VASAROS LYGA: 2 savaitės apžvalga

2017-07-10

Tęsiame Vasaros krepšinio lygos apžvalgų ciklą ir pristatome antrosios savaitės visų divizionų apžvalgą.

1 divizionas
Pirmojo diviziono varžybose praėjusią savaitę įvyko vos dvejos rungtynės. Po dar vieną pralaimėjimą patyrė "MRU" ir "Lemon Gym" krepšininkai.  Būtent šioms dviems ekipoms šiandien teks susigrumti, greičiausiai, dėl paskutinio kelialapio į finalinio ketverto varžybas. 
Mykolo Romerio universiteto atstovai niekaip nesugebėjo susitvarkyti su galingu Alvydo Žarskaus ir Gedimino Povilausko tandemu po krepšiais ir neturėjo jokių vilčių prieš "KK Riešės" kolektyvą. "MRU" gretose išsiskyrė Darius Mockevičius, tačiau jo vieno pastangų toli gražu nepakako, kad atsirastų intriga. 
"Lemon Gym" komandai koją pakišo ta pati problema po krepšiais. Nors du kėlinius šiai komandai pavyko priešintis galingai "Ką tu? Ką vakare?" ekipai, tačiau antroji rungtynių pusė priklausė Prano Skurdausko vedamai komandai. Tvirto sudėjimo vidurio puolėjas ne tik puikiai kovojo dėl atšokusių kamuolių, tačiau ir gana lengvai pralauždavo varžovų gynybą. Pranui nesutrukdė ir gana solidžiai po krepšiais rungtyniavę varžovų priekinės linijos žaidėjai - Kristupas Surgėlas ir Matas Mankevičius. Verta pastebėti ir tai, jog bene blogiausias rungtynes savo karjeroje sužaidė Romualdas Petraitis, kuris surinko minus keturioliką naudingumo balų.  

Ignas Lukošius ("Gemma") per savo karjerą VKL vidutiniškai blokuoja 4,3 metimus. 

Interviu su Raimondu Kalesnyku.

- Šį pirmadienį komanda stos į lemiamą kovą. Kaip esate nusiteikę?
Iš tiesų, I divizione nėra daug komandų, bet tos, kurios žaidžia, yra aukšto lygio. Mes šiandien žaisime su jauna ambicinga komanda, kuri, deja, neturi pergalių kaip ir mes. O norint pateikti į play-off‘us tiek varžovams, tiek mums būtina pergalė. Šiandien mūsų lauki sunki, bet tuo pačiu ir įdomi dvikova, kuriai pasibaigus galėsime spręsti apie savo komandos pajėgumą. Mes rimtai ir atsakingai pažiūrėjome į šiandienos varžybos, planuojame susirinkti pilnos sudėties, beje pirmą kartą Vasaros lygos turnyre. Tad komandos nusiteikimas puikus, reikės šį nusiteikim ą ir užsivedimą pademonstruoti aikštelėje.

- MRU komanda yra tikrai gerai sukomplektuota, tačiau startas nebuvo labai sėkmingas, ko pritrūko?
Iš vienos pusės gali atrodyti, kad pagal žaidėjų komplektaciją MRU komanda šiam trumpam čempionatui atrodo gana solidžiai. Kita vertus, nereikėtų pamiršti, kad šioje komandoje yra įvairaus amžiaus, skirtingos žaidybinės patirties turinčių žaidėjų, kurie taip pat žaidžia skirtingose komandose. Turbūt mes esame vienintelė šio čempionato komanda, kuri sudaryta iš žaidėjų, reguliariame sezone žaidžiančių 12-oje kitų komandų. Galėčiau drąsiai pasakyti, kad MRU komanda, palyginus su kitomis I diviziono komandomis, šiame čempionate yra „eksperimentinė“. O norint parodyti puikius rezultatus reikia laiko, vienas kitos supratimo aikštelėje ir ,be abejonės, bendrų treniruočių. Deja, vasara, mes treniruočių neturėjome ir greičiausiai neturėsime, todėl ir rezultatas yra toks, kokį matome. Bet, mes einame į kiekvienas varžybas kovoti, atiduodame save aikštelėje, nenuleidžiame rankų ir stengsimės parodyti savo talentą artimiausiose varžybose.

