Paskirk savo 2 % GPM VILNIAUS KREPŠINIO LYGAI - tau tai NIEKO NEKAINUOJA !

2016-04-27
  VšĮ  „Vilniaus Krepšinio Lyga“ kviečia visus lygos dalyvius ir gerbėjus pasinaudoti Lietuvos Respublikos gyventojų pajamų mokesčio įstatymo suteikta teise 2% savo pajamų mokesčio skirti pasirinktam klubui. Šis paramos teikimo būdas nereikalauja iš gyventojo papildomų materialinių išlaidų, o Jūsų parama mums - labai svarbi įgyvendinant ne tik VKL turnyrų tikslus ! Surinktos lėšos bus panaudotos VKL pirmenybių organizavimo gerinimui, puslapio tobulinimui, VKL rinktinei bei kitoms išlaidoms padengti. DĖKOJAME PALAIKANTIEMS VILNIAUS KREPŠINIO LYGĄ bei krepšinio plėtrą Vilniaus mieste bei apskrityje !

Rekvizitai:

VšĮ "Vilniaus Krepšinio Lyga"
Krokuvos g.8, LT-09314 Vilnius
Į/k 302525576

 

Nustatytos formos paiešką reikia užpildyti iki gegužės 1 d. ir pateikti Valstybinei mokesčių inspekcijai. Prašymo formos pildymo procesas labai paprastas: Jums tereikia užpildyti savo asmens duomenis ir pasirašyti. Kaip greičiausiai pateikti prašymą? Pateikiame instrukciją, kaip reikia pildyti ir pateikti prašymą:

Formos FR0512_v2 PAVYZDYS

Paramos pildymo formą galite parsisiųsti iš – ČIA ir, ją užpildę, nuneškite į artimiausią VMI skyrių.

Palaikyk VKL ir mūsų lygos plėtrą skirdamas 2% GPM - AČIŪ !

 

Kaip paramą skirti elektroninės bankininkystės būdu:

Instrukcija:

1. Prisijunkite prie savo elektroninės bankininkystės paskyros, o per ją – prie Elektroninio deklaravimo sistemos (pvz. „SEB“ klientai po prisijungimo spaudžia Kitos paslaugos, tada E. Deklaravimas, Sutinku ir Prisijungti prie EDS; su „Swedbank“ panašiai – rinkitės Kasdienės paslaugos, tada kairėje pusėje spauskite E. Paslaugos arba VMI Deklaravimas bei Prisijungti prie EDS – surasti tikrai nesunku; kituose bankuose kelias taip pat panašus).

2. Prisijungus prie EDS jūsų gali paprašyti patvirtinti atnaujintą EDS sutartį (jei paskutinį kartą prisijungę buvote seniai), tad apačioje spauskite Patvirtinti. Naujiems vartotojams reikia sudaryti sutartį (tai užims vos porą minučių – reikės nurodyti savo kontaktus ir panašiai).

3. Viršuje pasirinkite skiltį EDS Funkcijos tada kairėje pusėje spauskite Pateikti dokumentą ir šiek tiek žemiau Pildyti dokumentą. Centre raskite formą FR0512 (12 numeris sąraše) ir spauskite ant gaublio – Pildyti formą tiesiogiai portale.

4. Atsidarys atskiras prašymo formos langas, kuriame reikia suvesti duomenis:

• 1-4 laukeliuose dalis informacijos turėtų būti automatiškai užpildyta, tad įrašykite duomenis tik į neužpildytus laukelius.
• 5 laukelyje įrašykite 2016.
• 6S laukelyje pažymėkite varnelę.
• E1 laukelyje pasirinkite 2.
• E2 laukelyje įrašykite skaičius 302525576.
• E3 laukelyje galite įrašyti VšĮ Vilniaus Krepšinio Lyga.
• E4 laukelyje įrašykite 2,00.
• E5 laukelyje pažymėkite laikotarpį, iki kada norėtumėte skirti paramą, t.y. jeigu norite skirti paramą kiekvienais metais, bet nepildyti naujos deklaracijos. Maksimalus laikotarpis – iki 2019 metų, galima nurodyti ir trumpesnį.

Pastaba. Jeigu šią formą pildėte pernai ir nurodėte ilgesnį nei vienerių metų laikotarpį, šiais metais jos pildyti iš naujo nebereikia.

5. Paspauskite raudoną šauktuką viršuje. Jeigu nebus pranešta apie klaidas su raudonomis vėliavėlėmis – viskas tvarkoje. Jeigu klaidų yra, pranešimai apie jas turėtų atsirasti lapo apačioje. Du kartus spustelėję ant klaidos pranešimo nukeliausite į vietą, kur klaida buvo padaryta. Jei rodomas perspėjimas (geltona vėliavėlė), dėl paramos gavėjo numerio, pasitikrinkite, ar tikrai įrašėte tokį, koks nurodytas šiame tekste šiek tiek aukščiau, ir tada į perspėjimą dėmesio nebekreipkite.

6. Spauskite Pateikti (viršuje, dešiniau) ir dar kartą patvirtinkite, kad tikrai norite pateikti.

AČIŪ UŽ PARAMĄ!

Paskirk savo 2 % GPM VILNIAUS KREPŠINIO LYGAI - tau tai NIEKO NEKAINUOJA !

Komentarai

2010 - 2021 © VILNIAUS KREPŠINIO LYGA         ||        e-paštas:  info@vilniauskl.lt      ||      +370 607 81192  arba  +370 635 69009