Startuoja registracija į jau trečią VKL Vasaros Lygą !!!

2019-06-01

Registracija į VILNIAUS KREPŠINIO LYGOS VASAROS LYGĄ prasideda !

INFORMACIJA IR REGISTRACIJA:

elektroniniu paštu: jonasvkl@gmail.com arba maksasvkl@gmail.com

telefonu: +370 635 69009 arba +370 633 19698

 

<<< REGISTRACIJOS ANKETA >>>

 

Šiemet Jums pasiūlysime kelis skirtingų pajėgumų divizionus, todėl visos esamos VKL dalyvės ir naujos komandos, norinčios išbandyti gausiausią praėjusio sezono mėgėjišką krepšinio lygą Vilniaus mieste bei jos teikiamus privalumus, vasarą kviečiamos sutikti kartu su VILNIAUS KREPŠINIO LYGA!

Praėjusių metų "Vasaros taurė" susilaukė milžiniško pasisekimo. Į turnyrą užsiregistravo net 23 komandos! Turnyras pasižymėjo ne tik didžiuliu populiarumu, tačiau ir atkaklių bei nenuspėjamų rungtynių gausa.

Šiemet, kaip ir pernai, komandoms nereikės rūpintis krepšinio sale – VISOS RUNGTYNĖS VYKS MYKOLO ROMERIO UNIVERSITETO DIDŽIOJOJE KREPŠINIO SALĖJE! Jeigu dėl didelio dalyvių kiekio bus poreikis, organizatoriai įsipareigoja rasti dar vieną kokybišką salę. Rungtynės vyks vakarais nuo pirmadienio iki ketvirtadienio. Per savaitę komandai planuojamos sužaisti vienerios rungtynės.

Planuojama čempionato trukmė: birželio pabaiga - rugpjūčio mėn.

Čempionatas startuos nuo birželio 27d, o pabaiga planuojama rugpjūčio mėn. antroje pusėje, priklausomai nuo turnyro sistemos.


Nuo pirmadienio iki ketvirtadienio vakarais modernioje MRU krepšinio arenoje vyks Vasaros lygos kovos

 

KODĖL VERTA DALYVAUTI?

 

* - AIŠKUS DALYVIO MOKESTIS, visuose divizionuose RUNGTYNIŲ KAINA 35 € - Vilniaus krepšinio lygoje nepriklausomai nuo pajėgumo grupės sužaisite ne mažiau, nei 5 rungtynes. T.Y. Komandai nepatekus į kitą etapą NEPRARASITE PAPILDOMŲ IŠLAIDŲ, nes MOKATE TIK UŽ ŽAIDŽIAMAS RUNGTYNES!

 

* - NAUJIENA !!! 1 DIVIZIONAS : čia vyks aukščiausio lygio kovos, mat šiame divizione mėgėjų lygose (taip pat RKL) žaidusiems žaidėjams nėra taikomi jokie apribojimai. Komandos taip pat galės pasistiprinti 3 profesionaliais žaidėjais (LKL, NKL ar užsienio analogiškose lygose 2016–2017m. žaidusiais žmonėmis). Žaidėjams, kuriems iki čempionato pradžios nėra suėję 20m. apribojimai nėra taikomi.

 

* - 2 DIVIZIONAS: čia gali rungtyniauti visos komandos, kurios savo sudėtyje turi NE DAUGIAU, KAIP 2-u SKL B žaidėjus. Komandoje gali rungtyniauti ir vienas "VKL 1" lygos žaidėjas, tačiau jis tuo pačiu įtraukiamas į SKL B žaidėjų kvotą. Gali būti taikomos išimtis atsižvelgiant į žemą komandos ar žaidėjo meistriškumo lygį. Žaidėjams, kuriems iki čempionato pradžios nėra suėję 20m. apribojimai nėra taikomi.

SVARBU – Siekiant, kad komandų pajėgumas viename divizione būtų panašus, šis divizionas planuojamas padalinti į kelias grupes, atsižvelgiant į komandų pajėgumą ir jų kiekį.