- Kokia didžiausia komandos stiprybė?
MRU komandos stiprybė ir yra komanda. Visada buvau ir busiu komandinio žaidimo šalininkas, todėl aikštelėje turi būti tvarka, vienas kito palaikymas ir neturi būti individualių asmeninių ambicijų, orientuotų į statistinius rezultatus. Galiu didžiuotis šioje komandoje esančiais žaidėjais, kurie supranta mano filosofiją ir aikštelėje stengiasi ne dėl savęs, o dėl komandos rezultatų. Visada palaikiau ir palaikysiu akademinio krepšinio standartą, todėl kiekvienose varžybose bandau žaidėjus įtikinti, kad kiekvienas, net ir nežymų indėlį puolime, bet svarų indėlį gynyboje parodęs žaidėjas yra vertas būtų šioje komandoje.

- Kaip vertinate savo galimybes iškovoti medalių?
Kadangi esame mėgėjų komandą, suburta iš žemesnio krepšinio pajėgumo lygose žaidžiančių žaidėjų, o patekome į I divizioną, kurioje žaidžia žaidėjai iš LKL ir NKL, todėl galimybės iškovoti medalius yra minimalios. Mūsų komandoje nėra nei vieno žaidėjo turinčio „profesionalaus“ krepšinio lygio žaidimo patirties, kurios turi kitose komandose esantys žaidėjai. Pagal mūsų komandos sudėtį mes turėjome žaisti II divizione, bet suprasdami VKL norą turnyrą padarytą įdomesnį, mus priskyrė I divizionui. Pirmos dvi varžybos parodė, kad mes kai kurių komandų žaidėjams nusileidžiame greičiu, fizine jėga, taiklumu. Iš kitos pusės, mes pirmose dvejose varžybose žaidėme tik su 1 aukštu žaidėju, buvome nepilnai susirinkę, todėl tai atsispindi rezultate. I divizione turime būti konkurencingi visose pozicijose, nes žaisti be centrų arba su vienu įžaidėju be keitimų yra labai sunku. Šiandien pasiekus pergalę, žaidėjams atsiras daugiau motyvacijos ir noro kovoti dėl medalių, o pusfinalio ir finalinės varžybos visada visoms komandoms būna kitokios psichologine prasme. Tad mūsų tikslas nesikeičia ir mes eisime kovoti dėl medalio, o kokios spalvos – pamatysime.

- Kas iš krepšininkų spėjo daugiausiai išsiskirti ir kaip?
Nenorėčiau išskirti kai kurių individualių žaidėjų pasirodymų, tačiau mes turime gerai sukomplektuotą įžaidėjų ir gynėjų grandį, bet turime problemų su aukštais žaidėjais, ypač 4 ir 5 numeriais. O tai atsiliepia ir kovojant dėl kamuolių, darant derinius ir priimant taktinius sprendimus. Manyčiau, pagerinus mūsų komandos gynėjų taiklumą, puikiai sužaidus esantiems „mini“ aukštiems žmonėms, turėsime visų žaidėjų vienodą indėlį komandos pergalėms.

-  Pats žaidžiate per keletą komandų. Ar nėra sunku atlaikyti tokį aukštą tempą?
Šiame čempionate kaip žaidėjas esu užregistruotas 3-ose komandose, bet realiai žaidžiu vienoje. Kitose komandose mano žaidimo laikas priklauso nuo komandos rezultatų. Prioritetą skiriu ir save pirmiausia atiduodu kaip trenerį visose komandose, todėl man svarbu kitų žaidėjų sumotyvavimas, jiems įskiepyti troškimą pergalėms, kovoti dėl kiekvieno kamuolio, greitai užpulti ir visada laimėti. Todėl stengiuosi, netausodamas jėgų, save atiduoti ne tik aikštelėje, bet ir už jos ribų. Taip, mano pasirinktas tempas šiame čempionate yra labai intensyvus, nors vasara, atostogų metas, bet geriausias atostogų derinys yra sportas be įtampos, kai galima laisvu nuo darbo metu mėgautis krepšiniu, patirti azartą, siekti pergalių ir jaustis pakylėtu laimėjus. Visą gyvenime esu šalia sporto, šalia krepšinio, todėl stengiuosi visada išnaudoti visas galimybes susijusias su krepšiniu. Tai mano hobis ir laisvalaikis.

