VKL TAURĖ: 3-iojo ir 4-ojo kvalifikacinio etapo BURTŲ REZULTATAI

2018-01-02

Tęsiasi tradicinis VKL Taurės turnyras, kurį pradėjo net 82 komandos iš visų VKL pajėgumo divizionų. Pernykščiai taurės laimėtojai - "Tigrai" pirmenybėse nedalyvauja, todėl jau dabar aišku, jog įspūdingo dydžio pereinamosios taurės laimėtoja bus nauja komanda. Ekipos į varžybų etapus prisijungia palaipsniui pridedant vis stipresnių VKL divizionų ekipas, o pirmojo ir antrojo kvalifikacinio etapo rungtynės jau buvo sužaistos iki Naujųjų Metų. Atėjo laikas ištraukti ir 3-iojo bei 4-ojo kvalifikacinio etapo burtus, kurių VAIZDO ĮRAŠĄ jau galite pasižiūrėti šioje naujienoje.

VAIZDO  ĮRAŠAS:

Varžybų sistema

DĖMESIO: vienerių rungtynių kaina - 30 EUR. Mokama tik už sužaistas dvikovas, o mokėjimus privaloma atlikti iki rungtynių pradžios.

Viename etape žaidėjas gali atstovauti tik vienai komandai, tačiau skirtinguose etapuose gali vilkėti skirtingų komandų marškinėlius. Pvz. jei Jonas Krepšininkaitis 3-iajame kvalifikacijos etape rungtyniavo už "BC Draugų" komandą, tame pačiame etape žaisti už kitas ekipas jis negali. Tačiau 4-ame kvalifikaciniame etape jis jau gali apsivilkti "BC Bičiuliai" marškinėlius.

3-iasis kvalifikacinis etapas (28 komandos) - įstoja VKL Įmonių Lygos komandos

Etape dalyvauja sėkmingai VKL 2-ąjį Taurės kvalifikacinė etapą įveikusios komandos, bei 3 dalyvės iš VKL Įmonių Lygos ("Girteka Logistics", "MarkMonitor" ir "draudimas.lt"). Jos tarpusavyje burtų pagalba be jokių apribojimų buvo paskirstytos rungtyniauti dėl patekimo į kitą etapą. Žaidžiamos vienerios rungtynės, o dvikovos nugalėtojas keliauja į kitą etapą. Pralaimėjusios komandos pasirodymą VKL Taurėje pabaigia.

 ETAPO  DALYVĖS:

V Lyga ( 1 ): "ESO";

IV Lyga ( 9 ): "X komanda", UwB", "SK Skaidiškės", "Bekupė / Vezumalkas.lt", "Litcargus", "Akademinis Krepšinis", "Žiemgala", "Oaks", "Svajonių Turintys";

III Lyga ( 12 ): "Atsipūtę", "Verslo Spaudos Centras / R2P Sport", "SK Meškos", "BC Vilnius", "Agmeka", "SkyGym / Ego Forte", "Safety", "Big Baller Brand", "KK Sinano Kebabai", "Naudingi", "Vilniaus Pulsas", "Marijampolis";

LDA Taurė ( 3 ): "BTA", "Balto Link", "IF";

Įmonių Lyga ( 3 ): "Girteka Logistics", "MarkMonitor", "draudimas.lt".

 

4-asis kvalifikacinis etapas (14 komandų)

Etape dalyvauja 3-iojo kvalifikacinio etapo nugalėtojos. Jos tarpusavyje burtų pagalba be jokių apribojimų buvo paskirstytos rungtyniauti dėl patekimo į kitą etapą. Žaidžiamos vienerios rungtynės, o dvikovos nugalėtojas keliauja į kitą etapą - 1/16 Taurės Finalo varžybas. Pralaimėjusios komandos pasirodymą VKL Taurėje pabaigia.

VKL TAURĖ: 3-iojo ir 4-ojo kvalifikacinio etapo BURTŲ REZULTATAI

Komentarai

2010 - 2021 © VILNIAUS KREPŠINIO LYGA         ||        e-paštas:  info@vilniauskl.lt      ||      +370 607 81192  arba  +370 635 69009