 

* - REZULTATAS ir IŠSAMI STATISTIKA ONLINE - kad ir kur bebūtumėte, lygos tinklapyje galėsite stebėti visų čempionato rungtynių rezultato ir išsamios statistikos kaitą, o, rungtynėms pasibaigus, galėsite matyti išsamias statistines analizes. Tokiu būdu nuolat būsite lygos įvykių sūkuryje. Statistikos gyvai Jus pasieks IŠ VISŲ BET KURIO PAJĖGUMO RUNGTYNIŲ sporto salių.

 

* - DETALIAUSIA VARŽYBŲ STATISTIKA MIESTE: nepriklausomai nuo pajėgumo grupės visose varžybose skaičiuojami išsamūs statistiniai rodikliai: nuo žaisto laiko iki naudingumo koeficiento ir įvairių statistinių analizių.

 

 

* - KONKURENCINGAI PASKIRSTYTOS PAJĖGUMO GRUPĖS: atsižvelgiant į krepšininkų mėgėjų pageidavimus sudarytos pačios optimaliausios pajėgumo grupės. Krepšininkams mėgėjams nereikės varžytis su profesionaliai arba pusiau profesionaliai žaidžiančiais krepšininkais. Tai užtikrina gausybę atkaklių kovų bei konkurencingų rezultatų.

 

* - FOTOREPORTAŽAI: dalyviai turės galimybę išvysti save nuotraukose. Pagrindiniame čempionate stengiamės, kad kiekviena komanda būtų bent kartą fotografuota. To sieksime ir "Vasaros taurėje".

 

 

* - VISŲ RUNGTYNIŲ APRAŠYMAI IR KOMENTARAI: po kiekvienų rungtynių iš abiejų komandų atstovų lygos darbuotojai paims po komentarą. Jeigu komentarai nebus pakankamai išsamūs, reporteriai trumpai aprašys rungtynių eigą. 

 

  

 

* - REGULIARŪS STRAIPSNIAI: visos Vasaros lygos čempionato naujienos bus apžvelgiamos reguliariai pasirodančiuose straipsniuose. 

 
 

* - KIEKVIENOS KOMANDOS PRISTATYMAS: nesvarbu ar komanda naujokė, ar senbūvė, lygos reporteriai parengs kiekvienos dalyvės aprašymą (nepriklausomai nuo dalyvaujančių komandų skaičiaus).

 

Komanda tampa visiškai užsiregistravusi tuomet, kai susimoka avansinį 175 € (penkerių rungtynių) mokestį.

 


"KK Riešės" vyrukai turės galimybę apginti aukščiausio pajėgumo diviziono čempionų titulą

 

Turnyras bus išskirtinai kokybiškos organizacijos

Ilgametę krepšinio turnyrų organizavimo patirtį turintis „Vilniaus krepšinio lygos“ kolektyvas šios vasaros metu surengs ypatingai profesionalų krepšinio turnyrą. Varžybos vyks aukštus standartus atitinkančioje Mykolo Romerio universiteto krepšinio salėje. Rungtynių laikas ir rezultatas bus matomas elektroninėje tablo.

Rungtynės vyks pagal oficialias FIBA taisykles, tame tarpe, ir laikas bus stabdomas taip, kaip yra numatyta FIBA reglamente. Pačios rungtynės vyks komandoms patogiu laiku. Dauguma dirbančių asmenų ilsisi ir nuo penktadienio iki pirmadienio būna išvykę už miesto ribų, todėl varžybos vyks tik pirmų keturių savaitės dienų vakarais, ne anksčiau 18:00 val. Kaip ir visuose VKL čempionatuose bus galima įvertinti teisėjų ir sekretoriato darbą, o vertinimai padės atsirinkti bei paskatinti geriausiai darbą atliekančius darbuotojus, o personalą motyvuos stengtis kuo kokybiškiau darbtuotis rungtynių metu. Galiausiai komandos galės mėgautis išskirtinai išsamia statistika, į kurią įeis žaistas laikas ir kiti mėgėjų krepšinyje nedažnai sutinkami statistiniai rodikliai.

Startuoja registracija į jau trečią VKL Vasaros Lygą !!!

Komentarai

2010 - 2021 © VILNIAUS KREPŠINIO LYGA         ||        e-paštas:  info@vilniauskl.lt      ||      +370 607 81192  arba  +370 635 69009