VKL Pavasario čempionatas: PENKTADIENIS - PASKUTINĖ REGISTRACIJOS DIENA

2018-03-30

Registracija į populiariausią mieste Vilniaus krepšinio lygos Pavasario čempionatą finišuoja jau penktadienį, PASKUBĖK !

INFORMACIJA IR REGISTRACIJA: jonasvkl@gmail.com arba tel.: +370 635 69009

>>> REGISTRACIJOS ANKETA <<<

 REGISTRACIJOS VYKDOMOS IKI KOVO 30 dienos!

 

Kiekvienais metais "Pavasario čempionato" dalyvių skaičius gausėja. Praėjusio sezono metu "Pavasario čempionate" rungtyniavo net 76 komandos! Šiemet tikimės, jog septynerius metus iš eilės dalyvių skaičiumi gausėjęs čempionatas paaugs dar kartelį bei Jums pasiūlysime keletą skirtingo pajėgumo grupių varžybas, kuriose komandos galės pasivažyti dėl medalių drauge su panašaus pajėgumo varžovais.


Praeitų metų 1-ojo diviziono Taurės laimėtoja - "Sporticus.lt / PAGD" komanda

 

 - STIPRI 1-ojo diviziono TAURĖS GRUPĖ, kurioje gali rungtyniauti:

* visos VKL 1 lygos komandos ir kiti stipriausi kolektyvai;
* komandose negali žaisti LKL krepšininkai, NKL žaidėjų limitas - 3 žaidėjai, VMKS A Lyga - žaidėjų skaičius neribojamas.

 

Dėmesio: grupės varžybos startuos tik tuo atveju, jei bus pakankamas norinčių dalyvauti skaičius

 

 - KONKURENCINGA 2-ojo diviziono TAURĖS GRUPĖ, kurioje gali rungtyniauti:


* visos į atkrintamąsias patekusios VKL 2 lygos komandos;
* reguliariajame sezone 1-7 vietas savo grupėse užėmusios VKL 3 lygos ekipos;
* visos į atkrintamąsias patekusios Įmonių lygos komandos;
* visos aukštesnio pajėgumo naujai susibūrusios bei kitų lygų komandos;

1 rungtynių kaina - 40 € 
Planuojama trukmė: balandžio pradžia - birželio pradžia
Planuojamas rungtynių skaičius grupėje:  4-5


Linas Mockevičius pernai pelnytai skraidė ant 2-ojo diviziono nugalėtojų "BC Nol Semkers" rankų

 

* - 3 diviziono TAURĖS GRUPĖ SILPNESNĖMS KOMANDOMS, kurioje rungtyniauti gali:
 

* 8 ir 9 vietas savo pogrupiuose užėmusios VKL 3 lygos komandos.
* visos į atkrintamąsias (top 4) nepatekusios Įmonių lygos komandos. 
* visos VKL 4  lygos komandos, patekusios į PLAY-OFF varžybas.

Šio pajėgumo diviziono komandose VKL 1, ir VMKS A žaidėjai rungtyniauti negali išskyrus lygos valdyboje svarstymu suteiktomis išimtimis. Buvę profesionalūs krepšininkai šioje pajėgumo grupėje rungtyniauti negali taip pat.

1 rungtynių kaina IŠŠŪKIO TAURĖJE - 40 € 
Planuojama trukmė: balandžio pradžia - birželio pradžia
Planuojamas rungtynių skaičius grupėje:  4-5.

 
"X komanda" pernai triumfavo VKL III-iojo pajėgumo diviziono varžybose Pavasario čempionate

 
* - 4 diviziono TAURĖS GRUPĖ SILPNIAUSIOMS KOMANDOMS, kurioje rungtyniauti gali:
 

* visos į atkrintamąsias nepatekusios VKL 4 lygos komandos. 
* VKL 5  lygos komandos, taip pat naujai suburtos ekipos.

 

1 rungtynių kaina IŠŠŪKIO TAURĖJE - 40 € 
Planuojama trukmė: balandžio pradžia - birželio pradžia
Planuojamas rungtynių skaičius grupėje:  4-5

 
"Šernai" pirmą kartą klubo istorijoje pernai pasidabino 4 diviziono Pavasario Čempionato aukso medaliais



"Pavasario čempionatas" - puikus turnyras pasikrauti teigiamų emocijų, o naujoms komandoms pajusti, kas tai yra mėgėjiškas krepšinis.
 
>> Neturite savo sporto salės? << Ne bėda - Jums vienerių rungtynių mokestis bus 60€ - ir jokių galvos skausmų dėl namų salės!


