Registracija į "Pavasario čempionatą 2016" tęsiasi!

2016-03-28
 

Registracija į populiariausią mieste VILNIAUS KREPŠINIO LYGOS PAVASARIO čempionatą tęsiasi !

INFORMACIJA IR REGISTRACIJA: jonasvkl@gmail.com arba tel.: +370 635 69009

Šiemet Jums pasiūlysime 3-ių konkurencingų PAJĖGUMO GRUPIŲ VARŽYBAS, todėl visos esamos VKL dalyvės ir naujos komandos, norinčios išbandyti gausiausią praėjusio sezono mėgėjišką krepšinio lygą Vilniaus mieste bei jos teikiamus privalumus, pavasarį kviečiamos sutikti kartu su VILNIAUS KREPŠINIO LYGA! Dėl didelių "Nesė Casino Vilniaus krepšinio lygos" organizatorių pastangų kiekvienais metais "Pavasario čempionatas" tik gausėja. Praėjusių metų "Pavasario čempionatas" susilaukė milžiniško pasisekimo. Į jį užsiregistravo net 69 komandos! Tai visų laikų "Pavasario čempionatų" rekordas Vilniaus mieste. Turnyras pasižymėjo ne tik didžiuliu populiarumu, tačiau ir atkaklių bei nenuspėjamų rungtynių gausa.

 
 
 
ŽAIDĖJŲ APRIBOJIMAI
 
Komanda, rungtyniaujanti Mažojoje arba Iššūkio Taurėje savo sudėtyje gali turėti neribotą skaičių krepšininkų, tuo pat metų rungtyniaujančių ir VKL Didžiojoje Taurėje. Tačiau jie privalo atitikti konkrečios taurės apribojimus ir yra įskaičiuojami į limituotinių žaidėjų sąrašą (pvz. Mažoji Taurė - ne daugiau nei 2 1-osios Lygos krepšininkai - jie tampa įskaitiniais šios taisyklės žaidėjais).
 
Planuojama čempionato trukmė: balandžio pradžia - birželio pradžia
       
"Pavasario čempionatas" puikus turnyras pasikrauti teigiamų emocijų 
 
KODĖL    VERTA    RINKTIS    VKL ?   nes Jums pasiūlysime tai, ko neturi kiti !
 
 
* - GERIAUSIAS KAINOS IR RUNGTYNIŲ SANTYKIO SKAIČIUS MIESTE, DIDŽIAUSIAS DALYVIŲ SKAIČIUS -  Vilniaus krepšinio lygoje nepriklausomai nuo pajėgumo grupės sužaisite ne mažiau, nei 5 rungtynes. T.Y. Komandai nepatekus į kitą etapą NEPRARASITE PAPILDOMŲ IŠLAIDŲ, nes MOKATE TIK UŽ ŽAIDŽIAMAS RUNGTYNES!  Be to VKL apmoka finalo rungtynių išlaidas žaidžiant neutralioje sporto salėje, tad, sėkmingai ar nesėkmingai įveikus pusfinalio bajerą, už likusias rungtynes mokėti nebereikia. 
 
*  - PAJĖGI DIDŽIOSIOS TAURĖS GRUPĖ - didžiojoje taurėje rungtyniauja komandos, savo sudėtyje galinčios turėti DAUGIAU nei 2-u VKL 1-mojo pajėgumo diviziono krepšinio lygos žaidėjus. Be to komandoms LEIDŽIAMA TURĖTI NE DAUGIAU, NEI 3-is  VMKS A Lygos ar NKL žaidėjus bei  1-ną LKL krepšininką (visi limituoti žaidėjai yra sumuojami, t.y. jei komanda turi du VMKS A lygos žaidėjus, ji gali turėti dar vieną iš kitų limituotų žaidėjų).

1 rungtynių kaina DIDŽIOJOJE TAURĖJE - 30
 
*  - KONKURENCINGA MAŽOSIOS TAURĖS GRUPĖ - čia gali rungtyniauti visos komandos, kurios savo sudėtyje turi NE DAUGIAU, KAIP 2-u VKL 1-mosios Lygos žaidėjus. Komandoje gali rungtyniauti ir vienas "VMKS A" lygos žaidėjas, tačiau jis tuo pačiu įtraukiamas į 1-mosios lygos žaidėjų kvotą. 

1 rungtynių kaina MAŽOJOJE TAURĖJE - 30 € 
 
* - SILPNESNĖMS KOMANDOMS - IŠŠŪKIO TAURĖS GRUPĖ - čia gali rungtyniauti komandos, kurios NEPATEKO į VKL Įmonių ir II Lygų čempionatų PLAY-OFF etapus ! Taip pat visos EKO lygos ekipos bei paskutines vietas 3-čiosios lygos pogrupiuose užėmusios komandos. Papildomų žaidėjų, lyginant su pagrindiniu čempionatu REGISTRUOTI NEGALIMA. Organizatoriai pasilieka teisę į turnyrą pakviesti ir garantuotai taurės pajėgumo neviršijančių naujų ekipų, tad visos naujai susiburusios ir pasižymėjusių mėgėjų krepšinyje žaidėjų neturičios komandos gali drąsiai siūlyti savo kandidatūras, kad dalyvauti šiame turnyre. Pagrindinis šios taurės tikslas yra sudaryti galimybes į atkrintamąsias nepatekusioms komandoms varžytis dėl medalių. 

