3 Lyga - savaitės apžvalga

2018-03-28

VKL III-iojoje Lygoje komandos pradėjo atkrintamąsias varžybas. Dauguma iš jų spėjo sužaisti ir abi rungtynes bei sėkmingai keliauti čempionato aštuntfinalio link. Lygoje buvo užfiksuotas ir itin netikėtas rezultatas, kuomet "Marijampolio" komanda, pirmas rungtynes pralaimėjusi net 29 taškais sugebėjo pasiekti revanšą didesniu skirtumu ir išplėšti kelialapį tolyn. Apie visa tai ir dar daugiau kaip ir kiekvieną trečiadienį kviečiame iš arčiau susipažinti tradicinėje VKL III-iosios lygos apžvalgoje.

 

VERSLO SPAUDOS CENTRAS / R2P SPORT ( +3 ) - Big Baller Brand  67 : 65, 72 : 71  
Nors prognozavome, jog "R2P Sport" gerokai lengviau įveiks pirmą PLAY-OFF etapą, jie pergalę pasiekė bendra 3 taškų persvara. Tiesa, teigti, jog ekipa tolyn pateko tik "per Marytės plauką" - irgi nebūtų teisinga. Pirmoje akistatoje "Big Baller Brand" jau pirmoje rungtynių pusėje atsiliko net 15 taškų skirtumu, tačiau rankų nenuleido ir kantriai vijosi varžovus. Viskas pavyko beveik ideliai, nes kartu su rungtynių finaliniu švilpuku užfiksuotas vos 2 taškų deficitas, kuris paliko puikias galimybes kautis dėl pergalės antroje akistatoje. Deja, tačiau ir joje šiek tiek pritrūko. Bet rungtynės vyko jau pagal kiek kitokį scenarijų. Šį kartą įpusėjus mačui priekyje jau buvo "Big Baller Brand", tačiau trečiame kėlinyje komanda įkrito į didelę duobę. Po tokios atkarpos klubas nebeatsitiesė ir viskas, ką pavyko padaryti pačiame dvikovos finiše, tik priartėti iki vieno taško. Neabejotinu "Verslo Spaudos Centro / R2P Sport" pergalės autoriumi abiejuose mačuose buvo Linas Stripinis, pelnęs net 54 taškus ir rinkęs vidutiniškai po +43 naudingumo balus. Kitame etape komanda lauks "Agmekos" arba "SK Centauro" komandų, kurios dar tęsia savo seriją.
 
SK Centauras  - Agmeka  68 : 71 
Kaip parodė pirmosios rungtynės Elektrėnuose, "Agmekai" nebus taip lengva, kaip komandai norėtųsi. Tiesa, ekipa visas rungtynes kontroliavo situaciją ir parsiveža į Vilnių 3 taškų pranašumą. Elektrėniškiams nepadėjo ir puikias rungtynes sužaidęs Rokas Niparavičius, kuris įmetė 23 taškus ir galėjo paskutiniu metimu išplėšti lygiąsias. Tiek pat savo sąskaitoje turi ir "Agmekos" lyderis Jonas Špokas, kuris rungtynėse Vilniuje bus labai svarbia rungtynių persona. "SK Centauras" svečiuose labai dažnai rungtyniauja gerokai silpniau, nei savo aikštelėje, todėl visi šansai dabar - "Agmekos" rankose. Tačiau nereiktų pamiršti ir to, jog PLAY-OFF etape kiekvienas stengiasi atiduoti maksimalų jėgų kiekį, taip dažnai pateikdami netikėtus rezultatus. Lauksime įdomių ir atkaklių revanšinių rungtynių.
 
Bebrusai - BC SALININKAI   63 : 80, 54 : 52 ( +15 )
Salininkiečiai tęsia savo tradiciją - sėkmingai įveikti pirmą PLAY-OFF etapą. Šiemet visus klausimus dėl patekimo tolyn komanda išsprendė dar pirmoje dvikovoje, kuomet susikrovė 17-os taškų pranašumą. Persvarą lėmė fantastiškas Andrej Kovalevskij žaidimas, kuris per akistatą pelnė 34 taškus ir surinko net +48 naudingumo balus. Atsvaros tokiam įspūdingam aukštaūgio žaidimui varžovai neturėjo, todėl viskas, ką komanda sugebėjo pasiekti, tai buvo revanšas nedideliu skirtumu atsakomosiose rungtynėse. "Salininkai" ir jose susikaupė pranašumą, tačiau antroje mačo pusėje "paleido" savo varžovus bei atsipalaidavo. "Bebrusų" gretose tą dieną puikias rungtynes sužaidė 16 taškų pelnęs Aurimas Stelmokas, tačiau ir toks rezultatas švęsti pergalės serijoje nepadėjo. Į kitą VKL III-iosios Lygos etapą keliauja "BC Salininkai", kurie bandys dar kartą įveikti sunkiai jiems paklūstantį 1/8 finalo etapo barjerą.
 