-  Kokie paties asmeniniai išsikelti tikslai šioje Vasaros krepšinio lygoje?
Šiame čempionate kaip žaidėjas ir treneris esu „prisilietęs“ prie 4 komandų. Visada trokštu lyderiauti ir siekti aukštų rezultatų, todėl asmeniniai tikslai su kiekviena komanda išlieka maksimalūs - patekti į Final 4 ir kovoti dėl medalių. Pasibaigus šiam čempionatui galima bus įvertinti trūkumus ir privalumus su kiekviena komanda, bet manyčiau, galimybės siekti medalių yra gana didelės. Bet kokios spalvos medalis yra motyvacija nesustoti ateityje, mėgautis krepšiniu ir suburiant žaidėjus ateities kovoms.

Raimundas Kalesnykas (per vidurį) dalinasi patirtimi su "MRU" komanda.


2 divizionas
Antrajame divizione nepralaimėjusios išliko keturios komandos: Senųjų Trakų "Viltis", "Thug Life", "Ant Bajerio" ir "Sky Gym". 
Įspūdingiausią pergalę iš šių ekipų iškovojo "Sky Gym", kurie po labai atkaklios kovos ir vieno pratęsimo vos vieno taško persvara palaužė jaunatvišką "Nol Semkers" kolektyvą. "Sky Gym" gretose nesustabdomai rungtyniavo gynėjas Viktoras Azarkovas, kuris suteikė ne vieną pamoką savo jaunesniems kolegoms. "Nol Semkers" nuo pralaimėjimo neišgelbėjo net solidžiai rungtyniavę: Tomas Butrimas, Tautvydas Rėkašius ir Justinas Leganovič. 
Silpnai pradėję rungtynes "Thug Life" antrojoje rungtynių pusėje atsigavo ir sugebėjo palaužti vienus iš viso turnyro favoritų - "Jungent".  "Thug life" gretose puikiai sužaidė ir komandą į pergalę atvedė Žilvino Grušo ir Ramūno Beliūno tandemas, kurie užgožė solidžiai varžovų gretose rungtyniavusį Juozą Rimavičių. 
Trečiojoje dvikovoje "Į sveikatą Ramūnai" ekipa nesugebėjo sustabdyti "Ant bajerio" komandos lyderio Justo Šukelio, kuris surinko net 48 naudingumo balus ir tapo naudingiausio 2 diviziono 2 savaitės krepšininku. Po trijų kėlinių "Ant Bajerio" pirmavo solidžiu 13 taškų skirtumu. "Į sveikatą Ramūnai" dar bandė paskutinio ketvirčio metu vytis priešininkus, tačiau lemiamam šturmui pritrūko sėkmės. 
Paskutinėje antrojo diviziono antrosios savaitės dvikovoje intrigos nebuvo visiškai. Roko Rudžinsko vedama Senųjų Trakų "Viltis" jau pirmojoje rungtynių pusėje įsitvirtino pergalę prieš "Litrestos" kolektyvą. "Litrestos" neišgelbėjo ir eilinį kartą aištelėje dominavęs Andrej Kovalevskij. Visgi šiam krepšininkui eilinį kartą pritrūko komandos draugų paramos. 

Valdas Jonavičius ("Jungent") kolkas neranda kelio į pergales.

Interviu su Artūru Giedraičiu ("Thug Life")

- "Thug Life" nauja komanda mėgėjiško krepšinio pasaulyje, gal galėtum papasakoti šios ekipos atsiradimo istoriją? 

- Susėdo kartą trys draugai alaus atsigerti. Taip ir gimė nauja komanda. Nusprendėm sukurti gerų, senų draugų kolektyvą ir pažaisti. Man teko komandos vadovo prievolė. Mantui Bielinskui, kaip daigiausiai kalbančiam, vadybininko malonumai. Žilvinui Grušui norėjom skirti trenerio pareigas, bet jis išsiprašė pažaisti bent po keletą minučių, tai į trenerius teko kviestis Mantą Ambrašką.

- Klubas perpildytas garsiomis mėgėjiškame krepšinio pasaulyje pavardėmis. Kaip pavyko prisivilioti tokią gausybę aukšto kalibro krepšininkų? 

- Vadybininkas Mantas Bielinskas padirbėjo neblogai su komplektacija. Na, bet kaip žinome žaidžia ne pavardės. Jei žaistų pavardės tai pasikeisčiau pavardę į Pipeną. Komandą surinkus naujai, ją reikia suvienyti, užvesti, rasti bendrus tikslus. Susižaidimas atsiranda kartu žaidžiant ne vienerius metus. Ateityje pasimatys kokios jau "kietos" tos pavardės. 