KODĖL    VERTA    RINKTIS    VKL ?   nes Jums pasiūlysime tai, ko neturi kiti !

 

* - GERIAUSIAS STARTINIS MOKESTIS MIESTE  -  Komandai nepatekus į kitą etapą NEPRARASITE PAPILDOMŲ IŠLAIDŲ, nes MOKATE TIK UŽ ŽAIDŽIAMAS RUNGTYNES!  Kadangi čempionato trukmė vos 2 mėnesiai, o mokama yra už rungtynes, reguliariajame čempionate visose taurėse planuojamas sužaisti pats optimaliausias rungtynių skaičius: 5-6.

 

* - DIDŽIAUSIAS DALYVIŲ SKAIČIUS - Aštuntus metus vyksiantis VKL Pavasario čempionatas kiekvieną sezoną suburia vis daugiau mėgėjiško krepšinio komandų bei kiekvieną sezoną yra gausiausias Pavasario krepšinio čempionatas Vilniaus mieste.

 

*  - REZULTATAS ir IŠSAMI STATISTIKA ONLINE IŠ BET KURIOS SPORTO SALĖS - kad ir kur bebūtumėte, lygos tinklapyje galėsite stebėti visų čempionato rungtynių rezultato ir išsamios statistikos kaitą, o, rungtynėms pasibaigus, galėsite matyti išsamias statistines analizes. Tokiu būdu nuolat būsite lygos įvykių sūkuryje. Statistikos gyvai Jus pasieks  iš visų bet kurio pajėgumo rungtynių sporto salių.

 

* - DETALIAUSIA VARŽYBŲ STATISTIKA MIESTE:  nepriklausomai nuo pajėgumo grupės visose rungtynėse skaičiuojami išsamūs statistiniai rodikliai: nuo žaisto laiko iki naudingumo koeficiento ir įvairių statistinių analizių.

 

 

* - KONKURENCINGAI PASKIRSTYTOS PAJĖGUMO GRUPĖS: atsižvelgiant į krepšininkų mėgėjų pageidavimus sudarytos pačios optimaliausios pajėgumo grupės. Krepšininkams mėgėjams nereikės varžytis su profesionaliai arba pusiau profesionaliai žaidžiančiais krepšininkais. Tai užtikrina gausybę atkaklių kovų bei konkurencingų rezultatų.

 

* - GAUSIAUSI FOTOREPORTAŽAI MIESTE: lygos fotoreporteriai stengsis aplankyti kuo daugiau rungtynių, o nuotraukomis bus pasidalinta Vilniaus krepšinio lygos Facebook paskyroje bei  www.vkl.lt internetiniame puslapyje prie rungtynių statistikos.

 

* - VISŲ RUNGTYNIŲ APRAŠYMAI IR KOMENTARAI: po kiekvienų įvykusių rungtynių iš abiejų komandų atstovų lygos darbuotojai paims po komentarą. Jeigu komentarai nebus pakankamai išsamūs, reporteriai trumpai aprašys rungtynių eigą. 

 

  

 

* - REGULIARŪS STRAIPSNIAI: visos Pavasario čempionato naujienos bus apžvelgiamos reguliariai pasirodančiuose straipsniuose. 

 
 

* - KIEKVIENOS KOMANDOS PRISTATYMAS: nesvarbu ar komanda naujokė, ar senbūvė, lygos reporteriai parengs kiekvienos dalyvės aprašymą prieš sezono pradžią (nepriklausomai nuo dalyvaujančių komandų skaičiaus) ir pateiks įdomių faktų apie kiekvieną klubą.
 

Garantuodama sau vietą VKL PAVASARIO ČEMPIONATE PRIVALO iki KOVO 30 d. sumokėti 200 €  avansą, kuris padengia pirmųjų 5 rungtynių mokestį ir užtikrina dalyvavimą pirmenybėse. Avansinis mokestis nėra grąžinamas.

Žaidėjas vienu metu gali atstovauti neribotam komandų skaičiui skirtinguose pajėgumo divizionuose (pvz. komandoje "BC Draugai" 2-ame divizione ir "BC Kolegos" 3-iame divizione)

VKL Pavasario čempionatas: PENKTADIENIS - PASKUTINĖ REGISTRACIJOS DIENA

Komentarai

2010 - 2021 © VILNIAUS KREPŠINIO LYGA         ||        e-paštas:  info@vilniauskl.lt      ||      +370 607 81192  arba  +370 635 69009