SENIEJI TRAKAI II - SK Meškos  80 : 66, 91 : 60 ( +46 )
Nors reguliariojo sezono metu "SK Meškos" ne kartą įrodė, jog jų siekiai šiemet tikrai aukšti, perlipti trakiškių barjero komandai nepavyko. Abi rungtynės iš pirmo žvilgsnio pralaimėtos dideliais skirtumais, tačiau pirmasis mačas buvo vertas atskiros istorijos. "SK Meškos" taip sėkmingai startavo toje dvikovoje, jog netruko susikrauti beveik 20-ies taškų pranašumo. Nepatenkintas savo komandos narių nusiteikimu "Senųjų Trakų II" vyr.treneris M. Pavlovskis net šveitė taktinę lentą į žemę  - ir tai padėjo. Po ilgo ir griežto pokalbio rūbinėje komanda išėjo tarsi naujai pabudusi. Ji ne tik greitai atlošė skirtumą, tačiau net ir spėjo susikrauti 14-os taškų pranašumą, taip ir palikdama išsižiojusius meškinus stovėti ties 66 įmestų taškų riba. Antroje akistatoje jokios intrigos nebuvo ir abi komandos tiesiog ramiai sužaidė mačą, kuriame nugalėtojas buvo aiškus. Vilniečiams tai buvo puiki proga po rungtynių užsukti paskanauti kibinų, o trakiškiams - gera treniruotė. Nugalėtojų gretose rezultatyviausias buvo Edgaras Fedorovičius, įmetęs 16 ir 25 taškus, bei Aivaras Paukštė, du kartus įmetęs po 16-a taškų. "SK Meškų" komandoje kaip ir viso sezono metu žaidimu išsiskyrė Linas Vitkauskas. Kitas trakiškių varžovas čempionate - "BC Salininkų" klubas.

 

Arno Krasnekovo "Big Baller Brand" pagirtinai sukvojo PLAY-OFF varžybose

 

ATSIPŪTĘ  -  Brasa / Bullet.lt  93 : 54, 68 : 60 ( + 47 ) 
Link čempionato finišo visiškai išbyrėjusi "BRASA / Bullet.lt" taip ir neįstengė sukurti rimtesnės intrigos mače prieš "Atsipūtusius". Jau pirmąją akistatą poros favoritai svečiuose laimėjo net 39-ių taškų persvara, todėl jokios intrigos prieš atsakomąją dvikovą nebebuvo. Joje "BRASA" sugebėjo kiek rimčiau pakutenti savo varžovams nervus ir nusileido vienženkliu skirtumu. Be Arūno Rakausko rungtyniavusi komanda pirmame mače atrodė visiškai bedantė puolime. Tame nėra nieko keisto, nes į lemiamą akistatą ekipa atvyko viso labo penkiese, o dvikovą pabaigė turėdami vienu žaidėju aikštelėje mažiau... Nepasisekė rezultatyviau sužaisti ir antroje akistatoje, tad pagrindinio sezono pabaiga - toli gražu ne šventiška. Jeigu ne Jokūbas Valiauga ir jo solo pasirodymas pirmame mače, skirtumas galėjo būti ir dar didesniu, tuo tarpu laimėtojų ekipoje solidžiu pasirodymu aikštelėje išsiskyrusių nebuvo, nes tiek žaidybinį laiką, tiek ir pelnytus taškus ekipos nariai pasidalino draugiškai.
 