- Būtinai reikia išskirti 2-3 žaidėjus. Kuriuos pasirinktumei ir kodėl?

Kolkas negalėčiau smarkiau kažko išskirti labiau. Gal Žilvino Grušo sportinė forma maloniai nustebino. Smagu turėti komandoje tokį taikliarankį kaip Kestutis, ir tokį kovotoją kaip Ramūnas. Ir be abejo pagrindinis įžaidėjas Vytautas. Taip pat daig tikiuosi iš Igno ir Luko. Ir iš savęs.

- Kaip komandos žaidimą įtakoja treneris Mantas Ambraška?

Praėjo dar tik 2 varžybos. Tiek mes visi, tiek treneris ieško komandoje stipriųjų pusių. Susiklausymas atsiranda su laiku. Treneris irgi turi pažinti mus. Tai kolkas iki subrandinto žaidimo dar toli. Tačiau treneris įveda tvarką, pasako klaidas ir jei reikia "duoda per ausį".

- Kaip vertintumėte komandos startą? 

Startą vertinu teigiamai. Dar nesame patyrę pralaimėjimo. Tai nėra ko ir ašaroti. Kai pralaimėsim paašarosiu.

- Kas pagrinde lemia tokį sėkmingą krepšinį?

Pagrindinė pergalių priežastis ta, kad buvome stipresni už priešininkus. O jei rimtai, tai komanda labai motyvuota. Visi žaidėjai nori ir gali kažką įrodyti. Konkurencija nemaža, todėl ir motyvacija didelė. Pergalės saldžiausios turnyro pabaigoje, o ne pradžioje. Mainyčiau visas sezono pergales į vieną pergalę finale.

- Kokie komandos tikslai Vasaros krepšinio lygoje?

Vasaros lygoje tikslai patekti  į playoffus, susižaisti ir pasiruošti ilgąjam sezonui. Norime būti įdomus ir žaisti akiai patraklų krepšinį.

Artūras Giedraitis (su kamuoliu) siekia patekti į PLAYOFF etapą su komanda "Thug Life" 

3 divizionas
Trečiajame divizione savo pozicijas turnyrinės lentelės viršuje įsitvirtino "Melingos keliai" ir "Licėjaus Pegasai".
Igno Šeikio vedami "Melingos keliai" atsigavo po nesėkmingos rungtynių pradžios ir po labai atkaklios kovos palaužė vienus iš viso turnyro favoritų - "Vilko Brolijos" krepšininkus. Mindaugo Sutkaus, Vytauto Repečkos ir Šarūno Putnos pastangų nepakako, kad palaužti galingai rungtyniavusius priešininkus. 
Tuo tarpu "Licėjaus Pegasai" sutriuškino Pavasario čempionato 4 diviziono bronzinės spalvos apdovanojimų laimėtojus - "Peace 2".  "Licėjaus Pegasų" gretose daugiausiai išsiskyrė trys žaidėjai: vidurio puolėjas Augustinas Stropus, gynėjas Martynas Šeškus ir puolėjas Vladas Kolesnik.  "Peace - 2" komandos gretose vienintelis dešimties naudingumo balų ribą peržengti sugebėjo Marius Juška. Tuo tarpu Marius Indriūnas surinko minus dvyliką naudingumo balų ir tai buvo jo blogiausios karjeros rungtynės. 
Pergalę savo pirmosiose Vasaros krepšinio lygos rungtynėse iškovojo "Užgesę talentai". Jie po labai atkaklios ir permainingos kovos bei vieno pratęsimo palaužė "Sugar Tepalai" klubą, kurio neišgelbėjo net visus mestus septynis tritaškius pataikęs ir 23 taškus surinkęs Gražvydas Balsevičius.  "Užgesusių talentų" ekipoje pagrindiniais pergalės kalviais buvo - Edgaras Ivanovas, Povilas Vilkas ir Erikas Triaginas. 
Pirmąją pergalė iškovojo Molėtų "Kuopa". Antrojoje rungtynių pusėje spurtavę molėtiškiai tarpmiestiniame derbyje palaužė Joniškio "Baldus". Molėtų ekipą į priekį vedė Manto Jusio, Andrej Maisak ir Artūro Karapetian trijulė. Joniškių "Baldams" nepadėjo ir labai solidžiai ekipoje debiutavęs Simas Šileika. 

Edvinas Urkis (su kamuoliu) pagaliau rado galimybę prisijungti prie savo kraštiečių "Joniškio baldų" ir tapo vienu komandos lyderiu.

