Startuoja VKL Vasaros lyga - SU MUMIS KARTU NET 40 KOMANDŲ !

2017-06-21

Pasibaigė VKL Vasaros lygos registracija. Esame jums labai dėkingi, nes DAR KARTĄ PAGERINTAS VASAROS TAURĖS REKORDAS - čempionate dalyvaus NET 40 komandų! Džiaugiamės, jog išliekame populiariausiu mėgėjų krepšinio čempionatu ir kviečiame susipažinti su ištrauktų burtų rezultatais.

Sulaukus tokio gausaus dalyvių skaičiaus kaip ir žadėjome, skyrėme 4 pajėgumo divizionus. Patogumo dėlei jie buvo pervadinti į 1, 2, 3 ir  4 divizionus. Kviečiame susipažinti su ištrauktų burtų rezultatais ir varžybų sistemomis, o komandų sudėtis bei tvarkaraštį jau artimiausiu metu galėsite atrasti VKL.LT puslapyje.​


1 DIVIZIONAS

1. KK Riešė

2. MRU

3. Gemma

4. Lemon Gym

5. Ką tu ? Ką vakare ?

Stipriausiame divizione komandos reguliariame sezone žaidžia vieno rato sistema. Sužaidus po 4 rungtynes, penktą vietą užėmusi komanda baigia pasirodymą čempionate, o likusios keliauja į finalinį ketvertą, kur kiekviename etape žaidžiamos vienos rungtynės. Finaliniame ketverte gali žaisti tik tie žaidėjai, kurie reguliariame sezone bus sužaidę bent 1 rungtynes.

2 DIVIZIONAS

A

1. Jungent

2. S. Takų Viltis"

3. Litresta

4. Thug Life

B

1. Tirola

2. Į sveikatą, Ramūnai!

3. Ant bajerio

4. Agmeka

C

1. Skygym

2. OPK-Elpina

3. BC Nol Semkers

4. Vievio Žiedas

Antrame divizione varžysis 12 komandų, kurias burtai suskirstė į tris pogrupius. Čia reguliarusis sezonas vyks dviem etapais. Pirmame etape komandos sužais po 3 rungtynes. Antram etapui susidarys nauji pogrupiai:

  • pirmas vietas užėmusios komandos keliaus į TOP pogrupį, o prie jų prisijungs geriausia antrakomanda. Šio pogrupio komandos jau užsitikrinusios vieta PLAY-OFF etape, o sėkmingas žaidimas TOP pogrupyje padės užsitikrinti sąlyginai silpnesnį varžovą.
  • likusios aštuonios komandos sudarys du BOTTOM pogrupius. Šiame etape visos komandos sužais po tris rungtynes. Į PLAY-OFF patenka abiejuose pogrupiuose pirmas dvi vietas užėmusios komandos.

Komandos antrą etapą pradeda anuliuojant visus pirmojo etapo taškus. Po antro etapo komandos bus sureitinguotos: TOP pogrupio komandos užims 1-4 vietas, o BOTTOM komandos užims 5-8 vietas. PLAY-OFF prasidės nuo 1/4 finalo etapo. Visuose PLAY-OFF etapuose yra žaidžiamos vienerios rungtynės. PLAY-OFF gali žaisti tik tie žaidėjai, kurie reguliariame sezone bus sužaidę bent 2 rungtynes.

3 DIVIZIONAS

1. Vilko Brolija

2. Perspektyvūs vyrukai

3. Melingos keliai

4. Peace2

5. Licėjaus Pegasai

6. Užgesę talentai

7. Molėtų kuopa

8. Sugar tepalai

9. Joniškio Baldai

Trečiame divizione susikaus devynios komandos, kurios reguliariame sezone žais vieno rato principu (kiekviena komanda po 9 rungtynes). Į PLAY-OFF etapą patenka aštuonios komandos. PLAY-OFF prasidės nuo 1/4 finalo etapo. Visuose PLAY-OFF etapuose yra žaidžiamos vienerios rungtynės. PLAY-OFF gali žaisti tik tie žaidėjai, kurie reguliariame sezone bus sužaidę bent 2 rungtynes.

 

4 DIVIZIONAS

A

1. Zulu, Mozė ir pakalikai

2. Vilko Brolija 2

3. BC Lazdynai

4. Tobulėjimo akademija

5. Parazitas

6. Abi kairės

7. TonyBet

8. Žalias Rytas

B

1. Liejam

2. Sudervė TEAM

3. Vilniaus Olimpas

4. Savo malonumui

5. Rockin Cafe

6. Daivilva

7. Meridianas

Ketvirtas divizionas yra pats gausiausias. Jame susigrums net 15 komandų, kurias burtai paskirstė į du pogrupius. Komandos reguliariame sezone žais vieno rato sistema. Į PLAY-OFF etapą patenka dvylika stipriausių komandų. 1-2 vietas savo grupėse užėmusios komandos keliauja tiesiai į 1/4 finalį, o 3-6 komandos - į 1/8 finalį. Visuose PLAY-OFF etapuose yra žaidžiamos vienerios rungtynės. PLAY-OFF gali žaisti tik tie žaidėjai, kurie reguliariame sezone bus sužaidę bent 2 rungtynes.

Startuoja VKL Vasaros lyga - SU MUMIS KARTU NET 40 KOMANDŲ !

Komentarai

2010 - 2021 © VILNIAUS KREPŠINIO LYGA         ||        e-paštas:  info@vilniauskl.lt      ||      +370 607 81192  arba  +370 635 69009