Tirola II - KK SINANO KEBABAI  67 : 91, 67 : 67 ( +24 )  
Šioje poroje dauguma klausimų dėl kito etapo taip pat buvo atsakyta pirmosiose rungtynėse. Jose "KK Sinano Kebabai" parodė labai brandų krepšinį ir laimėjo svečiuose, taip namų rungtynes paversdami tik formalumu. Įspūdingu žaidimu nugalėtojų gretose pirmame mače pasižymėjo Lukas Jonkus, surinkęs 26 taškus. Antrame mače krepšininkas taip pat atrodė neprastai, nes pridėjo dar 14 taškų. "Tirola" bandė kautis dėl pergalės bent jau viename mače, tačiau sėkmė jiems nenusišypsojo. Viskas, ką pavyko pasiekti - tai lygiosios ir nusileidžianti reguliariojo sezono uždanga taip ir neįveikus nė vieno PLAY-OFF etapo nei VKL II-ojoje, nei VKL III-iojoje lygoje. Dabar komanda galės visą savo dėmesį skirti VKL pavasario čempionatui. Galbūt jame pasiseks geriau? Tuo tarpu "KK Sinano Kebabų" aštuntfinalyje lauks labai rimtas "Atsipūtusių" barjeras.
 
TELŠIAI II  -  Naudingi  115 : 48, 66 : 57 ( + 76 ) 
Pernelyg analizuoti serijos eigos šioje poroje taip pat nėra reikalo. Antroji "Telšių" komanda be jokio gailesčio sutalžė "Naudingi" klubą, pagerindama net kelis rekordus. 115-a pelnytų taškų yra pats rezultatyviausias mačas VKL III-ioje Lygoje šiame sezone ir jis pasiektas lemiamų kovų metu. Tai daug ką pasako apie "Telšių" ekipos tikslus ir galimybes divizione. Kitas rekordas - 76 taškų persvara serijoje. Tokiu skirtumu šiemet dar niekas nelaimėjo dviejų rungtynių, kaip, beje ir vienerių, kuriose pergalė iškovota 67-ių taškų persvara. Atrodė, jog "Naudingų" klubas tiesiog kitos lygos kalibro varžovas, kuris netyčia pasipainiojo varžovams po kojomis. Komanda pabandė kažkiek reabilituotis antrame mače, tačiau prarasta jau buvo pernelyg daug ir pralaimėjimas vienženkliu skirtumu didelės paguodos nesuteikia. Vieni lygos favoritų - telšiečiai keliauja toliau ir ten sutiks gerokai labiau patyrusį kolektyvą.
 
UNITED SHARKS  -  BC Vilnius  75 : 62, 73 : 70 ( + 16 ) 
"BC Vilniaus" komanda savo varžovams metė pakankamai rimtą iššūkį. Pirmoje dvikovoje komandos ilgą laiką žengė koja kojon ir rungtynėms įpusėjus priešininkus skyrė vos 2 taškai. Lemiamą spurtą "rykliai" surengė ketvirtame kėlinyje, po kurio įgijo 13-os taškų pranašumą. Tačiau jis anaiptol dar nereiškė ramaus gyvenimo revanšinėje dvikovoje. "BC Vilnius" drąsiai pradėjo rungtynes ir joms įpusėjus pirmavo 4 taškais, bendrą skirtumą sumažindamas iki vienženklio. Deja, jėgų didesniam spurtui nepakako, o "United Sharks" truktelėjo pirmyn tada, kai to reikėjo labiausiai. Po sėkmingo trečiojo kėlinio visi taškai ant "i" jau buvo sudėlioti ir kelialapį į kitą etapą pasiėmė "United Sharks". Jų gretose solidžiausiai serijoje pasirodė Dovydas Petrauskas, iš viso pelnęs 42 taškus, bei jo komandos draugas Vytautas Radzevičius, pelnęs 15 ir 21 tašką. "BC Vilniaus" antrosiose rungtynėse sužibėjo Lukas Sinkevičius, įmetęs net 31 tašką, tačiau kitame mače jo indėlis buvo vos 13-a taškų ir tai neleido komandai pasiekti taip reikalingo revanšo. Aštuntfinalio poroje dabar susikaus "Telšiai II" ir "United Sharks", todėl čia turėtų būti labai karšta bei įdomu.