Interviu su Mariumi Juška ("Peace 2")

- Pavasario krepšinio čempionate iškovojote 3 vietą, kas lėmė tokį sėkmingą pasirodymą?

Pavasario krepšinio čempionate yra tikrai žemesnio lygio komandos. Ir pavasari mes buvom labiau užsivede žaisti, nes matėm kad galim imt prizines vietas. Manau tai lėmė mūsų 3 vietos laimėjimą.

- Vasaros krepšinio lygoje kol kas nesiseka įsibėgėti, kas trukdo tai padaryti?

Atėjus į vasaros lygos 3 divizioną pamatėm, kad čia vyrai nejuokauja ir lengvų pergalių nebus. O mūsų komanda toliau lošė 4 diviziono lygio žaidimą. 

- Prie komandos artimiausiu metu prisijungs visų laikų Vilniaus krepšinio lygos naudingiausias krepšininkas Povilas Kaminskas. Kokias viltis komanda sieja su šiuo žaidėju?

Povilo Kaminsko prisijungimas bus labai reikalingas. Nes komandai reikia aukšto lygio krepšininkų kad turėtume iš ko mokytis žaisti. Manom kad jis padės mums siekti netgi medalių.

- Kokia yra didžiausia komandos stiprybė?

Komandai stiprybės suteikia sirgaliai, geros emocijos ir tikslas siekti daugiau.


- Kokie komandos išsikelti tikslai Vasaros krepšinio lygoje?

Vasaros lygoje paimti pirma vieta ar bent kovoti finale.


- Pats į mėgėjų krepšinį sugrįžai po maždaug dešimties metų pertraukos. Ką galėtum papasakoti apie sugrįžimą?

Sugrįžti po tiek metų yra sunku. Atsiradę daug perspektyvių žaidėjų. Sunku įeiti į žaidimą. Reikia visko mokytis iš naujo. 


- Kurios pozicijos žaidėjai komandoje yra stipriausi, o ko daugiausiai trūksta?

Stipriausias komandoje yra Žygimantas mūsų centras.  O trūksta labai gero trenerio kuris pavarinėtų mus, nes daug kur pritingim žaisti.


- Gal galėtum išskirti kurį nors vieną žaidėją? Ir ką nors papasakoti apie jį?

Išskirti galėčiau tą patį Žygimantą. Kuris tikrai atiduoda visa save aikštelėje ir yra komandiškas žaidėjas.

Marius Juška (su kamuoliu) su komanda "Peace 2" kelia aukštus tikslus.

4 divizionas

Ketvirtajame divizione neliko nežaidusiu ekipų, o kai kurios jau spėjo sužaisti ir dvi rungtynes. A pogrupyje pirmą vietą, su viena pergale ir vienu pralaimėjimu, užima "Vilko Brolija 2", kuri praėjusią savaitę nugalėjo (57:77), turnyrinės lentelės kaimynus "Žalias Rytas". Tąkart nugalėtojų gretose įspūdingą pasirodymą surengė Mindaugas Paulavičius - 26 tšk., 15 a.k., 2% - 9/11, BM - 8/9, 38 eff. O komandoje "Žalias Rytas" taškus pelnė tik keturi iš devynių žaidėjai: Sergej Škamerda (24), TOMAS NIKOLAJEVAS (17), ANDRIUS BURDILAUSKAS (10) ir GIEDRIUS ŠUMSKAS (6). 

Pergalės džiaugsmo nepatyrė dvi komandos: "Tobulėjimo Akademija" ir "Parazitas", bet jau šią savaitę šios komandos susitiks tarpusavyje ir be laimėjimų liks tik viena komanda. 

B pogrupyje pirmą vietą užimą "Rockin cafe", šį komanda vienintelė grupėje jau spėjo sužaisti dvi rungtynes. Tiesa laimėti pavyko tik kartą, prieš "Daivilva" (51:73), rungtynių MVP, be abejo, galima vadinti, nugalėtojų gretose siautusį, Andrius Kurecas (25 tšk., 18 a.k.). "Daivilva" gretose rezultatyviausias buvo Mantas Bielinskas su 15 tšk. ir 8 a.k. Po "Rockin cafe" turnyrinėje lentelėje išsirikiavo "Vilniaus Olimpas", "Sudervė TEAM" ir "Meridianas", kurie yra žaidę ir  laimėję po vieną kartą. Lentelę užbaigia be laimėjimų esantys "Savo malonumui", "Liejam" ir "Daivilva".

