėjų imsis vadovavimo tokiai galingai aukštaūgių grandžiai. Jeigu vadovavimas bus sėkmingas, ši ekipa gali pasiekti brandžių rezultatų. 

BKK Vėjas
Šiame Pavasario čempionate "BKK Vėjas" turėtų startuoti be ilgamečio savo lyderio Juliaus Rukšėno. Veržlusis gynėjas nebuvo įtrauktas į pirminę klubo paraišką. Neabejotinai lyderiais šioje ekipoje turėtų tapti aukštaūgių Luko Valeikos ir Šarūno Gilio tandemas. Abu žaidėjai yra labai aukšto meistriškumo, tiesa, Šarūnas paskutiniu metu buvo kiek retesnis svečias rungtynėse. Išaugti turėtų ir Justo Jankausko vaidmuo, kadangi ekipos sudėtyje nematome ir Andriaus Semionovo. Gali būti, jog pagaliau atsiskleis ir Domantas Švetkauskas, kuris kol kas demonstruoja gerokai prastesnį krepšinį, nei gali žaisti. Puikia susižaidusi komanda tikrai gali nuveikti daug, o šias galimybes tik padidins kiekvienas į klubo lyderių gretas įsibrovęs naujokas. 

Brasa Bullet.lt
3-ios lygos šešiolikftinalyje kovas pabaigęs klubas išsibandys jėgas 4-ame TOP SPORT Pavasario čempionato divizione. Galime spėti, jog ryškiausi šios ekipos lyderiai bus - Arūnas Rakauskas, Daivaras Lebednykas ir Jonas Savickas. Jeigu Daivaras bus labai svarbus kovojant dėl atšokusių kamuolių ir gynyboje, tai Arūnas drauge su Jonu išnaudos savo puolimo talentą ir bus daugiausiai komandos atakų užbaigiantys krepšininkai. Nemaža dalis žaidėjų drauge rungtyniauja jau ne pirmą sezoną, tad susižaidimas irgi suvaidins gana svarbų vaidmenį. Nors šis sezonas klubui nebuvo vienas iš sėkmingiausių, ekipa sukaupė nemažai patirties aukštame lygmenyje ir tai leidžia jiems būti šio pogrupio vienais iš favoritų. 

TOP SPORT bukmekerių prognozė - kas taps grupės nugalėtojais:   
Joniškio baldai 1,7
Brasa Bullet.lt 2,3
BKK Vėjas 4,0
Sudervė TEAM 5,5
KK Luksara 12,0
EIRIF 20,0
 

TOP SPORT Pavasario čempionatas 2018: 4 divizionas A grupė

Komentarai

2010 - 2021 © VILNIAUS KREPŠINIO LYGA         ||        e-paštas:  info@vilniauskl.lt      ||      +370 607 81192  arba  +370 635 69009