 

Mindaugui Zalatoriui ir "Tirolai" VKL pagrindinis čempionatas šiemet jau pasibaigė

 
RIDIKAS - KK Kuršėnai  69 : 57, 50 : 54 ( +8 )  
Poros nugalėtojai keliauja toliau, tačiau toli gražu ne pagal tokį scenarijų, kokio norėtų. Pirmoje akistatoje "KK Kuršėnai" kaip reikiant kibo varžovams į atlapus ir intrigą rungtynėse išlaikė praktiškai iki ketvirtojo kėlinio. Tik per paskutines dešimt minučių "Ridikas" galėjo kiek lengviau atsikvėpti bei sukaupti šiokį tokį pranašumą revanšinei akistatai. Antrame mače rungtynėms įpusėjus intriga taip pat niekur nepradingo, nes kuršėniškiai pirmavo 5 taškais, kas reiškė vos 7 taškų minusą bendroje įskaitoje. Deja, labai nerezultatyviai sužaistas trečiasis ketvirtis privertė komandą atsisveikinti su savo svajonėmis VKL III-iosios lygos čempionatą pabaigti patenkant į aštuntfinalį. Laimėti pasisekė, tačiau skirtumas, kuriuo iškovota pergalė, pernelyg mažas. Nepaisant to komanda nusipelno aplodismentų, nes parodė tikrą kovotojų dvasią. Visu gražumu PLAY-OFF etape "KK Kuršėnų" gretose sužibėjo Gražvydas Mockus, pelnęs antroje akistatoje 26 taškus. Jeigu tiek pat gynėjas būtų pelnęs ir pirmoje, kitame etape būtų jo komanda. Dabar toliau kovas tęs "Ridikas", o "KK Kuršėnai" sutelks dėmesį į kitus trumpesnius čempionatus.
 
MARIJAMPOLIS - BC Kibirai  47 : 76, 91 : 59 ( +3 )  
Tokios serijos intrigos vargiai ar buvo galima tikėtis. Pirmoje akistatoje "BC Kibirų" komanda skraidė lyg ant sparnų ir nukovė savo priešininkus iš Vilniaus rajono net 29 taškų persvara. Iki šiol nė viena komanda VKL istorijoje dar nebuvo atlošusi tokio didelio skirtumo. Iki antrosios "Marijampolio" ir "BC Kibirų" akistatos... Ją "Marijampolio" komanda, gausiai palaikoma savo atvykusių sirgalių, pradėjo labai užtikrintai ir jau po pirmųjų dešimties minučių pirmavo 11 taškų skirtumu. Tačiau pirmųjų pavojaus varpų "BC Kibirai" neišgirdo ir buvo labai skaudžiai nubausti. Svečiai ir toliau zujo po aikštelę, minutė po minutės mažindami bendrą savo deficitą. Kuomet po trečiojo kėlinio bendras skirtumas siekė vos 5 taškus tapo aišku, jog įmanoma viskas. Ir būtent tada marijampoliečiai savo šanso iš rankų nebepaleido. Pajutę super aktyvaus krepšinio skonį krepšininkai perlaužė rungtynių eigą ir laimėjo revanšines rungtynes 32 taškų persvara. Tai buvo didžiausias atloštas serijos taškų skirtumas visoje VKL istorijoje, o tokiu pasiekimu patys serijos nugalėtojai dar ilgai negalėjo patikėti. Bene labiausiai prie pergalės antrame mače prisidėjo +40 naudingumo balų surinkęs Tomas Laurinavičius bei 29 taškus įmetęs Valerij Rybak. Iš tolimesnės kovos eliminavę prognozuotus poros favoritus marijampoliečiai dabar aštuntfinalyje susikaus su "Ridiko" komanda.
 
KOMFAKAS  - BC United Transline  78 : 69, 69 : 69  ( +9 )
Sezono eigoje kritusi "BC United Transline" sportinė forma, deja, nepagerėjo ir atkrintamųjų varžybų metu. Kuomet reikėjo pačių geriausių rezultatų, jie ėmė ir pradingo. Komandoje liko praktiškai vienintelis Dilanas Švaistys, kuris kovėsi prieš vieningą "KomFako" kolektyvą. Pirmoje akistatoje "BC United Transline" pralaimėjo devyniais taškais ir dar niekas nebuvo prarasta. Tačiau puolime ekipa strigo, antrą kartą paeiliui nesugebėjo perlipti 69-iš pelnytų taškų ribos ir buvo priversta čempionatą pabaigti ganėtinai anksti. Pats Dilanas ekipai per abu mačus pelnė beveik pusę - 67 taškus, tačiau ekipos draugų indėlis buvo pernelyg mažas. Tuo tarpu buvusių VU studentų ekipoje rezultatyvumas pasiskirstė gerokai tolygiau ir nieko keisto, jog jų varžovai dėl to turėjo žymiai daugiau galvos skausmo, kurį iš priešininkų prižiūrėti. "KomFakas" pratęsė puikią sportinę formą ir pateko tarp 16-os geriausių lygos ekipų. Kaip paaiškėjo vėliau, jų varžovas - taip pat aukštesnį reitingą nugalėjęs klubas.
 
