Padėk VKL atstovų svajonėms tapti realybe !

2018-02-17

Krepšinis lietuviams ne tik sportas, tačiau ir gyvenimo būdas. Būtent todėl krepšinio lygos nėra vien tvarkaraščiai, varžybos ir sąrašai žaidėjų pavardžių - tai bendruomenės. Tokia pati bendruomenė yra ir Vilniaus Krepšinio Lyga (VKL), kurioje vienas kitą pažįstame ne tik kaip krepšininkai, bet ir kaip žmonės. Niekam ne paslaptis, jog mėgėjų krepšinis neretai tampa vieta realizuoti savo svajonėms. Būdami vaikais ir mėtydami į krepšį dažnai įsivaizduodavome, kaip atvedame komandą į pergalę, realizuojame metimą paskutinę sekundę ar kaip pilnutėlė arena šėlsta matydama tave žaidžiantį. Deja, ne visi tampa profesionaliais krepšininkais, todėl šias svajones mes paverčiame realybe Vilniaus Krepšinio Lygoje (VKL). Ir tai  - puikus jausmas, nes padedame vieni kitiems pajusti magiško žaidimo krepšinio didybę.

 

Vilniaus krepšinio lygos bendruomenės nariams prireikė TAVO pagalbos 

 

   
Karolis Bakanauskas   Mažvydas Razgūnas   Darius Učkuronis
"Bakis"   "Mažvis"   "Darka"

Trys jaunuoliai, kurie kartu su jumis svajoja Vilniaus Krepšinio Lygos (VKL) aikštelėse, prašo pagalbos įgyvendinant svajones už aikštės ribų. JAMAM-OPK komandos žaidėjai Mažvydas Razgūnas, Darius Učkuronis ir Karolis Bakanauskas siekia patekti į Red Bull "Can you make it" iššūkį. Šiame konkurse, komandos iš viso pasaulio varžysis tarpusavyje, kas pirmas nukaks iki Olandijos sostinės Amsterdamo. Pradžioje balandžio mėnesį komandas paleis iš penkių starto taškų – Stokholmo, Romos, Budapešto, Madrido ir Mančesterio. Pakeliui komandos neturėdamos nei pinigų, nei ryšio priemonių ar banko kortelių, kitaip tariant energetinio gėrimo skardines naudos kaip valiutą, kurią galės keisti į įvairiausius daiktus. Taip pat pakeliui komandoms bus duodamos tam tikros užduotys, kurias įveikus bus renkami taškai, na, o jeigu nepavyks įvykdyti – prarandami.

"Baltic Brothers" vyrukai aktyviai dalyvauja VKL veikloje ir garsina ne tik "JAMAM - OPK" vardą

 

"Baltic Brothers" komanda susideda iš 3 narių. Be jums pažįstamų Karolio ir Mažvydo komandoje yra ir Darius. Vyrukai labai skirtingi ir kiekvienas savaip įdomus. Juos vienija tik krepšinis. Aikštelėse išmokę komandinio ir nuoseklaus darbo bei pastangų, "Baltic Brothers" nori perkelti šiuos talentus į Europą ir su jūsų pagalba laimėti Red Bull "Can you make it challenge". 

Be jūsų balsų to padaryti neįmanoma

BALSUOTI ===> https://canyoumakeit.redbull.com/en/applications/10254/

Vote for this team -> Log in -> Facebook -. Dvi varnelės ir viskas ! Padėkime vyrukų svajonėms tapti realybe! 

Karolis Bakanauskas dažnai tarptautinėje arenoje apsivelka VKL Rinktinės marškinėlius

Padėk VKL atstovų svajonėms tapti realybe !

Komentarai

2010 - 2021 © VILNIAUS KREPŠINIO LYGA         ||        e-paštas:  info@vilniauskl.lt      ||      +370 607 81192  arba  +370 635 69009