Priešsezoninės apžvalgos: EKO lyga F grupė

2016-10-12

EKO lygos grupės F viršūnėje bandys įsitvirtinti "Logistai" ekipa. Visgi šiame pogrupyje yra dar daug potencialiai lyderius kartelį palaužti galinčių komandų, kurios tikrai nenorės susitaikyti su išankstinėmis prognozėmis. Kviečiame susipažinti su paskutinėmis penkiomis EKO lygos komandomis. 
1. BC Bedugnė (19%)
Šios ekipos žaidimas neabejotinai daugiausiai priklausys nuo įžaidėjo, nemenčiniškio, Povilo Kirdeikos vadovavimo. Povilas turėtų imtis iniciatyvos ne tik būdamas aikštelėje, tačiau ir už jo ribu, kadangi jis dar yra ir kvalifikuotas treneris. Tiesa, dažnai būna labai sunku žaisti ir vadovauti vienu metu. Atakuojančio gynėjo pozicijoje savo darbą puikiai atlikti turėtų kitas nemenčiniškis - Darius Janavičius. Būtent šiam krepšininkui ir prognozuojamas taškų rinkimo lyderio vaidmuo šioje ekipoje. Komanda neturėtų būti silpna ir po krepšiais. Grupės vidutiniokai tikrai gali tapti rimta grėsme bet kuriems iš pogrupio lyderių. 
2. Logistai (28%)
Skaudžiai vieną pralaimėjimą po kito "Pavasario čempionato Mažojoje taurėje" rinkę "Logistai" grįžta "EKO lygoje", kurioje stengsis reabilituotis. Tai padaryti jiems tikrai turėtų pavykti, kadangi tai yra puikiai subalansuota ir fiziškai stipri ekipa. Komanda turi bene galingiausią priekinę liniją visoje lygoje, o ir kitų pozicijų krepšininkai tikrai gana aukšto meistriškumo. Ypatingai varžovai turėtų saugotis Bogdan Mikšo ir Andžejaus Zmejausko tandemo. Būtent šie du krepšininkai sugebėjo praėjusio sezono metu pademonstruoti tikrai aukštą meistriškumą, žaisdami prieš tikrai pajėgius varžovus.
3. Krepsinionaujienos.eu (22%)
Ši ekipa neturi galingų aukštaūgių, tačiau gynėjai gali, tiesiog, varyti į neviltį savo varžovus. Šioje grandyje greičiausiai išsiskirs Manto Bagdono ir Miko Michelkevičiaus tandemas. Abu šie gynėjai yra fiziškai stiprūs ir greiti, todėl varžovai tikrai turės daug rūpesčių, bandant juos pagauti. Silpnos priekinės linijos spragą turėtų užpildyti patyręs aukštaūgis Povilas Vilkas. Likę krepšininkai irgi tikrai nėra silpni, todėl iš šio klubo galima tikėtis solidžių rezultatų. Kitavertus komanda yra naujai suburta, todėl kyla klausimas, ar krepšininkai greitai sugebės suprasti vienas kitą ir ar sugebės atrasti sėkmingą kelią į pergales. 

www.KrepsinioNaujienos.eu aukštaūgis Povilas Vilkas yra vienas tituluočiausių visos EKO lygos krepšininkų

 

4. arbentnumanei.eu (13%)
Nors ir labai gerai subalansuota yra ši komanda, tačiau joje labai sunku atrasti aspektą, kuri padėtų siekti pergalių prieš kitus grupės varžovus. Krepšininkai yra jauni ir tai tikrai nepadeda susiformuoti brandžiam krepšiniui. Klubo sudėtyje netrūksta aukštaūgių, tačiau, galbūt, didžiausias trūkumas yra pajėgaus įžaidėjo stoka. Be puikiai aikštelėje vadovaujančio krepšininko "www.arbentnumanei.eu" nesugebės atskleisti savo tikrojo potencialo ir tas tikrai trugdys siekti pergalių. Bet kokiu atveju sezonas yra ilgas ir krepšininkai turės laiko atrasti savąjį krepšinį. 
5. Ką vakare? (16%)
Ne vienas šios komandos krepšininkas kur kas seniau atstovavo "IN CORPORE" ekipą, todėl galima spėti, jog susižaidimo stokos komandos viduje tikrai nėra. Komandos amžiaus vidurkis rodo, jog klubas pasiekė savo brandą ir gali demonstruoti išpuoselėtą krepšinį. Ekipos lyderiu turėtų būti krašto puolėjas Petras Matulaitis, varžovams tikrai bus nelengva stabdyti šį žaidėja. Kitavertus, vienam Petrui tikrai bus sunku vesti ekipą į pergales, todėl bus butina ir komandos draugų pagalba. Tokia, sąlyginai pajėgi, grupė bus rimtas išbandymas jau nuo pat čempionato starto šiai ekipai. 

 

Priešsezoninės apžvalgos: EKO lyga F grupė

Komentarai

2010 - 2021 © VILNIAUS KREPŠINIO LYGA         ||        e-paštas:  info@vilniauskl.lt      ||      +370 607 81192  arba  +370 635 69009