I lyga - varžybų sistema

2016-10-11

Šio sezono VKL I-oje lygoje kausis 8 stipriausios lygos komandos. Taurės steigėju šioje pajėgumo grupėje tapo "OPK" - Ortopedijos paslaugų klinika, dėl kurios apdovanojimų ir susigrums stipriausios lygos ekipos. Kviečiame susipažinti su komandomis ir varžybų sistema.

 I-a Lyga: Ortopedijos Paslaugų Klinikos Taurė​

REGULIARUSIS ČEMPIONATAS

Reguliarusis čempionatas vyks trijų ratų - namų ir svečių rungtynių sistema, kuomet komandos tarpusavyje susitiks po tris kartus: savo ir varžovų aikštelėse. Trečiame rate rungtynių aikštelės šeimininkas paaiškės atsitiktiniu būdu. Tokiu atveju kiekviena komanda čempionato metu sužais ne mažiau, kaip net po 21 rungtynes.

Praeitais metais "Olimpas - ELectrolux" tapo čempionais, šiemet jiems teks ginti nugalėtojų titulą

 

PLAY - OFF

Į PLAY-OFF etapą pateks 6 geriausios ekipos. 1-ą ir 2-ą vietas užėmusios komandos iš karto patenka į FINAL 4, tuo tarpu 3, 4, 5 ir 6-ą vietas užėmusios ekipos žaidžia ketvirtfinalyje seriją iki dviejų pergalių tokia seka: 3 vieta - 6 vieta, 4 vieta - 5 vieta. Paskutines dvi pozicijas užėmę klubai pasirodymą čempionate pabaigia po reguliariojo etapo pabaigos. Pirmenybės pabaigiamos FINAL - 4 rungtynėmis.

Play - OFF etape dalyvaus tik tie žaidėjai, kurie reguliariojo sezono metu sužaidė bent 5-iose rungtynėse.

Komandos paraiškoje gali būti neribotas skaičius VMKS A Lygos bei NKL žaidėjų iki 21-erių metų imtinai čempionatui prasidedant, tačiau norėdami dalyvauti PLAY-OFF etape jie privalo būti sužaidę bent 50% reguliariojo čempionato savo komandos rungtynių.

PARSISIŲSTI VARŽYBŲ SISTEMĄ 
 

I - osios lygos Ortopedijos Paslaugų Klinikos Taurės dalyvių sąrašas:

 Nr. Komanda
1.  Mortal Kombat
2.  VSC - Elteros Projektai
3.  Studio Moderna
4.  Tigrai
5.  PATRULIŲ RINKTINĖ - BC Kolegos
6.  Aktyvi veikla
7.  Sporticus.lt
8.  Electrolux

 

        KOMANDŲ SUDĖTYS IR LYGOS PUSLAPIS:

I lyga - varžybų sistema

Komentarai

2010 - 2021 © VILNIAUS KREPŠINIO LYGA         ||        e-paštas:  info@vilniauskl.lt      ||      +370 607 81192  arba  +370 635 69009