Mantas Bielinskas (su kamuoliu) už "Daivilva" vasaros lygoje kolkas spėjo sužaisti tik vienas rungtynes, bet per savo karjerą VKL jau net 216 rungtynių.

Interviu su Žilvaru Zinkevičiumi ("Zulu, Mozė ir pakalikai")

-Pavasario čempionate buvote priskiriami prie favoritų, tačiau apmaudžiai atkrintamosiose nusileidote būsimiems čempionams. Ko pritrūko iki pergalės?

Pavasario čempionate mus priskyrė organizatoriai prie favoritų, taip padarydami tikrą meškos paslaugą. Tikrovė skyrėsi nuo prognozių ir varžovai tą įrodė net pora kartų iki atkrintamųjų. Ketvirtfinalyje susitiko kovinga Šernų ekipa ir šypsenėlių komanda mūsų, kuriai atrodė, kad visi varžovai yra per silpni. Su tokiomis nuostatomis neįmanoma laimėti varžybų, ką ir parodė galutinis rezultatas. 


- Vasaros krepšinio lygoje Jus irgi galima būtų įvardinti kaip vienus iš favoritų. Ar patys tikitės geresnio pasirodymo nei Pavasario krepšinio čempionate?

Visiškas absurdas. Mes nesame favoritai. Neturime nė vieno Elito lygos žaidėjo, o  aukštesnio diviziono rungtynių patirties turintys žaidėjai yra veteranų amžiaus. Tikimės nukeliauti iki final four, kad turėtume galimybę pakovoti dėl medalių, bet ar mums pasiseks, tai dar neaišku. 


- Kurias komandas be Jūsų įvardintumėte kaip pagrindines pretendentes iškovoti aukso spalvos medalius?

Vilko Brolija labai kovinga ir manau keliaus toli, Sudervė tikrai plėšysis iki medalių, Meridianas jeigu surinks stipriausią sudėtį abejoju, kad sutiks net ir teorinį pasipriešinimą...

- Būtinai reikia išskirti 2-3 komandos draugus. Kuriuosi išskirtumėte ir kodėl? 

manau, kad reikia išskirti tuos, kuriuos pažįstu  ir žaidžiame krepšinį kartu daugiau negu 20 metų, tai būtų Karolis Griziūnas ir Ričardas Šegždavičius. Pirmasis yra aukštas, patyręs, fiziškai stiprus gynėjas, kuris gali lošti per kelias pozicijas, o antrasis yra pietietiško mentaliteto, bet puikių fizinių duomenų aukštaūgis, kuriam koją kartais pakiša tik "užsidegančio degtuko" charakteris. 

- Kas Jūsų komandos žaidime yra didžiausios stiprybės?

Stiprioji mūsų savybė tai yra draugiška atmosfera komandoje, kuri tikiuosi nesušlubuos prisijungus treneriui. Turime daug noro ir energijos, bet nevisad ją pavyksta nukreipti tinkama linkme, jei pasisektų būtume sunkiai įkandamas varžovas, bet kuriai  šio diviziono ekipai. 

- Kas gali pakišti koją, siekiant medalių?

Labai paprasti dalykai- aplaidumas gynyboje, neparuošti metimai ir aišku pykčiai viduje. 

- Pats šio sezono metu demonstruojate solidžią sportinę formą. Kas tai lemia?

Klausimai buvo turbūt rengti prieš pirmąjį mačą, kuriame kaip matėte "solidi sportinė forma" kažkur dingo. Jeigu rimtai, tai sportuoju visą gyvenimą, bet forma tarsi amerikietiški kalneliai svyruoja, tačiau susidūrus su mažiau technniškais žaidėjais galima savo patirtį išnaudoti ir taip tų formos svyravimų tarsi nesijaučia. Noriu tikėti, kad dar pademonstruosiu išskirtinius individualius pasirodymus ir Vasaros lygoje, o komanda švęs pergales taip pat. 

Žilvaras Zinkevičius ("Zulu, Mozė ir pakalikai") VKL sužaidė jau net 202 rungtynes.

VASAROS LYGA: 2 savaitės apžvalga

Komentarai

2010 - 2021 © VILNIAUS KREPŠINIO LYGA         ||        e-paštas:  info@vilniauskl.lt      ||      +370 607 81192  arba  +370 635 69009