DAGOS II  - Thug Life  80 : 66, 69 : 62  ( +21 )
Dar viena serija, kurios baigtį galime pavadinti nemenku netikėtumu. Reguliariojo sezono bėgyje "Thug Life" atrodė labai solidžiai ir puikiai rungtyniavo savo pogrupyje. Tačiau varžybu sistema ją jau 1/16 finalo PLAY-OFF etape suvedė su "Dagos" klubu, tik ką pabaigusiu savo pasirodymą VKL II-ame divizione. "Dagos" klubui nebeliko ko prarasti ir jie susikoncentravo ties savo tikslu - pasiekti lygos FINAL-4. Sutikime, jog prieš serijos pradžią tai skambėjo pernelyg optimistiškai, tačiau pati komanda savo jėgomis buvo užtikrinta. Pirmasis labai atkaklus mačas vyko apylygiai, kol galiausiai "Dagos" stipriai truktelėjo ketvirtojo kėlinio metu, susikraudami neitkėtai didelį 14-os taškų pranašumą. Tačiau jis dar nieko nereiškė, nes varžovas buvo tarsi sužeistas žvėris. "Thug Life" stengėsi atžaisti skirtumą, tačiau jiems nepasisekė net laimėti antrųjų rungtynių. Greičiausiai taip nutiko dėl to, jog priešininkai žaidė ne norėdami išsaugoti savo pranašumą, o lyg kautųsi dėl kiekvieno kamuolio. Tokia taktika pasiteisino ir prognozuotiems poros bei vieniems čempionato favoritų sezonas pasibaigė labai anksti. Suprantamas "Thug Life" nusivylimas, nes ekipos tikslai greičiausiai buvo bent jau FINAL-4, tuo tarpu "Dagos" įgauna pasitikėjimo savo jėgomis. Kitame etape taip pat kiek kitoks varžovas, nei prognozuota - "KomFakas". Tačiau ten - jau nauja istorija.

 

"BC United Transline" lyderis Dilanas Švaistys serijoje pelnė beveik pusę komandos taškų - net 67 taškus

 

BC VERSUS  - KK Žaibas  98 : 57, 67 : 55 ( +53 )
Reguliariame čempionate iš "KK Žaibo" stovyklos sulaukėme ganėtinai solidaus krepšinio ir buvo viltis, jog komanda gali turėti labai sėkmingą sezoną. Tačiau finišas ir vėl buvo kaip kad dažniausiai šiai komandai pastaruoju metu. PLAY-OFF etape sėkmė taip pat nenusišypsojo, o serijos baigtis buvo nulemta dar pirmoje dvikovoje. Ją "BC Versus" laimėjo net 41 taško skirtumu ir užkirto kelią bet kokiems "bet". Panevėžiečiai stengėsi reabilituotis antroje akistatoje, tačiau nepasisekė ir vėl. Nė vienoje iš atkrintamųjų rungtynių ekipai nepavyko įmesti nė 60-ies taškų, tad tikėtis pergalės taip puolant yra labai sunku. Tuo tarpu "BC Versus" bent jau pirmame susitikime veikiausiai pranoko ir patys save, kuomet tik per plauką nepelnė 100-jo taško. Serijoje šauniai pasirodė šio sezono "BC Versus" naujokas Lukas Balčaitis, pelnęs pirmose rungtynėse 21, o antrose - net 30 taškų. Kaip visada solidžiu žaidimu džiugino ir Mindaugas Lastauskas. "BC Versus" nesunkiai įveikia šešioliktfinalį ir toliau kausis su jaunatvišku "BC Liejyklos" klubu. 
 