1 rungtynių kaina IŠŠŪKIO TAURĖJE - 30 € 
 

Praėjusio sezono metu į atkrintamąsias 2-ojoje lygoje nepatekę "Mad Lamb" tapo "Iššūkio taurės" čempionais
 
 
*  - REZULTATAS ir IŠSAMI STATISTIKA ONLINE IŠ BET KURIOS SPORTO SALĖS - kad ir kur bebūtumėte, lygos tinklapyje galėsite stebėti visų čempionato rungtynių rezultato ir išsamios statistikos kaitą, o, rungtynėms pasibaigus, galėsite matyti išsamias statistines analizes. Tokiu būdu nuolat būsite lygos įvykių sūkuryje. Statistikos gyvai Jus pasieks  IŠ VISŲ BET KURIO PAJĖGUMO VARŽYBŲ sporto salių.
 
*  - VIDEO ir RADIJO APŽVALGOS – tik Vilniaus krepšinio lygoje sezono bėgyje lygos batalijas apžvelgs ne tik informaciniai partneriai interneto erdvėje, tačiau ir RADIJO STOTIS "GERAS FM 101.9 MhZ Vilniuje ir 91.9 MhZ Kaune, kur transliuojama speciali laida, skirta VILNIAUS KREPŠINIO LYGAI. Taip pat VKL dalyviai galės patekti į specialią "Penki TV" televizijos video laidą!
PAVYZDŽIAI
 
* - DETALIAUSIA VARŽYBŲ STATISTIKA MIESTE:  nepriklausomai nuo pajėgumo grupės visose varžybose skaičiuojami išsamūs statistiniai rodikliai: nuo žaisto laiko iki naudingumo koeficiento ir įvairių statistinių analizių.
PAVYZDYS
 
* - FOTOREPORTAŽAI: visi dalyviai turės galimybę išvysti save nuotraukose. Pagrindiniame čempionate stengiamės, kad kiekviena komanda būtų bent kartą pafotografuota. "Pavasario čempionatas" yra kur kas trumpesnis, tačiau ir jame bus skiriamas ypatingas fotoreporterių dėmesys komandoms. 
PAVYZDŽIAI
 
  * - VISŲ RUNGTYNIŲ APRAŠYMAI IR KOMENTARAI: po kiekvienų rungtynių iš abiejų komandų atstovų lygos darbuotojai paims po komentarą. Jeigu komentarai nebus pakankamai išsamūs, reporteriai trumpai aprašys rungtynių eigą. 
PAVYZDYS

* - KIEKVIENOS KOMANDOS PRISTATYMAS: nesvarbu ar komanda naujokė, ar senbūvė, lygos reporteriai parengs kiekvienos dalyvės aprašymą (nepriklausomai nuo dalyvaujančių komandų skaičiaus). PAVYZDYS
INFORMACIJA IR REGISTRACIJA: jonasvkl@gmail.com arba tel.: +370 635 69009
 
VKL PAVASARIO ČEMPIONATŲ NUGALĖTOJAMS atiteks:
 
 
1.) išskirtiniai VKL partnerių prizai;
 
2.) asmeninės dovanos naudingiausiems VKL Pavasario Čempionato krepšininkams;
 
3.) įspūdingas kiekis VKL draugų - "ŠVYTURIO" prizų !
 
 
Prisijungę prie draugiškiausios VKL šeimos galite neabejoti, jog patyręs VILNIAUS KREPŠINIO LYGOS kolektyvas skirs išskirtinį dėmesį komandoms nepriklausomai nuo to, kuriame divizione ji dalyvauja. Galėsite skaityti daugumos rungtynių detalius aprašymus, nuolat bus talpinamos foto nuotraukos, interviu su krepšininkais bei komandų treneriais. 
 
Turite idėjų, pasiūlymų? Jie visuomet džiaugsmingai laukiami ir būsime laimingi, galėdami Jūsų pageidavimus išpildyti realybėje.
 REGISTRACIJOS VYKDOMOS IKI KOVO 31 dienos !!!
DĖMESIO: kiekviena komanda, garantuodama sau vietą VKL PAVASARIO ČEMPIONATE PRIVALO iki KOVO 31 d. sumokėti 100  avansą, kuris padengia pirmųjų rungtynių mokesčius ir užtikrina dalyvavimą pirmenybėse. Avansinis mokestis nėra grąžinamas. 
 
 

----------------------

 Kontaktams:

e-paštas:  jonasvkl@gmail.com    arba   +370 635 69009

 

 

Registracija į

Komentarai

2010 - 2021 © VILNIAUS KREPŠINIO LYGA         ||        e-paštas:  info@vilniauskl.lt      ||      +370 607 81192  arba  +370 635 69009