BC LIEJYKLA  - Melingos Keliai  62 : 61, 66 : 52 ( +15 )
Pirmosiose rungtynėse tapo aišku, jog abi komandos šioje serijoje kausis iki paskutiniųjų ir nepasiduos. Permainingą ir atkaklią dvikovą laimėjo "BC Liejykla", tačiau  : jų 1 taško pranašumas tuomet buvo nieko nereiškianti persvara. Antrame susitikime geriau startavo molėtiškiai, kurie jau po pirmo kėlinio turėjo 8 taškų bendrą pranašumą. Po šiokio tokio šalto dušo "BC Liejykla" atsigavo ir vis dažniau ėmė kvėpuoti priešininkams į nugaras. "Melingos kelius" nuolat gelbėjo sėkmingas Dovido Veriko ir Karolio Vaicekausko žaidimas. Tačiau tuomet atėjo ketvirtasis kėlinys ir viskas apsivertė aukštyn kojomis. Aikštelėje siautėjo Martynas Rakauskas, kuris per dvikovą pelnė 25 taškus ir atkovojo net 17 atšokusių kamuolių. Tokio žaidėjo savo gretose neturėję varžovai ėmė skęsti. Gaila, tačiau gelbėjimosi rato šį kartą "Melingos Keliai" taip ir nepagavo. Tuo tarpu "BC Liejykla" švenčia pelnytą pergalę ir keliauja toliau. Patekdama tarp 16 lygos komandų ekipa jau veikiausiai įvykdė savo sezono tikslus, bet kodėl nepabandyti nuveikti dar šį tą daugiau?
 
KK AMBICIJA  - Vedejasrenginiui.lt  76 : 86, 98 : 77 ( +11 )
Nemenkas netikėtumas užfiksuotas ir šioje poroje. Viso reguliariojo sezono metu link lyderių besistiebusi "Vedejasrenginiui.lt" komanda ėmė ir užstrigo jau pačiame pirmame PLAY-OFF etape. Pirmosios rungtynės komandai nieko blogo nežadėjo. Ekipa po dviejų kėlinių primavo dvigubai 52:26 ir atrodė, kad kelialapis į kitą etapą gali būti užsitikrintas jau pirmame mače. Tačiau per likusius du kėlinius "KK Ambicija" susiėmė ir sumažino skirtumą iki kovinio 10-ies taškų atstumo. Antrasis mačas "Vedejasrenginiui.lt" komandai buvo tarsi košmaras. Ekipa visiškai nesusitvarkė gynyboje, o jau po pirmojo ketvirčio atsiliko bendru serijoje 6 taškų skirtumu. Per likusį rungtynių laiką įvykių sau naudinga linkme pakeisti nepasisekė ir sezonas klubui baigiasi labai anksti. Prie svarbios pergalės antrame mače nugalėtojų gretose labiausiai prisidėjo Donatas Kilikevičius bei Juozas Andriuška. Pastarajam tai buvo pačios naudingiausios rungtynės šių metų pirmenybėse. Tad "KK Ambicija" juda tolyn ir savo kelyje dabar sutiks labai stiprų "Sky Gym / Ego Forte" klubą, kuris sau kelia itin aukštus tikslus. "Vedejasrenginiui.lt" keliasi į VKL Pavasario čempionatą.
 
SKY GYM / EGO FORTE  - BC Bedugnė  86 : 75, 102 : 81 ( +32)

Kaip ir prognozavome, šioje poroje ramią bei užtikrintą pergalę pasiekė "Sky Gym / EGo Forte" klubas, du kartus sugebėjęs palaužti "BC Bedugnės" ekipą. Pirmoje akistatoje Nemenčinėje svečiai iš karto šovė į priekį ir susikrovė 20-ies taškų pranašumą. Šeimininkams negelbėjo ir beveik gimtoji salė bei susirinkę sirgaliai. Visa laimė, jog paskutiniame ketvirtyje vilniečiai kiek atsipalaidavo, taip leisdami "BC Bedugnei" sumažinti deficitą. Tačiau realių galimybių užmegzti kovos antrame mače tiesiog nebuvo kaip. Jau per pirmąjį ketvirtį "Sky Gym" pelnė net 34 taškus taip parodydama varžovams, kas yra padėties šeimininkas šioje serijoje bei rungtynėse. Skirtumas didėjo tol, kol galiausiai teliko klausimas, ar bus triženklis rezultatas, ar ne. Vienas iš šeimininkų tikrai turėjo paploninti piniginę vaišindamas po rungtynių komandos draugus, nes "Sky Gym" šventė pergalę 102 : 81 ir be problemų pasiėmė kelialapį kito etapo link. Žiūrėsim, ką jiems priešpastatyti sugebės "KK Ambicijos" klubas.

 

Kažin, ar "Vedejasrenginiui.lt" vadovas Justinas Daugėla tikėjosi tokios čempionato pabaigos

3 Lyga - savaitės apžvalga

Komentarai

2010 - 2021 © VILNIAUS KREPŠINIO LYGA         ||        e-paštas:  info@vilniauskl.lt      ||      +370 607 81192  arba  +370 635 69009